AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Doğru söyleyeni bu ülkede her yerden kovuyorlar şaşırmamalı :D
Bir kitleyi sapıklıkla itham etmek nefret suçunu oluşturur. Kimse kem küm etmesin TCK ortada
Cahilce bir şey yapmış. Ne ettiyse kendine etti. Onun herhangi bir kesime hakaret etmesi o kesimi ne alçaltır ne de yüceltir. Zararı kendine.
çok büyük saçmalık. millet birbirini kesiyor sokakta. olay yok ama kurban bulmayı biliyorlar
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya! Sene 2022 de fikirlerinden dolayı birinin tutuklanması... Batı bize kıçıyla gülüyor.
Batı niye gülsün sende, Amerika, Hollanda, Türkiye farketmez yaşadığın toplumun sınırlarını aşıp azıtırsan başına illa ki bir iş gelir..
@seagulls kim koydu bu sınırları?
Batıdaki kültürü bi söylesene neleri kalmış? Bir ünlüysen ve bir kitleyi nesli etkiliyorsan söylemlerine dikkat etmelisin. Genellemesi saçma sapandı. İnsanları sapkınlıkla suçladı fakat kendisini göremedi. O ney acaba? O giyimle kendisi sapkınca davranmış olmuyor mu?
bu kadın haddini çok aşmıştı zaten. gündem olmak için yapmadıgı soytarılık yalakalık kalmamıştı. sapık hyerde var kendisi nerden öürendi
iyi olmuş lgbt destekçisi pislik yaratık hapishanede çürü.
Çürümesi gerekenler dışarıda.
lgbt destekcisi diye mi hapishanede curusun pi c seni teror orgutuymus gibi konusuyor bi de. ulan hdp yi savunup vatanimi seviyorum canım askerim der sizin gibi iki yuzluler siz geberin hapishanede
Sktr lan duyar kasıp durma bana buradan. Senden öğrenecek değilim vatan sevgisini dırzo
@Atilaaaaaaaaaa sana demiyorum mal misin
@benburdaa Aynen LGBT destekleyenlerin hepsi hapse atılmalı ve tedavi edilmeli.
@benburdaa Vatanını seven LGBTyi desteklemez, LGBT ülkemiz için yıkıcı bir bombadır, gençleri bu lanetli akıma özendirenlere en ağır ceza verilmeli.
@benburdaa Emin ol vatanını seven ve vatan için en önde savaşanlardanım, klavye arkasından ahkam kesmek kolay.
klavye arkasından ahkam kesmek kolay mi? hahahaa sen de klavye arkasindasin bi de korkak oldugun icin gizlisin amca hatirlatayim :d
ha bi de benim escinsel olup vatanini seven arkadaslarim oldu ama normal hetero olup yurt disina kacmak icin plan yapanlar da. bence sizin gibi insanlari cinsel yonelimlerini karakteriyle bağdaştiran rezil cahiller tedavi olmali
Ensar vakfımda erkekleri skn bendim değil mi? Bana oradan vatan millet şehit edebiyatı yapma.
Gizli kullanıcı sana diyorum dırzo
@Atilaaaaaaaaaa @benburdaa Müslümansanız LGBT'nin livata günahı olduğunu zinadan bile lanetli bir şey olduğunu bilirsiniz, herkesin günahı kendine ama sen gidip bunu desteklersen, yayılmasına ön ayak olursan onlardan ne farkın kaldı, ensar ensar deyipte tüm müslümanları töhmet altında bırakırsan, islamla dalga geçenleri özgürlük diye desteklersen safın belli olur, ben güzel dille uyarım yaptım sizin gibi ağzımı bozmadım, sadece o kadına yaratık dedim çünkü hayvandan bile aşağı bir şey o.
sen sahi musluman saniyosun kendini oyle mi? cevap ver o zaman allah in yarattigi insana hayvandan asagi dedin az once gunah isledin noldu dayi
@benburdaa O insanlıktan çıkmış bir yaratık, günahı açık işleyen hakkında bilgilendirici ve uyarıcı konuşmak ve insanları yanlıştan döndürmek gerekir, neyse senin dinin sana benimki bana (Kafirun suresi), siz Allahın yasakladıklarını desteklemeye devam edin, size laf anlatılmaz, iyi geceler.
evet bi sure bildin diye sen kendini din hocasi zannet bende gercek hayatta yasamaya gidiyorum pembe gozluklerini cehaletten arindirdiginda bekleriz seni de dayı
Çok iyi olmuş imam hatiplilere laf atarsan sana öyle bir beddua ederler ki, kutuluşun olamaz
Allah Allah yok ya
Sen kimsin ulan trafik lambası
Yorumlara aldanma herkes tutuklanmasını yanlış görmüş. Benim görüşüm gülşen e ve devlette yolsuzluk yapan herkesin gün yüzü görmemesidir.
