Evet ırkınız nedir bu mültecileri körü körüne savunanlar arasında Türkler var mı? Bence ırkında %100 Türklük olan Mültecileri savunmaz.
Türk
arap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet ırkınız nedir bu mültecileri körü körüne savunanlar arasında Türkler var mı? Bence ırkında %100 Türklük olan Mültecileri savunmaz.
Türk'üm çeşitli insanlar tarafından arap ırkçılığım konusunda faşizm yanlısı ülkücü yobaz olarak tanımlanırım ama ileriyi göremeyecek insanların görüşü benim için önemli değil. VAROLSUN TÜRKLER YAŞASIN arap IRKÇILIĞI
Bu ırkçılığı umarım güçlendirebiliriz. Güçlendiği takdirde kovamayacağımız bir mülteci birliği yok
Sadece Ümit Özdağ diyorum. Umarım seçimlerde gerekli sempatizanları toplayabilir
En başta inanmiyordum ama adam güven veriyor bana
Güçlendirin de 1945'te Naziler nasıl yenildiyse sizi de öyle yenelim. Özgür dünya kazanacak.
Naziyi özgür dünya mı yendi 😂😂git araştır bakalım naziyi yenenler nasıl bir özgürlük algısına sahip. Öldürmediğim her mülteci için bana küfredeceksiniz falan😂😂😂 aslında multeciyi tıbbi deneylerde kullanmak da güzel olur bize çeşitli Joseph Mengele ler lazım.
Evet, Nazileri özgür dünya yendi ve adaleti getirdi. Sizi de yeneriz.
Evet bu özgür dünya öyle bir özgür dünya ki bugün Hristiyan alemi özellikle Amerika olmak üzere zencileri yolda durduk yere çevirip kimlik soruyor öldürüyor. Kızıl derilileri katlederek soylarını tüketiyorlardi. Öyle bir özgür dünya ki bundan kaç yıl önce Çerkeslere kafalarını keserek Karadeniz'i mezar ettiler. Nazilerin karşısında duran yene kişiler tam da böyle bir özgürlük algısına sahiplerdi. Bugün mülteciye ettikleri muamele ise herkesin malumu. Yani bahsettiğin o özgür dünya bizi yense de olacak yine olur. Çünkü arap ırkı tüm dünya tarafından katledilmeyi hak eden bir ırk.
AB ve ABD yapılanlardan ders aldı. Rusya için söylediklerine katılmakla beraber konumuzun bu olmadığını söylüyorum. TC ise daha Ermeni Soykırımı'nı kabul edemedi. Kemal düzeni propagandaları sebebiyle halkların arasında düşmanlık oluştu.
Ermeni soykırımı diye bir şey yoktur damarında kimin kanı dolanıyorsa belli ki o 4T saçmalığı taraftarisin. Ama kusura bakma o Rus köpeği ermenilere bir avuç toprak bile yok. Soykırım yapmak istenseydi bugün Ermeni diye bir ırk söz konusu değildi.
Soykırım demek, o halkın tüm üyelerinin öldürülmesi demek değildir. Ayrıca ben, soykırımın tanınması sonucunda devletler arası bir yaptırıma sıcak bakmıyorum. Yani toprak verilmeyecek ama tarih önünde suç kabul edilecek. Gerçi bu suç, TC'nin değil İttihat ve Terakki çetesinindir. Türkler, Müslümanlar, Osmanlı ve padişah; bu işlenen suçtan sorumlu olmadığı gibi bir açıdan da bunun mağdurudur. Ermeni milliyetçileriyle Ermeni halkını ayırmak gerekir.
soykırım
bileşik · ad
siyasal, ulusal, ırksal ya da dinsel bir nedenle, azınlık durumundaki bir insan topluluğunu soyca yok etmeyi amaçlayan toplu öldürme eylemi.
