Sağlık 3 ay Sigara içenler buraya, günde kaç paket içiyorsunuz ve bırakmak için ne denediniz? WOMANN_ Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ben günde 1-2 paket bırakmak istiyorum ama olmuyor 😭😭 Güncellemeler3 ay 2 senedir aktif içiyorum ve bağımlılık oldu 1-2 paket beyin istiyor 🥰 Sigara içenler buraya, günde kaç paket içiyorsunuz ve bırakmak için ne denediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. 2 paket içerim. 0 0 Yorumla
uyumamlazim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Birakmayi istiyorsan devlet hastanesinden sigarayi birakma polikinligine randevu almalisin. Boyle birakan o kadar cok kisi oldu ki cevremde… 2 0 Yorumla
Flankes_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Eğer sinirliysem 2 paket ama değilsem 1 paket bırakmayı denedim olmuyor yapamıyorum yıllar oldu bu bataklığa düşeli... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay 1 paket içiyorum bırakmayıda düşünmüyorum orgazm olur gibi bir zevkle içiyorum kendisini 1 1 Yorumla WOMANN_ 3 ay Hahaha afiyet bal şeker olsun Yorumla
omer04500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 74% 3 ay günde 1 paket içiyorum bırakmayı düşünmüyorum 1 0 Yorumla
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 3 ay Ben bırakıyorum ya o yüzden haftalık 1 paket oldu 1 0 Yorumla
XxVişnexX Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 3 ay 10 dal maksimum. 15 senedir kullanıyorum bırakmak için ciddi motivasyonum oluşmadı hala. 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 472 cevap paylaştı. Günde 4-5 dal içiyorum.Ramazan ayı geldiği için 2 ye düştü sayı, 2 tane 0 0 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 308 cevap paylaştı. 2 paket hafif sigarayse 3 4 buluyor 1 2 Yorumla WOMANN_ 3 ay Abıoo Yorumla aklımdadelisorular13 3 ay Beterin beteri var brooo Yorumla
ozietra Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 3 ay 1 paket 1.5 paket falandır bırakmayı denemedim 1 2 Yorumla WOMANN_ 3 ay Anladım afiyet olsun Yorumla ozietra 3 ay sana daa Yorumla
comet88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Günde 1 paket bırakmak için bişey denemedim 1 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 3 ay neden basladın ki 1 10 Yorumla WOMANN_ 3 ay Keyfi Yorumla Angarali-Bebesi 3 ay ver bi dal ozaman Yorumla WOMANN_ 3 ay Al 🚬 Yorumla Angarali-Bebesi 3 ay sen bi fırt al ama Yorumla WOMANN_ 3 ay Aldım canım yaktım verdim Yorumla Angarali-Bebesi 3 ay ozaman Şu an öpüştükmü :D Yorumla WOMANN_ 3 ay Yo😂😂 Yorumla Angarali-Bebesi 3 ay :D :D benim her fırsatta kendime pay cıkarmam peki Yorumla WOMANN_ 3 ay Sapıkk🙂 Yorumla Angarali-Bebesi 3 ay sahsı olabilir lkasjdfşlkasjdşflkasdjfşlaksd Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 414 cevap paylaştı. 1 2 dal 1 1 Yorumla WOMANN_ 3 ay Süpersin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Birr 1 8 Yorumla WOMANN_ 3 ay Oh ne güzel Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ne mi güzel 😂😂 sağlığa zararlı ya hani... sizede afiyet olsun Yorumla WOMANN_ 3 ay Sana da afiyet bal olsun 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Dikkat et çok üzülme 😎 Yorumla WOMANN_ 3 ay Keyfi içiyorum ben bağımlılık Yorumla Cevap sahibi 3 ay Hee dertlendin sandım bende öyle Yorumla WOMANN_ 3 ay Yok be keyfi Yorumla Cevap sahibi 3 ay 😅😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Azalt sende 1 4 Yorumla WOMANN_ 3 ay Demesi kolay Yorumla Cevap sahibi 3 ay Nasıl bırakicsksin Yorumla WOMANN_ 3 ay Dua et Yorumla Cevap sahibi 3 ay tamam Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 3 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1 paket net. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
2 paket içerim.
Birakmayi istiyorsan devlet hastanesinden sigarayi birakma polikinligine randevu almalisin. Boyle birakan o kadar cok kisi oldu ki cevremde…
Eğer sinirliysem 2 paket ama değilsem 1 paket bırakmayı denedim olmuyor yapamıyorum yıllar oldu bu bataklığa düşeli...
1 paket içiyorum bırakmayıda düşünmüyorum orgazm olur gibi bir zevkle içiyorum kendisini
Hahaha afiyet bal şeker olsun
günde 1 paket içiyorum bırakmayı düşünmüyorum
Ben bırakıyorum ya o yüzden haftalık 1 paket oldu
10 dal maksimum. 15 senedir kullanıyorum bırakmak için ciddi motivasyonum oluşmadı hala.
Günde 4-5 dal içiyorum.
Ramazan ayı geldiği için 2 ye düştü sayı, 2 tane
2 paket hafif sigarayse 3 4 buluyor
Abıoo
Beterin beteri var brooo
1 paket 1.5 paket falandır bırakmayı denemedim
Anladım afiyet olsun
sana daa
abla 1 2 paket ne akciğerlerini düşünemiyorum
yıllardır içmiyorum
En güzeli darısı bana
Günde 1 paket bırakmak için bişey denemedim