Güncellemeler
1 yıl
Türk değil TÜRKİYELİ!!!
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
türküm ben.
Türkiyeli diye bir şey yoktur. Ana yasada Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olup burada yaşayan herkes Türk olarak kabul edilmiştir. İşine gelmeyen def olup gidebilir. Babası arap annesi kürt bir Türk 'üm.
Babası Arap annesi kürt 😂😂 bile isteye asimile olmuşsun yani asıl türkler çinin kuzeyinde ki kabilelerden geliyor tu'erqi kabilesini araştır çekik gözlülerle alakamız yok
Asimile mi :D Benim hiç akrabam yok. Ne anne tarafı ne baba tarafı İstanbul Fatih te doğmuş büyümüş yaşadığı yeri benimseyen senini gibi google den falan yazılan iki satır şeye inanarak yaşamaktansa vatanını benimseyen bir bireyim. Çekik gözlüler ile alakamız olduğunu nerenden çıkardın? Niye böyle gereksiz bir info aldım bilmiyorum. Ayrıca anayasa da ki maddeyi okuyorum bana gidip wikipedia yazısıyla cevap veriyorsun. Öyle olmuş böyle olmuşlardan öte gerçekliği kabul ederek yaşıyorum. Türkiyeli diye bir kelime kullananlar vatan haini zihinleri asimile olmuş kişilerdi. Bunu savunmaktan bile utanmasan gizli olarak sormazdın sorunu... İyi günler diliyorum.
Hala konuyu değiştirme çabasındasın 😂😂 asıl türkler çinin kuzeyinde yaşıyor ve tu'ergi/tujue olarak anılıyordu oradan göç eden yüzde 1 lik bir kesim hepinizin beynini yıkayıp atalarınızın onlardan olduğuna inandırmış 😂😂
Ya canım. Bu ülkeyi kuran insanlar demişler ki ''Bu ülke vatandaşı olup burada yaşayan herkes Türk'tür. Bak o kadar kafanız basmıyor ki adamın yaptığı koyduğu kurallarla oyunu oynayıp yok yaaa bu oyun böyle oynanmaz siz malsınız diyor ve bunu mantıklı buluyorsunuz. Zaten Burada böyle bir anayasa maddesinin koyulmasında ki kural osmanlıyla birlikte küreselleşmiş bir devletin bir araya getirdiği çok ırklı bir ulus. Yani kavganız aynı şu kadar mantıksız ben amerikalıyım diyene sen amerikalı değilsin kökenlerin irlanda da ingiltereden. Asimile olmuş maymun seni... Ama gerçekte adamlar amerikan pasaportlarıyla ''Bir amerikalının'' sahip olduğu haklarlar yaşıyorlar. Merak etme senin azcık aklın azcık fikrin ve azcık bilgin ile düşündüklerini bizler düşündük. O eşiği aştık. Neden Türk deniyor Türkiye de yaşayana falan bunları araştırıp öğrenip ona göre kuruyoruz cümlelerimizi. Dünya da bahsettiğiniz gibi saf ırk kalmadı zaten. Burada ırkçılık yapan sizlersiniz. Sadece az özgür düşünürsen anlarsın. Irk ırk diye tutturan sizlersiniz.
Arap seçeneğini gördüm ya koymayın oğlum su6ucubeleri
Türk olmayanlar rica etsem Türkiyeden çıkabilir misiniz iyice sirke döndürdünüz ülkeyi
Türk diye bir şey yok zaten Orta Asya'dan gelen yüzde 1 lik bir grup tüm Anadolunuzu asimile etti anlayın şunu
Myheritagedna videolarına bak her türk Yunan çıkıyor ya da ermeni
Kürtler, lazlar , araplar çıksın en azından
@jdjdhshhd canım ben kürt değilim orta asyadaki yüzde 1 tarafından asimile edilen Anadolu eşeği 😂😂 ben Makedonya göçmeniyim ve biz türk değiliz türkler yunandır ermenidir dedim ama sen popon anladın kendine türk diyen türkiyeliler aslında türk değilorta asyadaki yüzde 1 tarafından asimile edildiler işte olan bu 😂😂 sıkıyorsa DNA tetsi yaptır yüzde 1 orta asya varsa mucize 🤣🤣
@jdjdhshhd büyük ihtimal dedelerin Anadolulu pontuslu rumdu sonra sizi * * asimile ettiler 😂😂😂 orta asyalı olanlar sadece Osmanlı ve selçuklu hanedaniydi diğerleri üzerinde güçlerini kullanarak zorla asimile ettiler türkleştirdiler sizi😂😂
@jdjdhshhd 1071 yılında Anadolu nüfusu 8 milyonken Orta Asya'dan sadece 70 bin kişi göç etmiş 😂😂 8 milyon içinden ataların o 70 bin kişilik yüzde 1 azınlık mıydı 🤣🤣
@jdjdhshhd giden gitti ama gizlenebilenler kendini korudu Trabzon'un ve İzmir'in dnasi full yunan
@jdjdhshhd İstanbul Anadolu'da değil orası antik trak diyarı ve sonsuza dek olacak ağlamaya devam et ayrıca İzmir değil Smyrna Efes anıtları orası antik Yunan kentidir
@jdjdhshhd aziz paisosun kehanetleri ne bak istersen 🤣
