AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Peki sadece gariban çocuklarının şehit olması?
tarihi bir gerçeklik
maalesef.
dinimiz onun sayesinde var dinimizi koruyor Müslümanların baş tacı
Yok artık bn Müslümanım benim babam 1953 doğumlu Müslüman anam 1968 doğumlu Müslüman. Dinimiz nerden onun sayesinde var. Ateizm kimden sonra arttı. İllimunati kimden sonra yayıldı. Dinimizin kimsenin korumasına ihtiyacı yok. İnanç Allah la senin arandadır. İnsanlar dinden soğudu. Yapmayın artk ya
@asdfghgagaga işte bunu akp li arkadaşlara anlatıp güzelce anlasalar ne güzel olur dimi
:) iyi troll Dü ben bile anlamadım
@asdfghgagaga sksdkj eyvallah dediklerinde haklısın bunu bu halka eşşeğe anlatır gibi anlatmak gerekli
Bir kesim insan hipnozlu gibi bişe anlatmak imkansız
@asdfghgagaga öyle gerçekten yok değişmiyorlar yüzde 20 taban var o kesime hiçbir şey anlatamıyorsun aklım almıyor ya nasıl insanlar bunlar diyorum
Tek umudum Z kuşağı
@asdfghgagaga öyle valla bunları kapatacaksın eve oy kullandırmayacaksın onları ölüp gidecek biz çekiyoruz bunca sıkıntıyı
Hepsi değil ya işte böyle kendi içimizde birbirimize düşürdüler bizi.
@asdfghgagaga siyasi partiler vidliğin spor klübü gibi oldu fanatikleşti ve bölünme arttı kimse eleştirmiyor deli gibi savunuyor partisini bizi bu hale getiren onlar ne hale geldik be
Aynen Vala fener taraftarı gibiyiz. Halbuki ülkenin genel olarak menfaatini sağlıyacak bir yönetici seçmeniyiz. Yani gerçekten biz mi seçiyoruz orası da ayrı Bi tartısma konusu. Her seçim elektrikler kesiliyor. İnşallah bu seçim elektrikler kesilmezse hak yerini bulur. Ülke selamete erer.
@asdfghgagaga umarım ya inşallah hayır anlamadığım dünyadaki siyasetçilere de bakıyorum ya arkadaşım hiç mi başka biri yok aday çıkacak ne kadar geri kafalı var onlar yönetiyor. siyasete 55 yaş üstünü yasak ederdim yok kafa çalışmıyor
Kılıçdaroğlu gelecek yaşa takılma bu kdr. O herkesle bir olabilecek bir insan. :)
@asdfghgagaga kılıçdaroğlu aday olursa biz bittik mansur olmalı
Bu adam daha napsın ya. Adam elektriksiz oturdu. Karısı da bu millet akıllanmaz demedi o da karanlıkta mum yakıp oturdu. Elektrik faturasını ödeyemedikleri için mi. Hayır halk için. Hiç bişe ye yetişemiyoruz. Sesimizi de cıkarmıyoruz. O bizim yerimize ses oluyo.
@asdfghgagaga 10 yıldır kaybetti ve artık anketlere bakarsan kim daha önde onu bilirsin kılıçdaroğlu oy verecek kesim kendi partisi o yüzden yıllarca hep aynı oran alıyor. mansur yavaş her partiden oy alır
Evet doğru söylüyorsun. benim adayım Kılıçdaroğlu ama CHP den kim kazanacaksa o gelsin.
@asdfghgagaga kesinlikle yeterki şu ülke güzel günlere kavuşsun artık yeter çektiğimiz acı
Aynı kafadaym
👍👍
Akp ve şehit vermemiz ne alaka. Ülkenin başına Chp de geçse şehit verecez
Nasıl ne alaka aptal ergen? İzlenilen yanlış politika gencecik bedenlerin toprağa girmesine sebep oluyor. Ayrıca şu an Kara kuvvetleri, jandarma vs kolluk kuvvetinin kullandığı çelik yelekler beş para etmez. O çelik yelekleri tsk'ya kimin sattığını araştır anlarsın nedenini. Teçhizattan tut, politikaya her şey rezalet.
@BeenSeytanınAvukatı toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Ayrıca o çelik yelekler falan dediğin gibi rezalet olsaydı günde 1'den fazla şehit verirdik :D. Bir de fikir ayrılığı falan varsa saygı duy karşındakine aptal ergen falan demek ayıp oluyor
Aynen. Suriye/Lazkiye'de toprak için şehit oluyorlar. Ortadoğun'da dehşet bir rant dönüyor şu anda. Kara para aklama, silah ticareti, petrol ticareti. Emin miin vatan için öldüklerine?
Sen Medyaya inanıyor musun? 1 Şehit ile kalındığına? Ruslar, Suriye'de türk askerinin taburunu vurduğun da 36 şehit var dendi, gerçek rakam 210-213 arasıydı. Aptal ergensin çünkü ne olduğun belli :D Aptala, aptal demeyi seviyorum ben alınma.
@BeenSeytanınAvukatı neyse senin gibi saygısız bir insanla tartışmak istemiyorum iyi geceler
İyi geceler
Çözüm Bizde Savaşa Ve Sömürüye Hayır Barış Ve Demokrasi Özgürlük Eşitlik Türkiye Halkarı Hemen Şimdi
Cahil halk ne bekliyodun
Ce ha let