AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Çok umurumda değil ne söylediği ama kızları o yapmak için uğraşıyor çok açık giysinler özensinler diye dkdj iyi olmuş
Aynen dediğin gibi sapkın tarzıyla daha reşit olmayan çocukların aklını bulandırıyor
Zaten çoğusu da açık giyinmeyi özgürlük sanıyor ama Gülşen’in otospuluk
Doğru söyleyeni yine 9 köyden kovdular. Cahillerin din adlı saçmalığı bu kadar büyütmesinden ötrü...
@Niyita din sömürüsü ile halkın yönetildiğini kabul ediyorsun yani
Din saçmalık değil;bu ülkede bazılarının sadece”ağızlarında” dini kullanarak işledikleri taciz, tecavüz, hırsızlık gibi suçları yüzünden böyle ortalık karışıyor. Bilinçli yapılıyor bu. Dinimizin emrettikleri bunlar değil. İbadet konusunda bile dinimizde zorlama yok. şu an fikir özgürlüğü bile engellenmeye çalışılıyor bilmem farkında mısınız?
@Niyita Aynen. Bu cahillerin yetiştirdiği çocuklara üzülüyorum sadece... Kadın ağzından çıkan 2 ,3 kelimeye göre tutuklanıyor, ama ülkede canavarcasına öldürülen insanların katillleri sokakta laylaylom geziyorlar... Bu kadar da adaletsiz olma be dünya...
Yetmez ama tamam..
Çünkü öyle büyük bir güruhu zan altında bıraktı ki, herbiri teker teker dava etse hapisten çıkamaz..
#Vesselam
hahahahaa vesselam diye hashtag yapmanin amaci ne en dinli sen misin simdi kasaonskdd
@benburdaa sen yenisin galiba
Linç etmekte haklılar ama tutuklamaya gerek yok, zaten salacaklar 2 güne. Adet yerini bulsun diye herhalde yaptılar
Bu ülkede TAYİP ERDOĞAN A kim karşı gelşrse elinde kozu yoksa aynı sofradan yemek yemedıyse muhakkak başına bir iş gelir. Halkı kin ve öfkeye nasıl duauruyormus kadın zaten çıplak mustehcen takılıyor bu serbest ama imam hatiplilere deyınce sıkıntı. Daha neler gorucez badeciler
Tutuklanması ağır oldu ama beyanı hiç uygun değildi birşeyler olmalıydı ama böyle kodese atmakla değildi olsun bu o ve onun gibi düşünen insanları aşağılayan insanlara ders olmalı
Oturun ve izleyin; muhalif siyasetçiler birer birer Gülşen yanlış yaptı ama tutuklanmamalıydı diyerek Ak Partili seçmene yalakalık için takiyye yapacaklar..
Keşke tamamen hapse tıkılsa ama siz prim verip para sıçtırdıkça zor. Yeto
Tutuklanması demek hepimize göz dağı veriliyor olması demek, kadın islam dinine hakaret etmedi ki imam hatiplere laf söyledi. Millet bunun farkını anlayamayacak kadar cahil çıkmış diyorlar ki sen bizim değerlerimize laf söyledin arkadaş senin değerlerin islam dini mi yoksa imam hatip mi? yani ben çıkıp fen liseleri şöyle desem bilime mi hakaret etmiş olucam yoksa ülkede ki fen liselerine mi? Sözde müslüman olmayın
İmam Hatip'in ne demek olduğunu biliyorsunuz heralde? İslami okul. Bu da dine hakarete girer.
İslami okul "islam" demek değildir sanırım siz türkçe bilmiyorsunuz?
Yok Türkçem son derece iyidir. İslami okulda ne anlatılır? Dini bilgiler. İslami okul İslam demek değildir diyen biriyle tartışamıycam.
Peki ben fen lisesine veya meslek lisesine sapık desem orada öğretilen meslekler için sapık mı demiş olacagım? yoksa sadece okula mı söylemiş olurum? Yok kaçmayın madem yazdınız tartışın
Verdiğiniz örnek saçma bi kere. Dini anlatan bir kuruma sapık demek o dine yapılan hakarettir.
