Bu kadın bence kendini yüceltmek için birilerini ezme gereği duyuyor. Maalesef bu sefer dincilerin gözünde baya düştü. Gerçi daha öncede Gülşenin turkiye ve kültürümuze uygun olmadiği konuşuluyordu ama artık bi frenler diye düşünüyorum. Ben asla kiyafetlerini fazla bulmuyorum konuşmalarıda herkesin söyleyebileceği şeyler ama tabiki ünlü ve örnek alınan birisi olunca farklı bir durum oluşuyor.
Gülşenin tutuklanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu gevşekliğin bir bedelimi?
Sahnede olan birinin de dini ve siyasi görüşü olur elbet ama bunu belli etmemeli bu konularda konuşmamalı. Muhtemelen dinci bir kesimin iptal edilen festivallere ilişkin dediklerini gördü ve ona istinaden böyle bir şey dedi. O förseli bulsam da koysam şuraya keşke. Ben de gördüm çünkü. Sahnede eğer belli bir kesime eleştiri yapıyosan da çok dikkatli seçmen lazım kelimeleri. O adam sarıklı olduğu için değil kelimeleri doğru seçtiği için hiç bişey olmadı
Gülşen mevzusu tamamıyla Dead Cat Stratejisi, tıpkı Sezen Aksu olayında olduğu gibi. Cambaza bak oyunu. Ne zaman sıkıntılı bir şey gündem olsa, kitleler böyle oyalanır. Klasiktir; bir tane düşman figür yaratılır, gündeme sokulur, milyonlara da sövdürülür. Etki-Tepki Modeli. = Erlik
Kendisi benim gözümde hiçbir dönem sanatçı olmadı ve ifadesini de gördüm resmen suçtan yırtmak için bir şeyler uydurmuş ama samimi olmadığı belli oluyor.
Tutuklanma konusuna gelirsek yanlış buldum çünkü Gülşen gibi başka kitleleri aşağılayıp, kine nefrete sürükleyen dini kesimden kişilerde oldu yakın zamanda eğer ki mesele suç ise bu kişilerinkisi de suç. Keşke her 2 görüşteki kişiler de tutuklansaydı da o zaman adalet işlemiş diyebilseydik.
Rahat olunmasını ben teşfik ederim ama ne onun yaptıkları ne de senin şu yorumunun kabul edilebilir bir yanı yok.
Amerikada insanların cıvıtıp her türlü sapkınlığı yapması bunun olması gereken şey olduğunu kanıtlamıyor. Amerikadaki embesiller doğruyu belirleyemezler.
Böylelerinin ise onları örnek alıp, sırf sosyal medyada önplana çıkmak için her türlü saçmalığı yapması onu doğru kişi yapmaz.
Üstelik her imam hatibe giden insan kötü mü? Sapık mı? O bu ahkamı kesecek değeri kendinde nerden buluyor?
İmam Hatip 60-70 senedir Türkiye'de var. Kimsenin orada okuyanları aşağılama hakkı yok
Ben Gülşenin dediklerine katılmıyorum zayen dediği şey yanlış. Ama onlari sevmiyor olmasi gayet normal. Sen nasilki amerikadaki o tarz insanları yanliş buluyosan onlarda seni yanliş bulabilir. Doğruları sende belirlemiyosun. Bu dunya herkesin her canlınin dunyasi ama genelinin onayladiği kanunlar kapsamında yaşıyoruz. Bu istediği şeyi yapamaz anlamina gelmiyor. Istedigi şeyi yapar ama sonucuna katlanır nerde ve ne şekilde olduğu herkesin kendini ilgilendirir
Sorun şu ki, şimdi dünyada bir anarşizm var ve herkesin işine geliyor ta ki canı yanana kadar. Canı yanan hemen dünyanın adaletini arar olmuş.
Doğruyu yanlışı ben belirlemiyorum doğru ama amazon kabileleri gibi yaşayacaksak o zaman ne diye buradayız? Gidelim yaşayalım biz de hayvanlar gibi kırsalda.
Gülşene gelince, Sevmemekle kin kusmanın arasındaki ince çizgiyi bilmiyorsa çeksin cezasını
Şu giyinişe hareketlere konuşmaya bakarsa aynaya geçip kimin sapık olduğunu görür zaten biliyordum kimlerin g.. tunu yaladığınıı da yine de baktım tescillenmiş oldu CHP nin g.. tunu y. alayann bir mahlukat sadece dinsiz imansız k. öpek daha ağır yaptırım gerekiyor buna bu az bile ona bu o.. buu önce kendine bakacak her peliği yaıp yapıpta çıkıp saldıramaz hele ki dine islama dine hiç saldıramaz CHP k. öpeği buna var ya her işkenceyi yapacan herşeyi hakediyor sonuna kadar
Saçmalamış yaptığı ırkçılığa girer ve yasal olarak suç yani bir topluma alenen hakaret edip değerlerini hiçe sayamazsın isterse gerçekten sapık olsun ama toplumda söylenmez