Gülşenin tutuklanmasını çok doğru buluyorum kesinlikle adalet yerini buldu.
Söylediklerini kınıyorum. Ancak bundan daha ağır sözler söyleyenlere neden dava açılmıyor bunu anlamak mümkün değil. Kararı siyasi buluyorum.
Adalerin bir kez daha olmadığını bize kanıtlayan davadır, akli basinda olan kisiler bunun zaten gundem degistirme oyunu oldugunu anlar
Sedat PEKER, tam da dediğinizi ifade ediyor.
twitter.com/.../1562759394500022273
Guzel analiz etmişim demek ki
👍👍
Kesinlikle hem fikirim. Hatta daha önceden yapılmalıydı. Birçok sanatçı bozuntusuda tutuklanmalı. Mika Raun, Zaynep Bastık, Kerimcan Durmaz ve daha niceleri.
Keşke ensar vakfında olanları da tutuklasalardı ama bu ve bunun gibi devlete yakın olanları hep göz ardı edildi bikereden bir şey olmaz diyen bakanımız vardı bizim
Zeynep bastık neden
Edis'le twerk dans. Kerimcanla olan olayı.
Kerimcanla olayı ne bilmediğim için soruyorum
Kerimcanla evde video çekmişler giymiş mini eteği mağbadını sallıyor. Viral oldu o olay.
Zeynep bastık olayı normal bence insanlar istediği gibi dans etmekte özgür ama kerimcan olayında çok haklısın
Bu nu videoya çekip internete koymaya ne diyorsun? Güya arkadaş ortamında eğleniyorlar. Bastık içeri gidiyor mini elbisesini giyiyor. Pavyoncular gibi bi taraflarını kıvırıyor. Dans olayıda twerk dans nedir biliyorsun umarım. Ayrıca o kadın evli. Evli olmasa bile böyle pislik yapıp internete koyma cürreti nerden geliyor. Edis özel bölgesine dokunuyor.
Benim sorduklarıma bir yorum yapmadın
Bak bende o olaya karşıyım ama bu olayda tutuklanma olmaz bunu anlatmak istiyorum yoksa tabiki karşıyım hem burada sadece Zeynebin değil Edisin de suçu var
Bide bildiğim kadarıyla edis zaten gay
Edis'te suçlu biliyorum. Ama sonuçta evli olan şahsın biraz daha dikkat etmesi gerekiyor. Ayrıca yaparlarsa yapsınlar ama bu internete koyulmamalı.
AKP-MHP Faşist İttifakı Çok Kaybedecek Tır Tır Tiremek Vatan Hainleri Yargılanacak Ersin Tatar Ünal Ünsel Uşağı Kafirci Şerefsiz
O kurumlar İngiliz destekli vatana hıyanet kurumlarıdır, haklı kadın. Ama napacaksın baştakiler de onlardan
Yaptığı açıklama söylediğinden daha beter ya
İyice Gariplesmisdi. Bi şey konuşuyorsa bu sey herkesi zan altında bırakıyorsa cezasını çeksin.
Ahlaksız ksar inşallah salmazlar adalet varsa bu ahlaksızı
Tutuklanması abartı
Ama söylemleri de doğru değil
Bence salarlar. Para cezasına falan çevrilir. Parası olan her zaman güçlüdür. Bu ülkenin adaleti sadece fakire fukaraya işler
Bence iyi oldu halkın dini duygularıyla oynamasın şarkısını söylesin biz onu sanatçı bilelim.
kişi bazlı değil genelleme yapıyorum bu ulkeden bir cacık olmaz
Ellerine sağlık en iyisini yapmışlar sonuna kadar haksız
imam hatipli oldugun icin uzerine mi alindin rukiye :d
Gerçekten çok acı. Bu ülkede adalet bu kadar kolay ve çabuk sağlanıyorsa neden 2-3 yıl boyunca katiller serbest kalıyor? Masumiyet karinesi denilerek.
