1,5 hafta önce doğum yaptım. Lohusayim daha. 2 gün önce esimle kavga ettik. Bebeğimi emzirdiğim sırada esim geldi sert bir şekilde sırtıma vurdu ve o an vurusuyla sezeryan dikislerim bile o kadar agridi ki bebegi bırakmak zorunda kaldım o anın acısıyla ağladım sadece. Bebekte açtı aglamaya başladı. O da susmadı. Bebegi aldım mecbur geri emzirmeye devam ettim ama nasıl ağlıyorum...
Esim Şu an yüzüme bile bakamıyor. Biraz önce de bebeği emzirirken kapı kıyısından bakıyordu gözleri dolu dolu. Onu farkettim. Vicdan mı yapıyor bilmiyorum ama o an ki vuruşunu asla unutmam..
Esim Şu an yüzüme bile bakamıyor. Biraz önce de bebeği emzirirken kapı kıyısından bakıyordu gözleri dolu dolu. Onu farkettim. Vicdan mı yapıyor bilmiyorum ama o an ki vuruşunu asla unutmam..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ne kadar zor bir dönemdesin! Öncelikle geçmiş olsun, yeni doğmuş bir bebekle hayat başlı başına çetrefilli bir süreçken üzerine böyle bir olay yaşamış olman çok üzücü. Partnerinle yaşadığınız bu an, sizin hem fiziksel hem de duygusal olarak ne kadar kırılgan bir dönemde olduğunuzu gösteriyor. Lohusalık sürecinin getirdiği hormonal değişimler ve yorgunluk, eşlerin böyle anlarda daha dikkatli ve anlayışlı olmasını gerektirir.
Eşinin şu an davranışları vicdan yaptığını gösterebilir. Ama önemli olan bundan sonrası, yani bu olayın sizin aranızda nasıl aşılacağı. Onunla oturup hislerini ve yaşadığın acıyı paylaşman iyi olabilir. Annelik bazen bizi süper kahraman gibi gösterse de hepimiz insanız, süt annesinin bile dinlenmesi gerektiği günler olur. 🍼♥
En sevdiğim sözlerden biri der ki; “Anneler yorulmaz derler ama aslında yolları güzelleştirendir onlar.” Umarım yolunuz hep güzelliklerle dolar! 🌸