İmitasyon dükkanları kuyumcu gibi oldu. Dışarıdan bakınca hiçbir farkı yok. İmitasyon deyip geçmemek lazım çünkü imitasyon takılar bile pahalı örneğin üç yüz bin liralık takının imitasyonu üç yüz lira iken iki yüz bin liralık takının iki yüz lira. Gerçeğini ancak sarraflar ayırd edebiliyor. Artık düğünlerde imitasyon altın takılıyor. Gerçek değeri 350 bin lira olan Maraş setinin imitasyon hali 350 liradan satılıyor. Altın fiyatlarının yüksek olması nedeniyle imitasyona ilginin yoğun olduğunu belirten esnaf, düğün sezonunun başlamasıyla işlerin ikiye katlandığını belirtti. "Dün bir damat ailesi geldi, imitasyon takı aldılar, onu da pazarlık yaptılar, bilezik seti, burma, beşi bir yerde iki bin liralık imitasyon aldılar. Allah mesut etsin dedim. İmitasyon takı gerçeğinden daha iyi iş yapyor. Evlenenler artık imitasyon takı takı takmak istiyor, ben artık satarken soruyorum evleneceğiniz kişiye sordunuz mu diye çünkü sormadan alıp düğünde takanlar olduğunu duyuyoruz."
https://www.mynet.com/kapis-kapis-satiliyor-gercegi-350-bin-imitasyonu-350-lira-110106985930
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer