AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Nefret ediyorum şundan ama gerek yoktu
Haberim yoktu yeni duydum
İnanılmaz.. inanılmaz..
hayatımda daha sacma bi karar görmedim
Konu neymis niye tutuklanmıs laa
gram umurumda değil
Bu konuyla ilgilenmiyorum
Umrumda değil kime ne olursa olsun
İyi olmuş bunun sonu iyi olmayacak asla
Kesin tutuklanmış mı mahkemeye mi sevk edilmiş
Mahkeme bitmiş cezaevinde muhtemelen durusma devam eder
Anladım teşekkürler
Ne yaptım ki
Bilgi verdin işte ondan ben kesin bş şey bulamamıştım
Evet 2023'ü bekleyelim biz
Ben ne yazmışım buraya ya yanlış anladım soruyu
Türkiye aleyhine aihme yeni bir başvuru
Beyni yok normal
İyi olmuş 20 yıldır akıllanmadılar
Tutuklanması hukukî değil, siyasi.
Medyadan uzak kaldık neler olmuş neler 😅
Iyi olduuuuu ohhhhhhhh
Çok doğru bir karar alkışlıyorum
Hak ettigini buldu
Yakında ülke Afganistan ve İran gibi olur
Tamamen siyasi
Müslümanlık dan sogudum nokta
İmanın zayıftır belki sen müslümansan Kur'an'a uy insanlara uyma.
son on yılda ki yöneticiler soğuttu örnekler fazlası ile var uzun hikaye benim suçum yok günahı onların boynuna tek anladığım bu
Müslümanlıktan insanlardan dolayı mı yoksa İslamdan dolayı mı soğudun? İkincisi ise ne kadar araştırdığını merak ettim. İnsanlardan dolayıysa iman basit bir şey değil, bir insana bakıp da küçümsenemez uzaklaşılamaz. İnsan hata yapar.
Iyi sen yine soğumuşsun ben tiksindim.
Beter olsun
Tutkuluyanın ellerine sağlık
of cevaplara bak igreniyorum hepinizden
Tiksindim ya
evet evet bende
Saçmalık
İyi olmuş.
Gülşen kim yaw
Hakketti
Gereksiz tutuklama
İyi oldu kaşara
Abartı gibi
Ne abartımı dinimize hakaret ediyor ve sen abartı diyorsun
Dinimze yönelik laflarına abartı demek istememiştim ama onun gibi kaç kişi laf yapıyor ne diyim herkesi tutuklasınlar ozaman
Doğru bir karar.
Gereksiz yere tutuklandi bence
Tutuklanacak veya yargılanacak bir şey yok.
İyi olmuş
Haketti
Doğru bir karar
İdam edilmeli
İsabetli olmuş
Beni ilgilendirmiyor
Öfkeliyim
Gülşen eminim ateisttir
Tam bir saçmalık
Tutuklansın artık
sus
sen sus m*al
doğru karar
Haksızlık yapıldı Gülşen’e
Umrumda değil..
Biraz yatsın
Haketmiyor kesinlikle
Bunu sen mi diyorsun
Gündem değiştirme çabaları
Müstahak olmuş...
Adalet yerini buldu
Tutuklansin
Bilmem hak etmiştir belki
Kanon karşısında her kes bərabər.
Fikrim yok
Yarın birakacaklar korkma yabrum
Haketmiş bu zamana kadar tutuklanmaları kabahat
Bu zamana kadar neden tutuklanmalıydı?
Açık saçık fotoları ve bazı erkekler ile uygun olmayan davranışları
Burası şeriatla mı yönetiliyor? Fotoğraf yüzünden birinin tutuklanması veya erkeklerle yakınlaşması yüzünden hapis yatması gerektiğini mi düşünüyorsun? Pardon da siz kimsiniz? Bu toplum kurallarını etiği siz mi belirliyorsunuz? Hayatınız boyunca belki gülmemiş belki hiç kendinize güvenerek hareket etmemişsiniz.. kendi hıncınızı insanlra yansıtmayın
Bakın beyefendi. Bu kadının ne yaptığı beni ilgilendirmez ama buraya kadar geleceği yaptığı hareketlerle gündeme geliyordu zaten ama imam hatiplilere kötü şeyler söylemesine hakkı yok bu müslüman bir ülke dinin gereklerini yerine getiremeyen bu kadının imam hatiplilere küfretmesine hakkı yok
İmam hatiple dinin gerekliliği arasında bir bağ yok önce orada anlaşalım.. orası bir okul ve söylenen cümle kesinlikle doğru değil.. ama siz buradan kalkıp konuya bugün yaşandığı gibi bu olaydan bağımsız yaklaşırsanız adaleti ararsınız..
