Gündem Osmanağa Altıyol'da neden o kadar çevik kuvvet ve polis duruyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ellerinde de silahlar? 🙄🙄🙄 Güncellemeler+1 yıl ya kadıköy Osmanağa Altıyol'da neden o kadar çevik kuvvet ve polis duruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nissme Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çevik kuvveti toplumsal bölgelerde görmek gayet normal, yoğunluğu arttıysa da bi ihbar bişey vardır. Silah olması da gayet normal. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yani 20 senedir İstanbuldayım son yıllarda görmeye bailadım sadece böyle Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 455 cevap paylaştı. Geneldede varlardı ama Cuma gününden beri bence sayıları artırılmış. Daha fazla görmeye başladım. Ihbar filan varsa tehlikeye karşı önlem aliyorlardir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayatımda son yıllarda gördüğüm kadar çok görmedim polis kuvvet vs bu şehirde Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kadiköyde hep varlar Sürekli yürüyüşler protestolar olmaya müsait bir alan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl protesto ve yürüyüşe silah mı 🙄 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl HayırTeröristler protestoya kanlı eylem yapajilir Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Protestocuları korumak için silah Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ve tabiki kendilerini her hangi bir catismaydan korumak içinOrtam çok musait Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl https://youtu.be/eagrQmaSATcÖrnek önce bombayı patlatır teröristSonra kalabalığı istediği yöne çekerek tarar Yorumla
MR_TERAPİST Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl ya çok gereksiz bilerek yapıyolar insanları germek için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl CHP oylarının en yüksek olduğu yer olduğu için taciz ve terörize ediyorlar işte 0 0 Yorumla
Benşulee1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güvensiz bir bölgedir ondan. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Koskoca İstanbul'da en güvenli nokta olabilir Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Birdey vardır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hiçbir şey yoktu. Yorumla Adembozkurt +1 yıl Bilemeyiz Yorumla
Freudunkuşu Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Neresi ora izmit mi 0 12 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Freudunkuşu +1 yıl Olay vardır Yorumla Soran +1 yıl işte öyle değil Yorumla Freudunkuşu +1 yıl Operasyon vardır Yorumla Soran +1 yıl Kadıköy ya burası. Bu semtte operasyon mu olur Yorumla Freudunkuşu +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl hiç bilmiyon dimi buraları Yorumla Freudunkuşu +1 yıl Aksine 😂 Yorumla Soran +1 yıl nasıl aksine ya izmit sandın 😂 Yorumla Freudunkuşu +1 yıl Şşş şurda biliyor gibi yapıyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl ben yutmam 😂 Yorumla Freudunkuşu +1 yıl Kül yutmaz mı senin mahlasın😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çevik kuvveti toplumsal bölgelerde görmek gayet normal, yoğunluğu arttıysa da bi ihbar bişey vardır. Silah olması da gayet normal.
yani 20 senedir İstanbuldayım son yıllarda görmeye bailadım sadece böyle
Geneldede varlardı ama Cuma gününden beri bence sayıları artırılmış. Daha fazla görmeye başladım. Ihbar filan varsa tehlikeye karşı önlem aliyorlardir
hayatımda son yıllarda gördüğüm kadar çok görmedim polis kuvvet vs bu şehirde
Kadiköyde hep varlar
Sürekli yürüyüşler protestolar olmaya müsait bir alan
protesto ve yürüyüşe silah mı 🙄
Hayır
Teröristler protestoya kanlı eylem yapajilir
Protestocuları korumak için silah
Ve tabiki kendilerini her hangi bir catismaydan korumak için
Ortam çok musait
https://youtu.be/eagrQmaSATc
Örnek önce bombayı patlatır terörist
Sonra kalabalığı istediği yöne çekerek tarar