Gündem Hava çok sıcak sizin orası da öyle mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bayılmak üzereyim 🥺 Güncellemeler1 yıl Oralar nereler sjsjs Hava çok sıcak sizin orası da öyle mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Ankara da çok sıcak evet 0 0 Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Burada havanın ne olduğu belli değil bir bakmışsın serin bir bakmışın yağmurlu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl gel birde alanya da düşün aynı şeyi... sizin orası sıcak mı değil mi yeniden karar ver 0 0 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ankara Ankara olalı böyle sıcak görmedi ya. 0 28 Yorumla Soran 1 yıl Güneşe su tabancasıyla su sıkasım geliyor Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl Yere düşmez buhar olur. Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum adana sa sıkıyolar ya tabanca ben de su tabancası sıkmak istedim espri yapmıştım 🥲 Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl Anladım zaten no problem 😅 Sen de bazuka at boş ver su tabancasını. Yorumla Soran 1 yıl Anneme diyim terlik atsın kesin işe yarar hahasha Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl Güneş tutulmasına sebebiyet vereceksin yapma 😂😅 Yorumla Soran 1 yıl Hahahshsa biraz tutulsun ben de ona tutuluyorum buyur😄😄😄 Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl www.google.com/search Yorumla Soran 1 yıl Bilerek öyle deidm zjsjzks Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl Sjsjsj film repliğini anında anlarım 😂 Yorumla Soran 1 yıl Helalll sjsjjss Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl Eee yokmu başka? Yorumla Soran 1 yıl Şu beraber yola çıktığım arkadaşlarıma bak Yorumla Soran 1 yıl Şuraya bak şuraya donum görünüyo donum olmasa bizzat kıçımın kendisi görünecek nxsnns Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl Ne güzel umreye gidicektim... Hep sen soktun beni bu işlere densiz şe. efsiz 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet ahsjzjejs Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl Geçen bi b. k yedim 4. Filmi izledim, seriyi gömüp tabuta son çiviyi çakmışlar ya. Zar zor sonunu getirebildim. Yorumla Soran 1 yıl Şey var ya bir de memati masaya burun pisliğini sürüyor abidin tuncaya temizliyim mi abi diyor o da diyo ya temizle abidin yok yok masayı at abidin hatta burayı komple sat abidin snsjznsa Yorumla Soran 1 yıl Öyle hiçbişey eski tadı vermiyor ki Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl Tavla sahnesi daha komik sjsjjs. Rakibinin dikkatini dağıtacaksın Abidin 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet zjskzps Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl youtube.com/shorts/7LG5pQCbCYw?si=PXQ8tR2iqCRXTtI7 Yorumla Soran 1 yıl Yaaaaaa🥲 abidinim diyo bide Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl 🥲🥲 Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl En sevdiğin film? Yorumla Soran 1 yıl En sevdiğim değil de tür olarak bilim kurgu gerilim tarzını çok seviyorum türk yapımlarından komedi veya dram tarzını da seviyorum Yorumla Soran 1 yıl Senin Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl Psikolojik filmler ve sanat filmleri. En sevdiğim film Pulp Fiction denebilir. Film konusunda epey zıt zevklere sahibiz 😂 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Adaba yaniyor 37 derece 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Orası hep öyle😁😁 Yorumla
esmaskdke Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 87% 1 yıl İstanbul yanıyor 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evetttt Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Hemde nasıl 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Felaket ya Yorumla birhosumagittin 1 yıl Yanıyoruz Yorumla Soran 1 yıl Git gide zayıflıcaz bu gidişle😆😆 Yorumla birhosumagittin 1 yıl Bir deri bir kemik kaldık, duşa girip çıkmaktan Yorumla Soran 1 yıl Gün boyu 3 kt su içiyorum ama bişeye yaramıyor geri susuyorum Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yanıyor yanıyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Eriyorum ya Yorumla OphelianinAsigi 1 yıl Kıyamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sorma yaa denizdeyim su anda 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Missss Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimsecikler yok çıplagim çok rahat vallahi Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Denizdeyim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ben de 1 ay sonra gitcem ama şu an çok kötü ya Yorumla styxworld 1 yıl Kıbrıs'a beklerim Yorumla Soran 1 yıl İnşallah Yorumla styxworld 1 yıl Okey Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Gündem konusunda 390 cevap paylaştı. Klima var valla :D 0 0 Yorumla
