Fiyatlar tavan yapmış ve sen halâ tüketiyorsun dumanı içine çekerek... kendi kendinin katilisin farkındaysan.
Vazgeç bu sevda'dan yahu😌

Fiyatlar tavan yapmış ve sen halâ tüketiyorsun dumanı içine çekerek... kendi kendinin katilisin farkındaysan.
Vazgeç bu sevda'dan yahu😌
14 yaşında başladım 28 yaşına kadar bir fiil içtim son 7 yıl günde 2 3 pakaet olarak 28 yaşında bitakiyorum dedim bıraktım 13 ay içmedim sonra yine başladım 30 yaşında tekrardan bıraktık oatladi gitti o oldu
O illetten boşandım tuketmiyorum :) şimdi kahve daha lezzetli şimdi rakı daha güzel şimdi viskinin aroması daha iyi :) sigaradan nefret 3den biri oldum çıktım.
Kayseri yağlamasınin püf noktaları i ve tarifini açıkçası merak ettim :) daha yapma fırsatım. olmadi o u hep bir merak uyandırıyor içimde :) yaşasın yemek yemek :)
17 yaşımdan 24 yaşıma kadar içtim 4 senedir içmiyorum
Bırakmıycağımızı bildikleri için bu kdr zam yapıyorlar zaten. Alışkanlık Bi sigaram Bi kahvem var onları da bırakmam. 50 de yapsa bırakmam 100 de yapsa bırakmam
6 yıl kullandım. En son içtiğim sigara 14 tl oldu. Ben bu zamlarla baş edemem diyip bıraktım. İleri görüşlüymüşüm gerçekten de baş edemezdim..
Kayserili olmak 😄
Hahah gurbette buluşmuş gibi sevindim😄 nörüyüm sen nörüyon 😂
Teşekkür ederiiiim🤗💐
Cevap
18Cevap
Sigara seviyorum bu yüzden içiyorum
Iyi tüketmeler demek düşer banada :)
Teşekkür ederim tabi ki zararlı kimseye tavsiye etmiyorum :)
Rica ederim👍🏻
Hiç kullanmadım, merak edip ağzıma bile sürmedim..
Bırakmazlar ben 30 olsunda az içelim diyenleri 50 olsada bırakmam diyebilmeye dönüştüklerini gördüm :)
ne sigarası la hicbir zaman icmedim kokusunu sevmiyorum
bağımlı değilim. arada içiyorum. 18 yaşındayım. seviyorum.
31 yaşındayım hiç içmedim
hiç içmedim, isterse 100 olsun slkdfsf
Kaçak alıyoruz 13 lira
Tamam bırakacağım.
Sigara içmiyorum
Yardim et birakayim
4 sene biraktim gene basladim
İns
Tuketicem istediği kadar gelsin
Herkes farklı bünyeye sahip doğal olarak vucut yapısı, gündelik rutin zamanı, yaptığı aktiviteler, sürekli çalışkanmı yoksa tembel mi, kilolumu değil mi, çalışkan biriyse ve iyi bensleniyorsa ve üstüne sigara içip hiçbir şey olmuyorsa pes doğrusu... bir saniye düşünün; sigara üretmiyorlar.. nolur? Naparsınız? Mecburen içmeyeceksiniz... sizce reflex değilde ne? Alışkanlık mı, bağımlılık mı? İçine ne koyuyorlarda bu kadar vazgeçilmez bir illet? 🤔😑
3 yıldır kullanıyorum.. Bırakamıyorum da zıkkımı
Bi gün evlenirsem ve çocuğum olursa mecbur bırakıcam zaten
Hadi baba yapabilirsin
içmiyorum
Ben sigara içmiyorum
100 lira da olsa içecem
Bırakmak istemiyorum ki
Haklısın
İnşallah sağol 🙏
21 yaşından beri
Bağımlılık var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?