Videodaki erkek güvenlik ******* çocuğunu kaldırıp yere yapıştırıyor umarım en kısa zamanda oturma kalma ne skm izni ya da vatandaşlığı varsa iptal ederler

Videodaki erkek güvenlik ******* çocuğunu kaldırıp yere yapıştırıyor umarım en kısa zamanda oturma kalma ne skm izni ya da vatandaşlığı varsa iptal ederler
Geçen de Pakistanlı'nin biri siz bir çocuk yapıyorken biz 5 çocuk yapıyoruz yakında sizin nüfusunuzu geçeceğiz demişti gene bir Avrupa ülkesinde 🤣 Dedim çok tanıdık geliyor. İyi yapmışlar bir güzel dovsunler 🙃
Medeni toplumlara böyle geri kalmış insanları sokmamak gerek
iyi olmuş
Cevap
5Cevap
Medeni toplumlara böyle insanları sokmayacaksın işte. Kimsenin huzurunu kaçırmasın, kendi çöplüğünde yaşayıp gitsin.
Medeni? Hah haa
Teröristlere milyonlarca destek verenlere bu kelimeyi yakıştırmıyorum
Biz bu davranışlara izin verdiğimiz sürece geri kalmya da devam edeceğiz. Bak adam ne güzel yerden yere çalmış.
Yıllarca sürdüler bi de paramı istiyor uvuspucocukları
İsmini unutacak kadar dayak yiyip de köprü altına atılmalı.
Kadına yumruk atmış dövmüşler iyi olmuş. Dediğin gibi sinirdisi ederler
Oha ya
Haber linki var mı
Telegram:Sansürsüz Haber
Sağ ol
Bunlar gerçek mi😱
İzni iptal olursa buraya gelir biz alırız mk
Türkiye'de daha beterleri var ha 1 fazla 1 az ne olacak
Aslında görüşümü belirtmek istiyorum fakat ya silivrilik olurum ya da sözde vatan haini damgası yerim https://youtu.be/ORZ114Bmlks ..
Vurmadanda dövülmesi gerekirdi.
Trene biletsiz binmeye çalışınca kadın uyarmış fakat adam takmamış sonrası bu zaten şiddet uyguladığı an karşılığını buldu
Onlar akplilerin din kardeşi ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?