Millet ittifakının cumhur başkanı adayı sn. Kemal Kılıçdaroğlu 2 gündür aktif olarak verdiği vaadler hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Lig maclari TRT yayınlanması
Kredi kartı ekstra borcu ödenmesi
Çiftçiye buğdayı 12 TL den tohum vermesi
Alkollü içeceklere KDV kaldırılması
Depremzedelere ve kentsel dönüşüm projesi içindeki vatandaşlara ücretsiz ev vermesi
Feto bağlantısı olup haksız yere cezaevlerinde kalan kişilere beraat vermesi
PKK/PYD/DAES/YPJ örgütüne bağlı yaşı ilerlemis ve hafif suçlu olanlara beraat kararı
7 farklı bakanlık kurulup Adalet ve Aile bakanlığı HDP/İYİ parti arasında ortaklaşa kullanılması
Terör örgütüne yardım suçu isleyen Selonun örgüt üyesi olmayıp suç işlemediğini kanaat getirip beraat vermesi
Sayamadığım varsa affola.
Sizce bu vaattler gerceklesir mi yoksa Sn. Kemal beyin son çırpınışları mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her işsizi muhtarlıkta müdür yapacakmış. Böyle bir vaadi daha vardı. Tabi hesap uzmanımızın 50 bin muhtarlığa 10 milyon işsizi nasıl müdür yapacağı bir muamma olsa da Kılıçdaroğlu seçilirse mevcut işimden istifa edeceğim. İşin ucunda müdürlük var abi
https://youtube.com/shorts/SBzY0ZwRCL0?feature=sharePKK/PYD/DAES/YPJ örgütüne bağlı yaşı ilerlemis ve hafif suçlu olanlara beraat kararı Yaşı büyük olanlar terörist olmuyor mu dağdan inse kim sahip çıkacak
Cezasını çekecek sonuçta
Fetö haksız yere hwhehd zaten çocuklarını özel fetö okullarında okutanlar çıktılar kaç senedir dışardalar içerde olanlar suçsuz olabilir mi
Alkollü içecek tamamen kime yönelik çalışmalar yapacağını açıklıyor zaten djjd
Kyk borcumu ödedim herkes yediğini ödeyecek yok öyle bir dünya oh ne ala memleket yiyin için sçmayın birde bedava al nah
Yaparsa RTE yapar dimi zaten
Helal olsun sana bu fikrini sevdim güzel düşünce
Kemal kılıçtaroğlu beyinsizin önde gidenidir bir öyle diyor bir böyle diyor o yüzden siyasette bu çok olur dersin şimdi yok olmaz siyaset jöle kıvamı almış olabilir ama sen baştaysan omurgan olmalı karakterin dört elemente göre şekil değiştirirsen. Ha böyle malak saçmalak maddelerle olmaz.
Bana dmden yazar mısın bu konuyu tartışmak istiorm
Kılıçdaroğlu önüne gelene bakanlık dağıtıyor bize de önerdi kabul etmedik 😬
Teröre desteğinden dolayı maalesef RTE diyeceğim