İslam dinine mensup kisiler sapıktır dese ben de derim ki inşallah içerinden hiç çıkamaz, ama burada bir ögretim kurumuna söylüyor mesela ensar vakfında olanları hepimiz biliyoruz gülşenin sözleri tamamen islam dini adı altına sığınarak bu ismi kullanıp altında başka şeyler yapanlaradır. İnsanlar diyor ki değerlerimize hakaret etti arkadaşım bizim değerlerimiz imamhatipler değildir ki islamdır bu ikisini ayırt edemeyenler yanlış anlamayın net cahil kesim
Bak eğitim kötü dese eğer anlarım sapık ne demek ya? İmam Hatip'te yeterli eğitim yok diyebilir. Sapık kime denir biliyorsun heralde?
Bastırılan duygular her zaman daha cok öne cıkar ve en sonunda patlarlar, imamhatip gibi dini eğitim kurumlarına giden bir cok kişi onca duygusunu bastırır büyük bir cogunlugu da kendi istegiyle orada olmamasından dolayı ciddi manada isteklerini bastırmak zorundadır bu bilimsel bir gerçek bastırılan duygu her zaman birikir ve taşar. Bu yüzden müge anlı da bile o kadar olayın neden aydın kesimin değil de daha cok cahil kesimin başından geçtiğini görüyoruz buda bu konuya örnek
Öldürüyorlar mı orada? Benim arkadaşlarımda gitmişti. O biraz daha sokak hayatı yaşadığı için gömüyor. Bende kendi isteğimle olmadan okul değiştirdim beğenmiyorum ama sapık demiyorum.
Çok saçma ve utanç verici. Savcıların bu performansını Sedat Peker’in açıklamaları için de görmek isterdim.
Önüne gelenin her konuda açık fikirli davranarak bu şekilde konuşmasının bir karşılığı olmalıydı. En azından farkına varmış olur.
Genel bir kitleyi asagilamasi zaten yanlış ve özrünü dilemiş tutuklanması ayrı bir ironik durum. Millet hırsızlık yapar adam döver adam keser tecavüz olur yine serbest kalır
Şaşırdım tutuklancak bişey olduğunu sanmıyom. Cok da durmaz gibi Gelıyo bana. En fazla 1 aya çıkar
Hayret özür dilemesi
Kadin çok bozdu kendini, ama hapse girmez Amerika'daki evine kaçar para verir ama o hapsi görmez
Haklı bir tutuklanma ve cezası neyse çekmeli. Herkesi genelleyerek hakaret edersen bedeli cezaevi oluverir.
saçma sapan şeyler. sık sık imam hatiplerde ve kuran kurslarında tecavüz olayları olduğu için böyle bir şey söyledi
oha
@gizemnnn noldu
camilerden öyl eolaylar mi oluyor millet kafayi yemis
@gizemnnn evet sıklıkla oluyor. kız-erkek farketmeksizin çocuklar böyle şeylere maruz kalıyorlar
yazik abazalari üldürsünler önce turkiyede cok pedofil de var
@gizemnnn dünyada çok fazla pedofili var
Ulan o kadar yere gittim birçok tanıdığım da gitti bi taciz olayını görmedik anasını satim. Taciz tecavüz sapkınlık senin o modern dediğin insanlar arasında apaçık oluyor. Buna mı bağlarsın yoksa insanlığa mı? Asyada da yaşadım. Toplum ateist. Taciz tecavüz sapkınlık fazlaca fazla. O zaman diyelim ki ateistler sapkın. Yürü git işine ya
@uyumamlazim diyebilirsin, başka şeyler de söyleyebilirsin. düşünce doğru ya da yanlış olabilir. düşünce özgürlüğü diye bir şey duydun mu sen hiç?
Düşünce özgürlüğünü savunuyorsan Atatürke laf atanlara gıkın çıkmayacak mı senin. Düşünce özgürlüğü başkalarını zan altında bıraktığı yerde biter. Biraz kitap falan oku.
@uyumamlazim doğruluk payı var ise elbette ağlayıp yandaş savcılar bulup adaletsiz bir tutuklama gerçekleştirmem. tamam abla biraz kitap okuyacağım
herkes azmis tek dertleir genc kadin pis abaza pedofiler
Gülşenin 30 nisanda söylediği sözler çok çirkin... Ama 25 Haziran da tutuklanması tamamen kasıtlı ve gündem değiştirmek için yapıldığı aleni dir. İlerleyen günlerde aylarda buna benzer olaylar sıkça yaşanacaktır.