Haklısın. Pekş Gülşen’in açıklamasına bu durumdan bağımsız ne diyorsun?
@Kriminal_Kalp Açıklamasını okumadığım için bir şey diyemiyorum
Bence bir bak
dedikleri hoş şeyler değil ama tutuklanmasını doğru bulmuyorum. emniyetteki dostlarımdan aldığım bilgiye göre çok uzun kalmaz içerde.
Ziyaaaa
Ne dicen şimdi buna sistem belli zaten o an işine geliyodur işine gelmediği zaman 1ay 1 yıl farketmiyor
Suçu olan kim varsa cezasını çekmeli ayrımcılık olmamali
İşlediği bir suç yok derhal serbest kalmalı dışarda onca suçlu varken
Biliyorduk zaten gülmenin üstüne bi oyunlar oynayacaksınız ne dersin bu cahil lere
Cahiller dediğin kim @dağlıkızz
@SercanKurt gerici yobaz kesim işte
Konu dışı ama, doğuda genç kıza tecavüz eden uzman çavuş? Ülkede adalet yok.
Hala adaletin ve saygının olduğunu bize gösterdi.
Birinin sadece bir sey soylemesinden hapise girmesi cok sacma. Kufretmis mi sanki de hapise giriyor?
İnsanlar ne suçlar işleyip de serbest oluyorlar, hukuk sistemi sadece gülşen'e işliyor sanırım.
Sasirdim. Bu ulkede en agir ceza isleyenler iyi halden serbest birakilirken enteresan.
agzina saglik
Kim serbest bırakıldı hikaye yapma
konusma be kadinlara her turlu pisligi yapan katil ezginin katili hala sokakta
ezginin katili sokaklarda serbestce geziyo niye agzinizi acmiyodunuz
Ln boş atma kaç tane kadın var ona bakarsan kocasını kesen 2 ay yatıp çıkıyo cinsiyet ayrımı yapma
Yağcı cano
Ibnossss
hadi ordan lan canım kadinlar erkekleri nezaman öldürmüş dengesiz hergun kadin cinayetleri var hergun taciz tecavuz kes sesini katilleri savunuyo bide utanmadan kadin dusmanisin sen
güzel kardeşim dedigin kişiyim senden daha adamim
Kendisini sevmem fakat bu söylediklerinin doğru olduğunu düşünüyorum.
Yerinde olmuş. Herkes haddini bilecek.!
Cok takmamak lazım ya 😄o degil fotograf da asırı zayıf cıkmis
Cünki asiri zayif 😅
Güzel.. Darısı diğerlerine
Tutuklanması aşırı bir karardı ama söylediği sözler hem insanları üzdü hem de kendisine yakışmadı.
Hatasını kabul etmiş özür dilemiş bence serbest bırakılmalı..
Ağzının sütünü silseydi kapıda erkek bekleyene kadar 😂
Hiç bi aralar en büyük özelliği sayesinde çok güzelsin bu konuda da çok önemli ve büyük ölçekli
Adalet var mı?
Bu bir çığlık en kaz altında sesimi duyan var mı dercesine !
Tarafsızca Söylemek Gerekirse Ulu Orta Söylenecek Bir şey Değil Gündem Olsun Torba Dolsun
rahat rahat uyuyabilirim artık, hakketti cadaloz
Belki linç yicem ama haketmisti biraz
İyi oldu gereksiz herseyi övüp dimi kötülemelerinden bıktık
Sıktı bu haber ya her yerde aynı 😒
Tutuklama doğru veya değil bunu bilmem ama gülşen çok uzun süredir sanatıyla konuşulmuyor
Soylemis ise sonuclarina katlanmali insan.
Irkçılığın her türlüsüne karşıyım.
haketti soytarı
Herkes karsilikli saygi duymali bence
üzülmüyorum. hak etti
Bence etmedi. bir sürü bel altı espri yapan * var sokaklarda buna mı takıldın yani
Tutuklanmasına gerek yoktu.
içeride kendine gelsin biraz.
Şımarmıştı bu gereksiz kadın iyice zaten
Kesinlikle
Uzun süredir hak ediyodu bu son damla oldu bence
Herkes hatasının bedelini ödemeli
Iyi olmuş vallahi hak etmiş tutsaymış çenesini
Kaşınmasaydı tutuklanmazdı