Fakat şu anda Ermeni soykırımı diye bir şeyin kabul edilmesi Türkiye'den toprak talebi amacı taşır ve bu inan senin sıcak bakışınla pek de alakalı değil. Yani kimseyi ayıracak durumda değiliz. Bugün ise mülteci konumundaki kişilerin bir kısmı da ermeni sayılır. Bu saatten sonra mülteci konumundaki kişilerin ya topluca öldürülmesi ya da gönderilmesi gerekiyor. O yüzden son sözüm TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR 🤘cCc🤘
Gücünüz yetmez bunu yapmaya. Mücadele ederiz sizinle. Zaten karşımıza çıkacak kadar yiğit değilsiniz. TSK'nin de gücü yetmez bizi durdurmaya. Mustafa Kemal gelse bile bizi durduramaz. Atanız da bize güç yetiremez.
Sen hangi irksin ki?
Ben hiçbir ırktan değilim. Ulus devletlere ve milli düzene karşıyım. Atanıza kafa tutuyorum.
Ahahah tahmin etmek zor değil bu kadar iyi Türkçe ancak suriyelinin işi olabilir. Olası bir mücadelede görüşücez tatlım. O zaman tıpkı esattan kactiginiz gibi kaçacaksınız. Size attığımız o meydan dayaklari bunun fragmanıdır. Asıl film umarım Ümit Özdağ kazandıktan sonra. 🤘🤘🤘
Türkçemin gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Suriyeli de değilim. Siz Kemalci olduğunuz için Türk olmayana düşmansınız yani bunu anlayabiliyorum ama mücadele edeceğimizi de anlamanızı istiyorum. Sizin arkanızda Atatürk'ün ordusu varsa bizim arkamızda da ABD var.
Ah nasılki tahmin edemedim. Tabi mücadeleki. Atatürk'e düşmanki kim olabilirki. Suriyelikiyi senden daha çok ciddiye alıyordumki. Söylediğin iyi oldu o kadar umrumuzda değil düşünmedim bile korkudan denize düşenin konuştuğunu 😂😂 az daha uğraşın tabi Amerika da aptal sizin için tüm askeri gücünü kullanacak. Benim babam seni döver diyen çocuk gibisiniz aynı devam devam böyle az daha zorlayın tekrar tattırırız size denizi. Yaz geldi canınız çekti tabi
Kemalizm'i yenmek ve ırkçılığı ortadan kaldırmak için mücadele etmek gerekir. Buna kim destek veriyorsa onu da yanımıza almalıyız. Yanlış tahmin ettin zira Yunan da değilim. Ayrıca Yunanistan da Ermenistan da aynı Türkiye gibi ulus devletlerdendir. Yani onları da desteklemem ama ABD, ulus devlet olmayıp çatı bir yapıdadır. Mustafa Kemal ve onun takipçileri, ABD gibi kapsayıcı bir devleti kuramadığı için bugün etnik sorunlar var.
O kadar kendinize güveniyorsanız başka mecralarda da tartışabilirsiniz. Benim kimseden en ufak bir çekincem yok. İsterseniz şikayet edin, terörist deyin zira kabulümdür. Ben, kendi sandalyemi tekmeleyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Zira kahramanlık ve cesaret böyle bir şeydir.
@CounterOffensive111 Arkamızda ABD var yazmışsın Mücadele ederiz sizle bizi durdurmaya TSK nın bile gücü yetmez yazmışsın bu memleketin suyunu içip ekmeğini yiyip bu coğrafyada yaşamını idame ettirirken bu cümleleri kuracak kadar aciz bir ırk bizim dengimiz bile olamaz. Bırak TSK ni sizi bu asil Türk gençleri Tükürüğünde boğar. Bu ülkenin resmi dili Türkçedir ismi Türkiye cumhuriyetidir. Burası bir Türk devletidir. Osmanlıdan bu yana ve önce devlet kuramayan cahil yobaz Kürt ve arap ırkı devletleşemeyip tarih boyunca Türklerin başına bela olmuştur osmanlıda toprak kaybetmemizin sebeplerinin büyük bir kısmını arap ihaneti oluşturmuştur. Bu yobaz ırk bizim ne kültürümüze ayak uydurabilir nede bizimle aynı kefeye girebilecek yeterlilikte bir ırktır. Benim ulusum ulusların en büyüğüdür. TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR ! bu topraklarda yaşamak istemeyen var ise insin arap çöllerine k*rdistan haritasını burada çizdirmeyeceğiz yaşlı kadın çoluk çocuk dinlemeden hepsini gerekirse zorla infaz edeceğiz !