Sapiklara mudahele etme buna et yanlış ama Türkiye bura
katillerin yakalanma hızından daha hızlı bir süreç yaşadı.
Gülşen Gülşen Gülşen.. Kendi adımı bu kadar çok duymadım..
En sevdiğim şarkıcılar arasından hızla düşen şahıs, beni hiç ilgilendirmiyor açıkçası
Bir insanın kendine ettiği kötülüğü 10 kişi bir araya gelse yapamazmış... Topuğuna sıktı.
zaten soyunmaktan başka bir işe yaramıyordu. daha fazla ilgi çekmek için kucağa oturuyor eşcinsel bayrak açıyordu. mümkünse müebbet olsun.
müebbet? pardon ne yapmis kadin baştakiler gibi hırsızlık mı yapmış? din hocasiyim deyip cocuklara tecavüz mü etmiş? seninle ayni dusunceye sahip olmayan herkese boyle hakaret edersin iste mide bulandirici insanlarsiniz
@benburdaa mideniz bulanıyor olabilir salgın var çnkü
zaten bu zekaya sahip olan biri boyle cumleler kurabilirdi sasirtmadi :d
@benburdaa nedense bende şaşırmadım anlayışına
Bu ülkede neden herkese saygı var da müslümanlara hep saldırırlar bir düşünmek lazım bunu
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Günümüzde diyanet & imam hatipliler altında o kadar çok şeyler dönüyor ki
Önce söyleyip sonra özür dileyenler bana hiçbir zaman samimi gelmiyor
Umrumda değil ben kendi derdimdeyim. Açlık sınırında yaşamaya çalışırken zengin bir sanatçıyı kendime dert edinemem.
Sözleri çalışılmış sözler yani önceden planlamış söylemek için. Amacı nedir kimler var arkasında araştırmak lazım. Sen çık şarkını şöyle senin ne işin var imam hatipler le. Tutuklanması doğru bence. Ona akıl verenlerin de tutuklanması lazım.
Hakaretin aşağlamanın bir cezası olmasın mı?
Gülşen peygamber mı? Saçma canım korumalar yorumlar. Suçlu ise cezasını çekecek.
Rezalet ve hukukun katledilmesi. Tabii Gülşen in yaptığı da hoş değil ama tutuklanmasına gerek olmadan yargılanabilirdi..
Gündemdeki önemli olayların yönünü değiştirmek için seçilen bir kurban, yakında her şey düzelir ama bu ülke düzelir mi o bir muamma...
Söylediğine katılmıyorum hatalıdır.
Ama ona benzer çok olaylar oluyor, tecavüzler vs. Hiç bişey yapılmıyor.
Açık saçık önemli değil, o kişiyi illgilendirir. Nasıl ki kapalılar kimse karışmıyor ise açıklara da giyimlere de karışılmaz.
Kendisi tutuklanmadı sadece ifade vermeye gitti. Instagram'dan özür mesajı bile paylaştı. Şu an içerde değil yani.
Fikir konusunda herkes hür ancak hal ve hareketleri tuhaf kaçmaya başlamıştı kaş yapalım derken göz çıkarmanın alemi yok.
Bu kadin genclerin beynini yikama hedefli sahneye çıktığı ve kendini buna adadigi icin adaletin yerini bulduğunu düşünüyorum
Tamamda bu kişisel bir nefret hukukta taraf olmaz sanatçıyı sevip sevmemek bir kararı belirtemez ki
@TurritopsisDohrnii hayir nefret duymuyorum. Amaci ve hedefi zaten belli apaçık. Seni beni etkilemez ama gencleri ve cocuklari bariz etkiliyor. İlahi adaletten soz ettim. Herkes kendi dusuncesinde kendi enerjisinde bir hayati kendine ceker
İlahi adalet olayınıda doğru bulmuyorum kişi kendini bir kurtarsında o zaman başkalarına baksın. Sanki kesin cennete gidicezde başkalarına sen yanacaksın diyoruz. Dünyadaki müslümanların dışındaki herkes cehenneme gitse müslümanlarında hepsi gidemeyeceğine göre zaten cenneti hak eden çok kişi yok.
