Güncellemeler
+1 yıl
Akpliler yine cemaatlere hizmet etmeyen belediye başkanını kötülüyorlar :/
Erdoğan örneğin 0,5 km metro yapmışken, imamoğlu daha görevi bitmeden 9 km'den daha fazla metro yaptı.
Hangi İBB Başkanı yılda kaç km metro yaptı?
— Büyükşehir Çalışıyor (@tcbuyuksehir) June 26, 2022
Bedrettin Dalan 1,32 km
Nurettin Sözen 4,17 km
R. Tayyip Erdoğan 0,86 km
Ali Müfit Gürtuna 2,43 km
Kadir Topbaş 7,20 km
Ekrem İmamoğlu 9,70 kmhttps://t.co/hGVk89L7ck
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İmamoğlunun aldığı borç miktarından haberin var mı ayrıca İmamoğlunun metrolarinin hangisi kendi projesi yoksa eski dönemlerden faaliyeti devam eden metrolari tamamlamakla mi meşgul? Faaliyeti yüzde seksen bitmiş bir metronun kalan yüzde yirmisini tamamlamayı herkes yapar.
Erdoğan İBB başkanı olmadan önce çöplük ve içme suyu sıkıntısı vardı koskoca İstanbul'da çöplük patladı yetmiş küsur kişi öldü. İnsanlar pekcok semtte tankerle su tasiyordu evine. Erdoğan bütün bu altyapı sorunlarını çözdü.
Yav he he bunları akp belediyeleri borç batağına sürüklerken söylediniz mi? En borçlu belediyeler hep akpnin
2019da ak parti 25 milyar TL borçla belediyeyi bıraktı. Refah partisi döneminden yani 94ten 2019a kadar yirmi beş senede sene başı 1 milyar TL borç demek. İmamoğlu üç senede en son toplam borcu 90 milyar TL ye çıkarmış hatta belediyenin bütün borçlanma limitini kuruşuna kadar tüketmişti. Partizan olma seçmen ol.
Dolar kurunu 4 den 20'ye arttırırsanız ve dolarla borçlanırsanız tabiki tl bazında artar. Ya osmangazi köprüsünün geçiş ücretini bile dolar üzerinden belirlediniz. Az ahaber haricinde kanal takip et😂
İmamoğluna 10 tane koyun ver 5 kaybeder ikisini yer pust eski başkanın işlerine kondu yaptığı bir skm yok İstanbul şehrinin hemen hemen her yerine hakmimdir özellikle Anadolu yakası bir iki kütüphane iki as evinden başka yaptığı bir şey yok yapmacık insan
Yav he he. Cemaatlere hizmet bitti diye böyle ağlıyorsunuz. Kadir topbaş döneminde bizim buradaki metro yapımı 1.5 sene durmuştu. Ekrem imamoğlu ile tekrar başladı. Rezalet bir yönetim vardı akp zamanında.
20 kusur ülke gezmiş hiç bir cemaati sevmem yok Kemalistmis vs vs saçma şeyler insana ne kazandırıyor ne yapıyor ona bakacaksin
Kadir topbaştan jelibon reisten daha başarılılar. Sen istediğin kadar zırla
istanbuldan banane yav. o kadar para akisi var. ceplemesinler her sey olur.
yol yaptı değil mesele yaşam tarzı
Nasi yaniii eko mu yapmış
Dünyada şu an 10 metro hattının aynı anda yapıldığı tek şehir İstanbul . Tabiki eko yaptı yok bir de kadir topbaş yapacaktı
İstanbul da yaşıyorum hizmeti göremedim de şu an İstanbul da mı yaşıyorum diye bı tereddüte girdim
Halla halla ya lan ben İstanbul dayım e nerde bu hizmetler tovbe estağfurullah
Ben de istanbuldayım. Buradaki 1.5 senedir kadir topbaşın durdurduğu metro hattını kim başlattı eko. Yahu koskoca şehirde gece ulaşım yoktu. Sen dokrinize olmuşsun ahaber tarafından. Otobüs kaza yapınca binlerce yaralı olduğunu söyleyen kız bile olabilirsin sjdjajdns
Delirecem ya İstanbul da olduğums eminim doğma buyume sen başka sehirle mi karistirdin
Akıl mantık almıyor adım her zman tatilde henüz bı hizmet göremedim Esenler'de
Bı karakola gidecem ya kayboldun galiba burdaki ekoyla senin bahsettigin aynı kişi degil
Oha esenler otogarını yeniledi adam. Bence sen karakola değil bir hastaneye git😂😂😂😂😂😂
4 yıldır yaptığı tek şey ajsjsj
Ne yapsın eko başka nasıl tatil yapcak