Ne Kürdistan'ı? Ben bölücü değilim. Aptal mıyım ki bölücü olayım, ülkenin en güzel kısımlarından vazgeçtiğimi söyleyeyim. Asil Türk genci olduğuna göre eğer İstanbul'daysan buluşalım da göreyim boyunu. Öyle ya mademki yiğitsin, o halde çık karşıma da savun devletini. Cevap veremiyorsan, adres söyleyemiyorsan kolpacının tekisin. Bende yiğitlik var ki kafa tutuyorum. Sende de varsa buluşalım eğer uygunsa.
Ak Parti seçmeninin hakkı sizden daha fazladır bu memlekette çünkü darbeyi durduracak, tankların önüne yatacak ve canlarını feda edecek kadar yiğitler. Yiğitliğe, cesarete ve yapılan kahramanlığa saygı duyacaksınız.
@CounterOffensive111 @MarsRafinha @ramses___ üçünüzün IQ'larını toplasak bi fare kadar etmezsiniz.
Çok komik. Nereye doğru gülüyoruz?
@Ramses__ Allah aşkına sil şu görüşü bütün aptallar dadandı
İşinize gelmeyince aptal diyorsunuz. Korkunuzun bir işareti bu.
Tamam hadi sktr şimdi özgür dünyaci hayalperest hadi. Git sandalyeni tekmele belki vatana millete Hayrın olur
İntihar demedim, idam dedim. Benim gibiler bunları göze aldılar. Sizler mi? Ancak sınıra doğru kaçarsınız.
Ramses sil şunu lütfen 😂😂hala havlamaya devam ediyor
@CounterOffensive111 adresimi sormuşsun buradan özelden yazdım nerde olduğumu buradan yazsam ban yerim biz Türkler 4r4p Kürt ırkından korkmayız burada racon kesmene gerek yok aynı şehirdede olsak k0pek gibi yavrulayıp ürediğiniz için eminim 30 kişi gelirdiniz sonuçta genelde akraba evliliği ve 10tane hatun alıyorsunuz fena yavruluyorsunuz
Tek gelirim zira amacım eşkiyalık yapmak değil.
Ne FETÖ'yle ne de Barzani'yle işim olur. İkisinden de nefret ederim.
Cevap
3Cevap
Türk tabi ki
Benim atalarım buraya İran'dan göçmüş dedemin demesine göre. Muhtemelen sonradan türkleşen Acem olabiliriz. Karadeniz'e gelmişler işte.
Türküm.
Başka seçenek yok mu?
14 milyon ben burdayım diyor
Anladım. Türkiye halkları ve Mülteciler arasında bir anket. 😊
😅😅
😅😅tamam
Gücünüz yetmez. Ayrıca kimseyi süremeyeceksiniz çünkü mülteciler de kalıcı olacak.
Tabikide türk ne mutlu türküm diyene 🇹🇷yaşa Mustafa Kemal paşa dalgalan türk bayrağı 🙂🇹🇷
Adı ramses ama türk ırkçısı. 😏
Valla bende kendime şaşıryorum, bana cevap verecek kapasitede olmayan birine niye cevap yazdım diye.
Bu ırkçı kafa değil miydi ki, bir zamanlar mimar Sinan'ın mezarından kemiklerini çıkarıp kafatasından ırkını öğrenmeye çalışan.
Bu kafa hastalıklı kafa ama cahil görmeye tahammülüm bile yok 😏
Adını bari Kürşat neyim bir şey yapsaydın. Mısır çöllerinde yaşamış isimlerle türk ırkçılığı bir müptezel. Hangi tarafa gülelim 😏
Kemalist eğitim sisteminin yetiştirdiği müptezellerden sıkıldım aminuyum. Bu saatte osbir olsan çekimezsin. Uza
Dede tarafı batum göçmeni.
İkisi de değil benim. Kürt'üm.
Sadece iki ırk mı var bu dünyada senin için
Türküm
Kimse %100 değil.
Türküm
Ne mutlu Türküm diyene. !!!
/yav Atatürk/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?