MaTadoRShaRK Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Hala bayılmadın mı 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Bayıldım şuraya Yorumla MaTadoRShaRK 1 yıl Buraya mı bayıldın dur limon sıkalım Yorumla Soran 1 yıl Limon mu neden Yorumla MaTadoRShaRK 1 yıl Ayıltıyor ondan üzierime düşüp bayılma çok sıcak zaten balık tutuyorum Yorumla Soran 1 yıl Yok köşeye düştüm Yorumla MaTadoRShaRK 1 yıl Kafanı vurma Yorumla Soran 1 yıl Vurdum biraz acıdı Yorumla
lgbtbireyi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl cok sicak evet 0 3 Yorumla lgbtbireyi 1 yıl ciplak gezmek gerek Yorumla Soran 1 yıl Hzjsndmsns gez abi Yorumla lgbtbireyi 1 yıl geziyorum Yorumla
KediKarıı Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Kış gelsin istiyorum 1 1 Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 1 yıl @kedikarii Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Antep , sıcakk 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Entebin hememmleriiiii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geldin mi hiç Yorumla Soran 1 yıl Yok gelmedim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Üzerinde ne var peki 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Allahın rahmeti ve bereketi gardaşım Cevap sahibi 1 yıl O ayri sicaktan yanmissindir o yuzden sordum Soran 1 yıl He şey var sinir ve öfke Cevap sahibi 1 yıl Baksen neden ne oldu ki Soran 1 yıl Hiç Cevap sahibi 1 yıl Durduk yere mi oldu yani Soran 1 yıl Yok biri bi yorum yaptı canım sıkıldı ondan şey ettim Cevap sahibi 1 yıl Ne dedi ki soyle bakim Soran 1 yıl Üzerinde ne var peki Cevap sahibi 1 yıl Bak sen bana demek merak ettim ne var bunds
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ankara da çok sıcak evet
Burada havanın ne olduğu belli değil bir bakmışsın serin bir bakmışın yağmurlu
gel birde alanya da düşün aynı şeyi... sizin orası sıcak mı değil mi yeniden karar ver
Ankara Ankara olalı böyle sıcak görmedi ya.
Güneşe su tabancasıyla su sıkasım geliyor
Yere düşmez buhar olur.
Biliyorum adana sa sıkıyolar ya tabanca ben de su tabancası sıkmak istedim espri yapmıştım 🥲
Anladım zaten no problem 😅 Sen de bazuka at boş ver su tabancasını.
Anneme diyim terlik atsın kesin işe yarar hahasha
Güneş tutulmasına sebebiyet vereceksin yapma 😂😅
Hahahshsa biraz tutulsun ben de ona tutuluyorum buyur😄😄😄
www.google.com/search
Bilerek öyle deidm zjsjzks
Sjsjsj film repliğini anında anlarım 😂
Helalll sjsjjss
Eee yokmu başka?
Şu beraber yola çıktığım arkadaşlarıma bak
Şuraya bak şuraya donum görünüyo donum olmasa bizzat kıçımın kendisi görünecek nxsnns
Ne güzel umreye gidicektim... Hep sen soktun beni bu işlere densiz şe. efsiz 😂😂
Evet ahsjzjejs
Geçen bi b. k yedim 4. Filmi izledim, seriyi gömüp tabuta son çiviyi çakmışlar ya. Zar zor sonunu getirebildim.
Şey var ya bir de memati masaya burun pisliğini sürüyor abidin tuncaya temizliyim mi abi diyor o da diyo ya temizle abidin yok yok masayı at abidin hatta burayı komple sat abidin snsjznsa
Öyle hiçbişey eski tadı vermiyor ki
Tavla sahnesi daha komik sjsjjs. Rakibinin dikkatini dağıtacaksın Abidin 😂😂
Evet zjskzps
youtube.com/shorts/7LG5pQCbCYw?si=PXQ8tR2iqCRXTtI7
Yaaaaaa🥲 abidinim diyo bide
🥲🥲
En sevdiğin film?
En sevdiğim değil de tür olarak bilim kurgu gerilim tarzını çok seviyorum türk yapımlarından komedi veya dram tarzını da seviyorum
Senin
Psikolojik filmler ve sanat filmleri. En sevdiğim film Pulp Fiction denebilir. Film konusunda epey zıt zevklere sahibiz 😂
Adaba yaniyor 37 derece
Orası hep öyle😁😁
Fenaaaa sicak yav
Burası bugün çok güzel
Ora nere bilmiyorum ama İstanbul çok sıcak
İstanbul yanıyor
Evetttt
Hemde nasıl
Felaket ya
Yanıyoruz
Git gide zayıflıcaz bu gidişle😆😆
Bir deri bir kemik kaldık, duşa girip çıkmaktan