Gündem Sizin de memleketiniz bu kadar sıcak mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Mersin bildiginiz gibi 😂😂sizde durumlar nasıl 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Lütfen argo kelimeler kullanmayalım. rica ediyorum. hassas bir mideye sahibim sonra toparlanamiyorum. anlayisiniz için teşekkürler. Sizin de memleketiniz bu kadar sıcak mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aslanbabaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Gevur şeyi gini yaniooi (marasliyik allahin adamiyik) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mersin baya fena. Burasıda aynı sıcaklıkta ama nem oranı çok düşük. Bu yüzdende o kadar yüksek bir sıcaklık hissedilmiyor. 0 0 Yorumla
allycll Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl normalin altında sıcaklık dur bakalım daha Ağustos var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Antalya gece yarısına kadar yanıyor. Bu saatlerde anca serinliyor 0 0 Yorumla
byalibey Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Mersindeyim hava güzeldi bugün 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dışarı çıkmadım bugün ama şu an kötü Yorumla byalibey +1 yıl Evet şu an biraz sıcak Yorumla
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl 🤣🤣 Akdeniz o yüzden iyi değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aslında herşeyi güzel sıcağı disinda Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Dah ne olsun klima olmadan uyuyamıyorsun ben battaniye ile uyuyorum 😀 Yorumla Soran +1 yıl Yok klimada değilim ama sıcak☺️☺️ Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Uyuyabilecek misin 😀 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mersin'in sıcak olmadığı bı gün yok ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadar haklısın ki🤦 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Gündem konusunda 429 cevap paylaştı. İstanbul 2 gündür fena😂 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 936 cevap paylaştı. Hayır üşüyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kesin Karadeniz Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Ankara :D Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Şu an buz buz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neresi orası ☺️ Yorumla
islampayidarkalacak Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Alllaha birde sacin uzunda yandin senn😅 0 0 Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Mezitli bugun esiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Akdeniz'de yaprak kıpırdamiyo vallahi Yorumla Muratby33 +1 yıl Orasi biraz basık evler cok ic ice Yorumla
Isbackafr0 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Değil hatta serin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neresi orası? Yorumla Isbackafr0 +1 yıl Ankara ama bizim semt ekstra yüksekte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gevur şeyi gini yaniooi (marasliyik allahin adamiyik)
Mersin baya fena. Burasıda aynı sıcaklıkta ama nem oranı çok düşük. Bu yüzdende o kadar yüksek bir sıcaklık hissedilmiyor.
normalin altında sıcaklık dur bakalım daha Ağustos var
Antalya gece yarısına kadar yanıyor. Bu saatlerde anca serinliyor
Mersindeyim hava güzeldi bugün
Dışarı çıkmadım bugün ama şu an kötü
Evet şu an biraz sıcak
🤣🤣 Akdeniz o yüzden iyi değil
Aslında herşeyi güzel sıcağı disinda
Dah ne olsun klima olmadan uyuyamıyorsun ben battaniye ile uyuyorum 😀
Yok klimada değilim ama sıcak☺️☺️
Uyuyabilecek misin 😀
Bizimki kadar değildir.
Yo çok serin püftirik püftirik ohh