Öncelikle yaptıkları işe saygı duyduğumu belirtmek isterim.
Ama siz de fark ettiniz mi bilmiyorum çok abazalar dkdjdh hep üniformalı halleriyle yürüyorlar sağa sola. Çoğunlukla hoş olmayan sığ bir biçimde.
Öncelikle yaptıkları işe saygı duyduğumu belirtmek isterim.
Ama siz de fark ettiniz mi bilmiyorum çok abazalar dkdjdh hep üniformalı halleriyle yürüyorlar sağa sola. Çoğunlukla hoş olmayan sığ bir biçimde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Karakter meselesi
Liyakatsizlik ve toplumun başarısı düşük kısmından insanların genelinin oluşturduğu bir topluluk olduğu için bence.
Katılıyorum.
Kesinlikle
Polisler keko
Askerler cidden abaza ben de gözlemledim
Onlar abazan değil, üniforma görünce dibi düşen karılar abazan. E düşeni de sîkerler haliyle, doğal seleksiyon
Senin kadın düşmanlığı yapmak dışında vasfın var mı? Bana göre kertenkeleden bir farkları yok. Zerre ilgimi çekmiyor birçok kadın da öyle bunlar ona bakmadan her yere zıplıyor ama sen bilirsin.
Senin reelde erkek görüp köşe buçak kaçacak sünepe model olduğunu bildiğinden, sanal dünyada sanal seks kovalayan çılgın bakire olmaktan başka vasfın var mı?
İstisnalar kaideyi bozmaz, 10 karıdan 7'si bunlara tapıyor, zıplayanlar da 10'da 7'lik dilim zannedip 3'lük dilime de zıplıyor haliyle.
Ahahahah. Sanal seks kovalayan çılgın bakire:d KS kertenkelelerine böyle bir zevk tattırmak , onları mutlu etmek beni kahreder şahsen.
O yüzden senin kölenim isimli hesap açıp, envai çeşit gôt fotoğraflarıyla bulunuyorsun sitede. Kafan güzelmiş biraderim, güle güle kullan
Britney spears şarkısı aç dinle biraz bebeğim sakinleş. Muckks.
Üniforma tutkusu olan kızların buna sebep olduğunu unutma derim
Oyle olmayan sivil takilanda çok hepsini ayni kefeye koyman yanliş olur.
Adam dağda bayırda yaşıyor. Tek gördüğü dişi kaçakçı katırı. Ha bi de üniforma iş görür semptomu yüzünden kısa sürede çok talep topamak istiyor. Kadınlarla çalışsa düzelecek ama maalesef kadın asker ve polis sayısı yok gibi bişey
Üzerindeki üniformaya güveniyor. Bazı kızların da zaafı var doğrudur. Bu sebepten hep
Bazı kızların zaafının olması onların fütursuzca sapıklık yapabileceği anlamına gelmiyor.
Aynı fikirdeyim
Kız düşürmek için çarşıdan üniforma alıp rütbeli asker taklidi tipler gördüm. Buna düşen kızlar da bunu yapan erkek de embesil benim gözümde
Haklısın
Bunun sebebi sizsiniz
Ne alaka
Polis asker fantazisine düşmeyen kadın mı var
Evet ben
Sen milyonda birsin
Polis ve Asker fetişi olanlar yüzünden
Her şeyde kızları suçlayıp neden yalnızım diye ağlahan erkek tiplemesi.
Nedenini biliyorum sorun yok
Bunu 15 yaşında fark ettim
Tebrikler. Ben de 17-18
Çünkü abazalık bizim milli sporumuz.
😂😂 milli sorun daha dogru olurdu
@Sinirli_ sorun yapan sizsiniz. Elin gevuru olsa dayanmaz valla bize. Görmüyor musun Rus hatunlarının falan dibi düşüyor libidomuz yüksek diye 😄😀😃
He he 😂😂
@Sinirli_ dayanmaz değil doyamaz bize demiştim. Ah şu slk klavye,.. İnanmıyorsanız Antalya'ya geldiğinizde ispatlarım hanımefendicim spor salonu'nda falan o yarım ve burundan titreyerek çıkan Türkçeleriyle nasıl iş atıyor zilliler. Ama lanet olsun ki ben yabancı hatun sevmiyorım 😃😀😄
Neden sevmiyorsun? 😄
Kültür meselesi cano yoksa türk kadınları da aynı rahatlıkta olsa başka olurlar.
@Sinirli_ hani bir laf var ya " Elin akıllısındansa bizim delimiz iyidir" Diye... Nazlısınız triplisiniz falan amma ne varsa yine bizim hatunlar da var. Hem ne yapacam oturup iki lafın belini kıramadığım hatunu yaaa.
Haklısın o konuda size suç bulamam.
Karakter meselesi