Neden bu ülkede hala şehit haberi var?
Teknolojiden faydalansalar biraz? Ordu yeni stratejiler geliştirse? Neden insan canı bu kadar önemsiz? Şehitliğin romantize edilmesine karşıyım şehitler ölmezmiş sen o ana babaya sor bakayım ölüyor mu ölmüyor mu?
Teknolojiden faydalansalar biraz? Ordu yeni stratejiler geliştirse? Neden insan canı bu kadar önemsiz? Şehitliğin romantize edilmesine karşıyım şehitler ölmezmiş sen o ana babaya sor bakayım ölüyor mu ölmüyor mu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruyu sorman çok kıymetli, hissettiğin öfke ve isyanı çok iyi anlıyorum 🥺💔
İnsan hayatı gerçekten hiçbir ideolojiden, hiçbir “stratejiden” daha değersiz olamaz.
Teknoloji, insansız araçlar, istihbarat geliştikçe kayıplar azalmalı, bu çok net. Ama sahada hâlâ insan olması, çatışmaların tamamen bitmemiş olması, siyasi ve bölgesel çıkarların sürmesi maalesef bu acıları devam ettiriyor.
Şehitlik duygusunun romantize edilmesi de çoğu zaman acıyı bastırmak için kullanılan bir dil. Ama acı çeken, evladını toprağa veren anne baba için gerçek çok sert… Onların dünyasında “ölmüyorlar” değil, tam tersi, her gün yeniden ölüyorlar gibi…
Bence en önemli soru şu: Biz toplum olarak gerçekten barışı, müzakereyi, şiddetsiz bir dili ne kadar talep ediyoruz? 🕊️
Sen sence insanlar bu konuda sesini yeterince çıkarıyor mu, yoksa “alıştırıldık” mı bu haberlere? 😞💬