Hepsi çöp bu ülke gökkuşağı altındaki altın dolu bir kazan ve herkes onun peşinde kimse bu ülkeyi düzeltemez şuankiler de hırsız onlara güvenip iş yapanlar da cehennem de kazanlarınızın suyu bol olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Zafer turizme. Mancınık ile gitsin mülteci din kardeşlerimiz yeter artık çünkü
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Valla bilmiyorum ama yoksullugu ortadan kaldiracak birileri ciksin artik cidden. Açım cikolata surup yiyorum ekmege. Para olsa pizza soyler yerdim mesela
@öylesi0 eğer Mansur Başkan aday olursa Mansur Başkana veririm eğer ki aday olmazsa Zafer Partisi olabilir mi? Yok be geçmişte herkesle kavga eden birisi siyasetçi olamaz. O kafası atarsa diğer partileri tek tek kapatıp diktatörlük ilan eder
Hiçbirinin ekonomiyi düzelteceğine inanmıyorum. Akp öncesi enflasyonları inceledim hep yüksekmiş yine ama çok da umrumda değil zaten 1 tane oyum var verip geçcem köşeme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Chp ye veririm
CHP ye verilmeyen her oy, dolaylı yoldan akp ye gitmiş olur
Hepsi çöp bu ülke gökkuşağı altındaki altın dolu bir kazan ve herkes onun peşinde kimse bu ülkeyi düzeltemez şuankiler de hırsız onlara güvenip iş yapanlar da cehennem de kazanlarınızın suyu bol olsun
Zafer turizme. Mancınık ile gitsin mülteci din kardeşlerimiz yeter artık çünkü
Valla bilmiyorum ama yoksullugu ortadan kaldiracak birileri ciksin artik cidden. Açım cikolata surup yiyorum ekmege. Para olsa pizza soyler yerdim mesela
Zafer partisi mi? O ne lan öyle.
Mültecileri gönderecek güzel bir parti :d
@öylesi0 başka bir projesi var mı peki?
Var bayağı bir şeyler anlatıyor ben ona vercem oyumu. Mültecileri göndermekte en kararlı olan kişiyi ümit özdağ olarak görüyorum
@öylesi0 eğer Mansur Başkan aday olursa Mansur Başkana veririm eğer ki aday olmazsa Zafer Partisi olabilir mi? Yok be geçmişte herkesle kavga eden birisi siyasetçi olamaz. O kafası atarsa diğer partileri tek tek kapatıp diktatörlük ilan eder
Cumhurbaşkanlığı ile parti seçimi ayrı ben partide kesin zafere vercem en azından barajı geçsin de mecliste mültecilere tepki göstersin hep :d
@öylesi0 sadece mülteci sorunu diye Zafer'e oy vermem. Ekonomi, eğitim, çalınan sorular... bunlar ciddi sorunlar
Hiçbirinin ekonomiyi düzelteceğine inanmıyorum. Akp öncesi enflasyonları inceledim hep yüksekmiş yine ama çok da umrumda değil zaten 1 tane oyum var verip geçcem köşeme
Kimseye
Memleket
Hiçbirine güzel aşk