Gündem Seçim vaatleri , çalışmaları hakkında ne düşünüyorsunuz? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Madem yapılabilirdi neden yapılmadi bunca sene demiyor muyuz peki? Güncellemeler+1 yıl Eyyyy bay ve bayan vatandaş nerdesin? Seçim vaatleri , çalışmaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. seçim yaklaştıkça oyunlara başlıyorlar oy toplamak için 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl bu secimlerdeki vaadler insanlarin beynini yakar cinsten.. Dedigin gibi madem basarilabiliyor neden gorevdeyken yapmiyorsun 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 20 senedir neden yapılmadi peki değil mi? Yorumla cryptoGuy +1 yıl aynen oyle o yuzden bir ulkenin eksikliklerini en iyi secimler esnasinda verilen vaadlerle anlasilabilir. Yorumla
İRamazannfb Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ya ben bunların varya neyse sövmicem gelsin şu 2023 artık sırtımızdaki asalaklardan kırtulmamız gerek artık 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Umarım.. Yorumla İRamazannfb +1 yıl Ağzın bal yesin inşallah yaw bıktık yaw bıktık 😅☺️😌🤭 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seçim yaklaştımi Atatürkçü olurlar Cemevleri ne giderler fiyatlara indirim yaparlar 🤣🤣🤣Seçimden sonra yine sadece Kemal Sunal hesabı ekmek banariz etlere tavuklara ekrandan ama. 0 1 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Hayatımda gördüğüm en haklı yorum olabilir Yorumla
Ykslbyr1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 81% +1 yıl Boyla yalan dolan politika mert harbi insan isi degil buna inan 0 0 Yorumla
PasKokusu Takip Et Xper 4 Yaş: 102 +1 yıl Kil tayfa düşünsün benim zerre inancım yok. Bu adamlara. 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Benimde... Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Vermeyin verenin â.. wqq 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Körü körüne bunlara inananlar var... Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Oy toplar şimdi cok Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Anca vaat olarak kalır gibi 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Göreceğiz bakalım.. Yorumla
_Centaur_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Çok güzel vaatler sonunda et alabileceğim yaşasın 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ciddi misin şaka mı? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hepsi komplo göz boyuyorlar 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ama baya komik bir şekilde... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komik olacak siyasette gerçek olmaz siyasette ayakta kalmak için yalan söylenir komplolar kurulur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
seçim yaklaştıkça oyunlara başlıyorlar oy toplamak için
bu secimlerdeki vaadler insanlarin beynini yakar cinsten.. Dedigin gibi madem basarilabiliyor neden gorevdeyken yapmiyorsun
20 senedir neden yapılmadi peki değil mi?
aynen oyle o yuzden bir ulkenin eksikliklerini en iyi secimler esnasinda verilen vaadlerle anlasilabilir.
Ya ben bunların varya neyse sövmicem gelsin şu 2023 artık sırtımızdaki asalaklardan kırtulmamız gerek artık
Umarım..
Ağzın bal yesin inşallah yaw bıktık yaw bıktık 😅☺️😌🤭
Seçim yaklaştımi Atatürkçü olurlar Cemevleri ne giderler fiyatlara indirim yaparlar 🤣🤣🤣
Seçimden sonra yine sadece Kemal Sunal hesabı ekmek banariz etlere tavuklara ekrandan ama.
Hayatımda gördüğüm en haklı yorum olabilir
Boyla yalan dolan politika mert harbi insan isi degil buna inan
Kil tayfa düşünsün benim zerre inancım yok. Bu adamlara.
Benimde...
Vermeyin verenin â.. wqq
Körü körüne bunlara inananlar var...
Oy toplar şimdi cok
Anca vaat olarak kalır gibi
Göreceğiz bakalım..
Çok güzel vaatler sonunda et alabileceğim yaşasın
Ciddi misin şaka mı?
Calismalar iyi ilerliyor bakalim
Hepsi komplo göz boyuyorlar
Ama baya komik bir şekilde...
Komik olacak siyasette gerçek olmaz siyasette ayakta kalmak için yalan söylenir komplolar kurulur
Gülüp geçiyorum.
Hayeller