@Ohannesburgss gülşenin hatalı davranışları çok var. Ünlü birisi ve bir kitleyi gençleri etkilediğini bile bile aşırı açık saçık giyiyor, söylemlerine dikkat etmiyor. Bir nesil etkileniyor. Neredeyse çırılçıplak sahneye çıkması aşırı sapkınlık. Ünlü kişilerin etki alanı bizimkinden katlarca fazla. Bu yüzden dikkat etmeliydi.
@uyumamlazim tutuklamayla ne alaka?
@Ohannesburgss anayasada bir madde var teşhircilikle ilgili. O alaka
@uyumamlazim hangi madde o?
@Ohannesburgss bi araştıraydın. Tck 225
Wow. Bu kadar nefret etmeyin insanlardan. Kıyafetleri ilişkileri yüzünden nasıl birinin hapse tıkılmasını isteyebilirsiniz? Hukukta böyle bir şey mi var ya?
@YongAh oh be sonunda biri benimle aynı fikirde
@uyumamlazim bu mesajda sonra araşırdım. teşhirciliğin cinsel organların gösterilmesi suretiyle gerçekleştiği not edilmiş. Cinsel organın ne olduğu konusunda hepimizin fikir sahibi olduğunu düşünüyorum.
@uyumamlazim @YongAh :)) şimdi bunu okusaydın diyen arkadaşım savunacaktır..
@YongAh o konuda hepimiz aynı fikirde değiliz. Bunu da çocuklarda mahremiyet eğitimiyle tamamlayabilirsin
@uyumamlazim Gayet açık bir soru soracağım. Biyolojik olarak cinsel organ nedir? Hemfikir olmak derken subjektif fikirlerin bir araya gelmesinden bahsetmiyordum, bir insan çıkıp gözüm cinsel organdır diyemez yani.
@YongAh bu konuda çokça fikir ayrılığını ortaya koyan makaleler var. Biyolojik olarak da aynı şekilde. Psikolojiye girmiyorum bile. Ben sana bir soru sorayım konuyla alakalı. Bir kadın uluorta açık bir alanda çocuğunu açık bir şekilde emzirebilir mi? Psikolojide bunun yeri nedir?
@uyumamlazim Ben senin fikrini sormuştum ancak cevap alamadim. "Uyarımın sağlandığı her yer cinsel organdır." manifestosundan bahsetmiyorum, uyarılabilen alan olarak geçiyor bunlar zaten literatürde birincil cinsel organ olarak değil. Psikoloji eğitimi almadım, bu soruya cevap veremem. Kendi fikrim ama toplum normları bir kadının çocuğunu emzirmesine izin vermeli şeklinde.
@YongAh soruyu nasıl sorduğuna bir daha bak istersen. Ve ayrıca bu işin psikolojisi hakkında araştırıp kendini donatmadıysan (eğitimden bahsediyorum) benim gülşene olan eleştirim hakkında diyeceğin pek bir şey kalmıyor. Uzatmak da istemiyorum. Sıkılıyorum
@uyumamlazim Eleştiri dediğiniz şey "hate speech" oluyor hanımefendi. Psikoloji benim alanım değil, olmak zorunda da değil. Bir fikir sahibi olmak ve hate speech in ne olduğu hakkında konuşmak adına psikoloji konusunda eğitim almama gerek yok. Bu arada ne mezunusunuz bilmiyorum ama Boğaziçi Kimya-MBG mezunuyum ben. Bazı konular hakkında yeterli seviyede kendimi eğittiğime sizin tabirinizle donattığıma eminim. Engin bilgilerinizi de bu konu hakkındaki hiç merak etmiyorum. Kusura bakmayın, sizinle mantıklı bir tartışma yürütebileceğimi düşündüğüm için. Iyi günler.
@YongAh hate speechi Türkçeleştiremedin mi bu ne saçma bi vurgu ya agahah bir olayı ele alırken birçok yönüyle incelemelisin. Bunun da psikolojisini konuşamayacaksak zaten devam etmeye gerek yok.
@uyumamlazim Türkçeleştirmek zorunda değilim, anlamıyorsan senin ayıbın. Gereksiz emzirme örneğinizin psikolojik yankıları hakkında konuşmak istemiyorum, konu hakkında yeterince bilgim yok. Bunun tartışmamızla bir alakası yoktu en başından beri zaten. Bence de konuşmaya gerek yok daha fazla.
@YongAh sence anlamadım mı 😂 çocuk muhabbeti alakalıydı neyse sıktın
@uyumamlazim ok
@YongAh 😂😂
@uyumamlazim 😘
@YongAh ❤️
tutuklansın
Gündem değiştirme çabası