@jdjdhshhd Türkiye depremini önceden bilmişti yakında Rusya Türkiye'yi işgal edecek küçük asya pontus ve Trakya özgürleşecek
@jdjdhshhd o sırada egedeki Yunan tapınakları 😂 Yunan tanrıçası hekatenin tapınağı muğlada çünkü çalıntı şehir Türkleşmiş anadolulular çaldi
@jdjdhshhd Türkleşmiş Anadolu kaynakları beynini yikamis araştır: assyrian genocide greek genocide armenian genocide
@jdjdhshhd sümerliler türk değil 😂😂🤣🤣 Muazzez ilmiye çığ takip edenden başka bir şey beklenmezdi türkler hariç kimse Sümerler türk demedi zaten Türkleşmiş anadolularda türk değil asimile edildi
@jdjdhshhd sümerliler antik Mezopotamya halkı türk değiller asla olmadılar semitik onlar
@jdjdhshhd Anadolu ismi Yunanca anatoliadan geliyor 😂😂 yani rumelinin doğusu
@jdjdhshhd Hala konuyu değiştirme çabasındasın asıl türkler çinin kuzeyinde yaşıyor ve tu'ergi/tujue olarak anılıyordu oradan göç eden yüzde 1 lik bir kesim hepinizin beynini yıkayıp atalarınızın onlardan olduğuna inandırmış 😂😂🤣🤣
@jdjdhshhd sen öyle san 😂😂 "orthodox brotherhood" araştır ciddi bir şey olsa direk satılırsiniz 😂😂
@jdjdhshhd tabi tabi 😂😂🤣🤣 kaynak neresi Türkleşmiş Anadolulu kaynağı mi 😂😂😂 ingilizce kaynak at
@jdjdhshhd gocmedi diyen olmadı aptal sibiryadan orta asya ve mogolistana göç ettiler ayrıca doğu avurpaya Hunlar göç etti ama Anadolu'ya göç edenlerin sayısı aşırı azdı bu sizi türk yapmaz yüzde 1 lik azınlığın asimilesi yapar 😂😂😂
@jdjdhshhd turan hayalleri kuruyorsan arastirabilirsin Azerbaycan ve Kazakistan'da ülkücülük yasak 😂😂 terör örgütü olarak tanımlanıyor özellikle kazaklar biz türk değiliz kazağız diyorlar türk kelimesinin anlamını değiştirdi asimile olmuş anadolulular asıl türkleri bile türk isminden soğuttu. 😂😂
@jdjdhshhd sen iyicie rezil oldun 🤣🤣🤣 Türkler göçebe barbarlardi o yüzden o coğrafyada zaten varlardi ayrıca bahsettiğimiz yerler birbirlerine yakın coğrafyalar
@jdjdhshhd myheritage DNA turkish adlı YouTube videolarini izle haklı çıkacağım 🤣🤣
@jdjdhshhd o zaman neden türkmenistan üye değil cünkü umursamiyorlar 🤣😂 ayrıca Macaristan Avrupa Birliğine racon kesmeye çalışan Avrupa'nın fakir ülkelerinden birisi sırf şov olsun diye katıldı oraya macarlara sen türksün dersen küfrederler 🤣
@jdjdhshhd evet türkler romayı yıktı ama sizin gibi asimile olanlar değil gerçekten Moğolistandan gelenler ondan kendinize pay bulmayin alakanız yok sizin onlarla 😂😂😂
@jdjdhshhd asıl türkler Kazakistan Kırgızistan Özbekistan Türkmenistan asimile olanlar Türkiye Azerbaycan 😂😂
@jdjdhshhd Türkmenler asimile etmek için sadece Anadolu'ya değil kafkasyaya da girdi azeriler asimile olmuş iranlılar onlarda türklüğe asimile oldu 😂😂😂
@jdjdhshhd türkiyede isteyerek durmuyorum zaten ailem de turklestirildigi için balkandan geldiler sizin gibiler yüzünden Sırplar Bulgarlar bizi türk sanıp kaçırdı aslında onlarla kanımız bir yoksa buraya gelmeye merakli değilim 😂
@jdjdhshhd haberin olsun Atatürk arnavuttu zaten Türk'e de benzemiyor 😂😂🤣🤣
@jdjdhshhd kemalist ordu bir daha gelmeyecek zafer partisinin maksimum oy potansiyeli yüzde 3 🤣🤣 CHP'yi soruyorsan o iş çoktan bitti kilicdariglu bütün kemalistleri temizletti partiden
@jdjdhshhd azerilerin ırk olduğunu söyleyen oldu mu 😂😂 asıl sen cahilsin ki doğru dürüst konuşamadın karşımda Azerbaycan eski bir coğrafi bölge ismi de farsçadan geliyor oraya göç eden yüzde 1 lik azınlık Türkmenler kuzey İran halkını asimile etti asimile olmayanlar farsim demeye devam ediyor olanlar Azeri türküyüm diyor türküm demiyor direkt 😂😂
@jdjdhshhd kendi hayal dünyanda takılmaya devam et 😂😂 asıl sen rezil oldun karşımda doğru dürüst bir argüman bulamadın 😂😂 kemalist ordu da rüyanda gelir tekrar 😂😂
@jdjdhshhd 14 yaşındasın galiba çok fazla tıktık Ümit Özdağ Enver paşa eşit izleme kafa yapıyor 😂😂🤣🤣
@jdjdhshhd sende bana yazma orta asyalılar tarafidan asimile edilmiş kendini çekik gözlü sananlarla daha fazla konuşmam 🤣🤣
çok kisa ırklarla ilgili özel bişey sorcam istek atabilir misin bana
Türk, Türkiyeli diye bir ırk yok ama 🙂
Kürt
Bunlardan hiçbiri
Arnavut:)
Türkiyeli ne ala Türk olacak
Yunan