Hayır yani güzel olsa neyse diyecegim.. Bizim Tansu bile daha güzeldi. 😄
Güzel cevaplar gelsin🌸 😏

Hayır yani güzel olsa neyse diyecegim.. Bizim Tansu bile daha güzeldi. 😄
Güzel cevaplar gelsin🌸 😏

bir finlandiya başbakanı sanna marin değil elbet ama ,
kadın kısmı evde oturmalı çocuk bakmalı abdestli yemeğe bile oturmamalı , eşi kaynanası eltileri varsa yemek sofranın da bulunmamalı , saçı uzun aklı kısa olmalı sırtından da sopa karnından sıpa eksik edilmemelidir.
kadından bişi olmaz. kadın evin süsü oyuncağıdır.
keşke teknoloji ilerlese de kadınları kaldırsak , erkekler olarak birbirimizi silkeleyip adap örf adet içinde çoğalabilsek.
illa edep.
İngiliz kadını güzel değil zaten. Milleti yılan gibi. Soğuk itici ve zehirli. Ayrıca dünyanın en yalancı milletidir İngilizler. Bunu uzun yıllar Marmaris taraflarında turizm ile uğraşan bir tanidigimdan duymuştum...
güzel olsa derken? halkın isteklerine yanıt vermek için orada, mankenlik için değil.
bence gözleriniz artık her şeyi cinsel bir obje olarak değerlendirmemeli. kendinize gelin.
Olur , güzel de olur ancak bizde olmaz 😂
Cevap
10Cevap
Evet olabilir tab ki
Nasıl yönetir bilemem ama kadın bence çok güzel. Neresini beğenmediniz anlamadım.
Kafayı yemişsiniz
Kadınına göre değişir ama İngiltere için sorun değil bu sistem yönetiyor ülkeyi çünkü orada, avrupa biter ki zaten bitecek İngiltere gene ayakta durur
Bizim Meral Akşener de o yolda gibi geliyor :) Benim favorim Finlandiya başbakanı Sanna Marin ;)
Bir 70'lik devir bak nasıl güzel oluyor😂
Tansu hanım dan ne kadar oldu ise işte😂
Şaka şaka olmamı ya alâsı olur.🙂
O tür ülkelerde daha rahat olur :( Zaten İngiltere, Amerika, Fransa gibi ülkelerde kişiler değil sistem önemlidir :(
Cinsiyeti olmaz bence önemli olan bakış açısı, düşünceleri ve yapacaklarıdır.
Olur. Kötü örnek Tansu Çiller, iyi örnekleri Angela Merkel ve Jacinda Ardern.
Mültecileri Türkiye'ye göndereceğim diye söz vermiş p...
Türkiye'ye geçmiş olsun diyorum sadece
Mülteci göçü 🐷
Kadının politikası cidden işe yaradı beni seçerseniz mültecileri Türkiye'ye yollayabilirim dedi seçimi kazandı😅
Umarım devamı gelmez sizin için cidden kötü olur
beyin var demek ki
Gözlerinde o ışık var.
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?