Etnik kökeniniz/ırkınız hangisi?
Türk
Laz
Kürt
Ermeni
Arap
Gürcü
Zaza
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doğu taraflıyım ama KANIMIN SON DAMLASINA KADAR TÜRK'ÜM VE TÜRK OLACAĞIM ben kürtlük falan sevmiyorum TÜRK'ÜM <3 <3 <3 <3
Doğuda herkes kürt değil zaten
Mardinden doğusu kürt ama mardinden batıya doğru kürt popülasyonu azalıyor türk popülasyonu artıyor. Mardin de kürt değil zaten arap.
Cevap
4Cevap
Arnavut niye yok? =/ Irkçı mısınız arkadaşım?
Balkan göçmenler türk sayılıyor
Arnavutluk diye bir memleket varken?
Ben Türküm zaten de sormak istedim.
İskan politikasıyla türkler arnavutluğa yerleştirildi
Mübadele göçüyle tekrar türkiyeye geldiler
Yabancı ülkeler yok
@QueenAslaug2 Boşnaklar da Arnavutlar da bu ülkenin insanı yalnız.
Dedim ya balkan göçmenleri türk sınıfına giriyor çünkü türkler sadece orta asyadan çıkmadı balkanlardan gelen türkler de var. Orta avrypaya kadar girdiler hem de
Macar ve Bulgarlar Türk evet ama Boşnak ve Arnavutlar slav diye hatırlıyorum.
Lisede tarihim süperdi bu tür konuların hepsini adım gibi biliyordum ama tabi bir süre sonra insan bir kısmını unutuyor. Ben boşnakların ve Arnavutların da türk olduğunu düşünüyorum ama yine de araştıracağım yanlışım varsa affet. Bu arada ırkçı dediğini daha yeni fark ettim hayır ırkçı değilim neden böyle birşey deme gereği duydum?
Duydun
kürt kökenkiyim. bide aşiret kızıyım
😊 ☺️
Pomak
Pomaklar türk boyundan diye biliyodum?
Azeri gibi
Peçenek, Kıpçak kökenli oluyor genelde.
@czynieczuje onlar türk zaten?
Demin karıştırdım ben o Peçenek ve Kıpçak Proto-Bulgarlar için kullanılıyor. Kusura bakma.
Türk oğlu Türk
Kürt.
😊😊
Trabzon aşireti
😊😊
Nordik
O nedir? 😊
Arkadaş açıkladı ben görmeden. 😊
@Realgar hiç duymadım..
@Realgar Arkadaşım senin derdin ne? Türkçü ne demek? Mhplilerle türkçüler karıştırma türkçüler mhpye değil iyi partiye oy verir. Mhpliler yobazdır ama iyi partilier değil
@Realgar sırf nordik’i bilmiyorum diye cahil olmuyorum
@Realgar ne sorunlu bir kişiliksin ya 😂😂😂😂
@Realgar akplisin kesin her iddiasına varım
@Realgar sen KOYUN türk düşmanı bir akplisin 😂😂😂😂
@Realgar sen de islamci bir yobazsın türk düşmanı KOYUN bir akplisin
@Realgar yorumların birbiriyle çelişiyor
Rum.
Oh yeah shake it down
what do you say what you shake?
‘Oh yeah shake it down’ 90ların çok hareketli bir dans şarkısından kesittir :) demek istediğim rumlar havalı insanlardır. osmanlının katliamları yüzünden Türkiyede sayıları oldukça az olsa bile
Şıklara koyacaktım ama en fazla 7 seçenek koyma şansım vardı
Yunanistan mübadele ile 1,5 milyon Rumu yağmadan kurtardı 6-7 eylül olaylarından kalmadı ben Kıbrıs yerlisiyim. Ayrıca hiç havalida degil im :D
Sorun değil😂👍
Kusura bakma ‘Rum’ arkadaşım :)
Ne kusuru canım
Demek istediğim osmanlı zamanında kuvayımilliye felan yunanlara sürekli saldırılar düzenlediler o yüzden yunanların sayıları türkiyede yok denecek kadar az. Bu saldırıları yunanlara değil de araplara düzenleselerdi belki daha modern bir ülke olabilirdik.
Çünkü osmanlı 93 harbinde ve 1800 lerde 1912'de balkanlarda aldığı büyük yenilgiyle ittahtci padişahları devreye girdi ve Anadolunun tamamıyla Türk yurdu olması için soykırım mübadele kısacası etnik temizlik yapıldı sayılar 1,5 milyon geçiyor 90 ülke bu soykırımı tanıyor.
Savaş soykırım değildir rumlar isyancı çetelerdi çoluk çocuk değil silahlı çeteler yok edildi
@OueenAslaug2 "rumlar isyancı çeteler diyip" işin içinden sıyrılmak ne kolay 1895-1915 yılları arasında 1,5 milyon ermeni 250-300 bin arası süryani maronit 1916-1923 yılları arasında 300 bin pontuslu Rum öldürüldü anlaşılmasın diye 1,5 milyon Rum yunanistana gönderildi klişe kayıtlar toplu mezarlar belge ve evraklar var 90 ülkede anma yürüyüşü vs oldu ayrıca sizler anadoluda 948 senedir yaşıyorsunuz bizler ve Ermeniler 5 bin yıldır yaşıyoruz acaba kim çete? Bari gerçekleri kabul edin!
Türküm k.. a... l
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar