Öfkeliyim şehitlerimiz filistin kadar gündem olmuyor orada ölen masumda burada ölen nedir bir hilal ugruna ne güneşler batıyor🥲

Öfkeliyim şehitlerimiz filistin kadar gündem olmuyor orada ölen masumda burada ölen nedir bir hilal ugruna ne güneşler batıyor🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mekanları cennet olsun, Allah ailelerine sabır versin.
Gündem olsa bi şey değişiyor mu ki ölen geri gelmiyo maalesef
Söyleyecek çok fazla şey var ama insanlar dilsizdir.
Dağ filmi serilerini izledin mi hiç.
Evet izledim 5 dakika gündem olursun baban sigar içiyormu içmiyor komutanım içecek kanser olucak adam bu yaştan sonra demişti abin var mı oglum var komutamın resmini taşırtırlar abine vatan sagolsun diyip beş dakika gündem olup unuturlar demişti ve haksızda degil
Evet çıkar süslü püslü bir karı,45 saniyeliğine kahraman olursun diyodu.
Ne acı dimi
Yani evet lafa gelince bu vatan millet hepimizin diyorsak herkes eşit olmalı. Ben nedense hiç şehit olan kaymakam, vali, bakan çocuğu görmüyorum. Ee bu vatan hepimizin değil mi? Neden vatan barışta zenginin savaşta fakirin oluyo?
Ona öfkeliyim zaten nekadar normalleşti dimi bu durum eskiden bir irkilirdi bu millet bayraklar yarıya inerdi şimdi ne degişti ne
Evettt maalesef son 20-21 yıldır çok şey değişti.(Görebilene)
Kimse görmez bu millete büyü yaptılar ya da başka bişey anlamıyorum mehmetçik gazxeye diye bagıranlardan ses seda yok
Bişey diyemicem halka fakirliği övüp kendileri saltanat sürüyorlar.
Empoze ediliyor verin yetkiyi görün etkiyi diyordu gördük sayesinde bu ülkede dinle siyaset yapan kazanıyor
Evett, ülke çığrından çıktı. Yolsuzluklar, dolandırıcılıklar, fuhuş, yanlış yola düşen kadınlar, erkekler. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim.
İntihar vakalarıda bir hayli arttı ama gündeme gelmiyor neden kafeler dolu aç kimse yok dşyen zihniyet yüzünden
Evet oysaki herkes borç harç içinde yüzüyor, icraya düşmeyen insan kalmadı. Bilmiyorum herkes farklı alemde yaşıyor anlamadım.
İnsanların yüzüne bakıyorum okadar mutsuzki insanlar kendilerine bile tahammülleri yok
Evettt ama bizim insanlarda fanatiklik var. Kaliteli kalitesiz herşeye alkış tutuyoruz maalesef. Ne diyim...
Bişey diyemiycez
Sen kaç yaşındasın gençsin sanırım daha.
32 yaşındayım
Gençsin daha olsun. Genelde gençler bu tür şeyleri sıkıntı eder kendine ya o yüzden yaşını sordum.
Ediyorum valla gözüm kapalı at gözlükleriyle yaşayamıyorum
Bende öyle çok ağrıma gidiyo bazı şeyler cidden ama yapacak bişey yok maalesef.
olur mu ya illaki yapıcak bişey var kolaymı kazanılmadı bu vatan iki üç din tücrarına mı bırakıcaz aklı fikri uçkurunda olan hocaların dediginimi yapıcaz onlar kimki
Verdik yetkiyi gördük etkiyi. Tek adam bu herşeyi özetliyor...
Hepimiz ölümlüyüz dimi kimsenin kaçısı yok
Neyse sana iyi geceler...
İyi geceler
Sen değiştir hadi düzeni, kurtar ülkeyi ne diyim kolay gelsin sana.
Safımız belli olsun be oda bir karınca degilmiydi
Özele geçelim mi yeterince etiket olduk zaten burada.
Teşekkür ederim ben buralarda olmuycam uzunca bir süre iyi geceler
Tamam görüşümü silersin ozaman.
Nasıl istersen
Teşekkürler.
Sen neden buralarda olmıcaksın?
Kısa bir mola tedavi
İçin hastaneye yatıcam
Geçmiş olsun, umarım iyi olursun.
Artık olmasamda olur yani çok fark etmiyor
Deme öyle, derdi veren dermanı da verir. Olumsuz düşünme hemen.
Yo düşünmüyorum sadece akılına bıraktım
En iyisi, tanışmak isterdim seninle ama.