En son onu istifaya çağıran Ağrı Spor Kulübü başkanının evini uzun namlulu silahlarla basan bu suç örgütü üyesinin korumaları daha öncede bazı vatandaşları darp etti ve yakınları tarafından çocuk istismarı gibi ciddi suçlar işlenmesine rağmen neden tek bir soruşturma açılmıyor. Bu son olay hakkında da soruşturma açılmazsa uzun namlulu silahlarla ev basmak akpliler için suç değil demek mi oluyor. Bu gibi kişilere oy verenler ülkenin bu halinden sorumludur. İnsanda az utanma olur ya pes!
AKP li Ağrı belediye başkanı Savcı Sayan neden tutklanmıyor?
Size kisa bir bildiğim konudan bahsedim. bunu bilen ler den duydum. tayyip önceden sahte senet darp ve santaj la yargılandıve ceza aldi. aradan yillar gecti particilige soyundu. bu arada 84 de fetullahin talebesiydi. neyse. belediye seçimlerine sicili sabikasi olduğu için alinmadi. kac defa mesut yilmaza dosyasi geldi almadi ve sonunda mesutu tehdit etti bu fetöculer. zoraki seçime girdi ve boyle boyle ilerledi.. kisaca özet şu.. suc çetesinden bir ikdidar yaratip bundan adalet beklemek hata olurdu. Şu an bir kisi cikip akp de gecmisi saglam bir siyasetci gösteremez. hep si suç çetesinden gelme insanlar. araba kokain icenmi.. limandaki 5 ton uyusturucuyu soylu ve binali ortakligi ile binalinin oglunun kaçırması mi.. adalet in olmadigi mi..2 f 16 nin vatani kusatip darbe yapma hikayesimi.. komutanlarin ve savcı hakimlerin vakif kuran kursu tarikat ve imam hatip ten okumadan gelmesi mi... gezideki insanlara pkk demesimi.. harca itiraz eden ogrenciye pkk demesi mi. barzaniye af getirip pkk ele başını trt de ulusa seslendirmesi mi. balyoz ve ergenekom hikayesi ile gercek askerleri 12 yil yargilayip askeriyeyi düşürüp sonra boyle bir suc yok demesi mi.. yani saysam bitmez. sunu gercekten unutmayin. dunyanin en buyuk terörü ve suc cetesi akp dir. italyan mafyasi bile yargi polis savci asker emrinde korunmuyor. bunlar dunyanin en buyuk suc cetesidir
Görmüyor musunuz alaaddin cakici bile cikti hapisten mhp de.. sedat peker devlette baya görev yapmis. cinayetle adamlarin malini zimmetine geçirmişler. Antalya yat limanini agir almis ve sahibini fetoden iceri atmislar. ya bunlar i bilmiyorum diyen varsa yalan diyor yani daha ne olsun ki