Kiraciyi oğlum oturacak diye evden çıkaran ev sahibi?

merhabalar şu an oturduğum evde 10 gün sonra ikinci yıl tamamlanıyor ve kotnrat bitiyor. 3 ay önce ev sahibimiz kirayı iki katına çıkaracagini işimize geliyosa oturmamizi gelmiyorsa 3 ay sonra kontrat bitiminde tasinmamizi söyledi. Yaklaşık 3-4 hafta önce de bize ne karar verdigimizi iki katı kirayı kabul ediuomuyuz etmiyomuyuz onu sordu eşimde taşınan masrafı vs. Uğraşmamak için ev sahibine kabul ediyoruz oturmaya devam edicez dedi. Aradan bi hafta sonra ev sahibi eşime oğlunun evleneceğini ve onun bizim oturduğumuz eve yerleşeceğini soyledi. Halbuki 3 ay önce ben bizzat sordum oğlun kızın mi oturacak hayır demisti. Her neyse. Şimdi biz haklarımızı biliyoruz aslında. Hani iki katı kirayı kabul etmezsek bizi çıkaramaz veya kontratin dolmasına bir aykala bizi evden çıkartmaz vs. Amma velakin ev sahibiyle zitlasmak vs. İstemiyoruz zaten İstanbul'da da gecinemiyoruz davalık olsak vs. En fazla 6 ay oturabilecez yasal olarak sonra yine ev bulmamız lazım o zamanda şimdiki kıtalara sukrederiz kesin. Neyse sehirdisina tasinacagiz. Ama ben ev sahibinin asla oğlunu oturtacagini düşünmüyorum. Daha fazla kira bedeli talep edip başka bir kiracı getirecek. Ve eğer bize oğlum oturacak deyip cikartirsa 3 yıl kiraya veremez. Amma velakin ben bunu nasıl şikayet edicem vs. Hani bu 3 yıl kiraya veremez muhabbetini nereye başvurmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

Kiraciyi oğlum oturacak diye evden çıkaran ev sahibi?