Merhabalar
Almanca öğreniyorum fakat YouTube Almanca videolara Türkçe ses desteği sunmuyor. Türkçe alt yazı sunuyor ama Türkçe ses desteği sunmuyor. Bunun bir çözümü var mı?
downsub tan videolarin altyazisini indirebiliyorum ama ses desteği olmadığı için sorun oluyor. YouTube harici fsrkli bir kaynaktan böyle bir yol var mı?
Almanca öğreniyorum fakat YouTube Almanca videolara Türkçe ses desteği sunmuyor. Türkçe alt yazı sunuyor ama Türkçe ses desteği sunmuyor. Bunun bir çözümü var mı?
downsub tan videolarin altyazisini indirebiliyorum ama ses desteği olmadığı için sorun oluyor. YouTube harici fsrkli bir kaynaktan böyle bir yol var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam mrbenberkay!
Almanca öğrenmek ne güzel bir uğraş, tebrikler! 🌟 YouTube ne yazık ki henüz Türkçe ses desteği sunmuyor ama merak etme, alternatif birkaç yol var! 🙌
Bir seçenek olarak Almanca videoları izlerken Türkçe kısa metin çevirileriyle çalışabilirsin. Google Translate uygulaması ya da benzeri çeviri uygulamaları bu konuda işine yarayabilir. İndirip kullanımı oldukça kolay, denemelisin.
Ayrıca, bazı dil öğrenme uygulamaları videoları ve sesli diyalogları çoklu dil desteği ile sunuyor. Babbel, Duolingo ve Memrise gibi uygulamaları deneyebilirsin. Bunların çoğu arkadaşça bir kullanıcı arayüzüne sahip ve oldukça öğretici.
Başka bir yol da, dil öğrenme forumları ve topluluklarında araştırma yapmak. Belki de orada YouTube videolarını Türkçe ses desteğiyle paylaşan birileri bulabilirsin. 📘🌐
Başarılar dilerim! Almanca öğrenme maceranda bol şans! 🎉🚀