Ersan hoca hukiki olarak tutuklanmasının doğru olmadığını belirtti zaten maddeleriyle şuanda yapılan her yorum kişisel bir durum
@TurritopsisDohrnii tabiki yorumum kisisel. Resmi olarak olayin detayini ve adaletini bilmiyorum. Dinen de bir sey demedim. Sadece hisleri cok kuvvetli biri olarak o kadinin hic de iyi niyetli olmadigini düşünüyorum. Hislerime de güveniyorum, olmasi gereken olur zaten
Sana bir lafım yok yanlış anlama genel söyledim sana şöyle diyim türk sanatçılarını takip bile etmiyorum. Sadece olanı söyledim çünkü twitter ne derse o oluyor artık bu çok sıkıntılı bir durum adalet için milyon tane kişisel görüş var çünkü
Kiza karsilik vermis bilip bilmeden iyi yapmislar diyenler susun.
Düşünce özgürlüğümüz bile yok. Söyleyeceklerim bu kadar.
Bu düşünce değil hakaret
@lidax 👍
Kimin nerden nasıl baktığına bağlı. Herkes kendinden olmayanı farklı bir yere koyuyor zira. Zerre sevmediğim birini savunmayacağım ama adaletin herkese her suça bu kadar hızlı tecelli etmemesi şaşırtıyor. Tutuklama kararı fazla.
Olayı çok farklı yerlere çekiyorsun şu an burada bir düşünce yok kesinlikle bir hakaret vardır cezası ne ise çekmesi dileğim ile
Olayı herkes kendi açısından farklı yerlere çekiyor doğal olarak meselenin temeli de bu zaten. Adaletin herkese aynı hızda işlemesi temennisiyle 🙏
Gülşenden bahsederken nasıl adaletin hızına değinebildin anlamış değilim
Bu kadar umurumda olmayan bir konu görmedim. Gebersin bana ne. Her koyun kendi bacağından asılır
Göz dağı veriyorlar. Hep aynı şey, neden böyle bir algı var. Toplumdaki bu durumu düzeltmiyoruz diye düşüneceklerine susun üstünü kapatalım.
nedense çizgili pijamalari ile gözümün önüne geldi, o zamanlar ne kadar masumdu/masumduk.
Yıllardır saçma sapan şeylerle gündeme gelmeye çalışıyordu. Başardı
Çok iyi olmuş, bu kadın son zamanlarda çok ileri gitti bu da bahane olmuş tabii konu bu söylemleri değil her konuda çok doğru hareket, inşallah bitirirler bu kadını çoktan hak etti.
Naptı mesela?
Sedat peker in anlattığı olayları neden
Hemen araştırmıyorlar?
Adalet?
Biraz abartmıştı değerlere saygılı olması gerektiğini bilmeli her insan
İstedikleri kadar uğraşsınlar bu ülke şeriat ülkesi olmayacak
Sanatçı ise sanatçıligini yapsın bunlar kendini sanatci okumuş bilgili sanal cahiller umarım hak ettiği cezayı alır
Memnunum.. Böylece akp nin gerçek yüzü, sahte demokratligi daha net görünüyor.
gülşenin ne dediğini bi bulaamadım tam olarak ne demiş?
Ben artık Gülşen isminden soğudum iki gündür göre göre
Bir saygısızlık yapmış ama sonucu tutuklanmak olmamalıydı bana göre. Ağır bir karar
Saçmalık başka şeyleri örtbas etmek için bu kadını yaktılar
Türkiye'nin artık tarikatlar ve siyasal İslamcılar ülkesi olduğuna kanaat getirdiğimizin kanıtı
Normalde gülşen'i sevmem ama tutuklanmasına da gerek yoktu yani
yorumlara bak iğreniyorum gerçekten zihniyetinizden
Herhangi bir sanatçının siyasi bir sebeple yargılanması beni üzüyor. Siyasetle işi olmamali
Resmen Sedat Peker gündemde kalmasın diye adamlar şu kadını harcadı !!!
muhalefetsen :)
gunaydin desen halki kin ve nefrete yonlendirmis oluyorsun :)
Zulme engel olamıyorsanız, onu herkese duyurun. " Hz. Ali
Normal.. İmam hatipler olmasa ne yapacağız? Hepimiz dinsiz mi olalım?
Artik bir ay bu olay gündemde olur ve arka planlarda bir seyler dönmeye devam eder