Mülteci politikamız gıpta ile izleniyor olabilir. Avrupa mültecileri onların tarafına geçirtmediğimiz için bize şükran borçlu...

Mülteci politikamız gıpta ile izleniyor olabilir. Avrupa mültecileri onların tarafına geçirtmediğimiz için bize şükran borçlu...

Bu kadar zeka yoksunu kör şakşakçı bir toplum nasıl var diye kıskanıyor olabilirler yoksa çekici başka birsey yok Türkiye de ezikler körler ülkesi
Maalesef çok haklısın
Dışarıyı sadece Suriye, Afganistan falan zannettikleri için...
Halkı kandırıyorlar sadece. Kendileri lüks çakarlı araçlarla dolaşıp en iyi şartlarda yaşarken, milleti masallarla uyutuyorlar.
Zaten en büyük korkuları saltanatın sona ermesi... Hadi onları anlıyorum da, bunları destekleyenler neyin peşinde onu anlamak mümkün değil...
Kömür makarna ile nemalanan da ayrı bir asalaktır
Alamanya bize gıptayla bakıyo. Amariga bizden gorkuyo. Fıransa bizden tırsıyo. İngiltere hasedinden çatlıyo. Rusya fesadından geberiyo. Yaşasın galaksi liderimiz.
Cevap
8Cevap
Şimdi biz bu beyefendiye neremizle gülelim?
Kıçımız uygundur :)
Cahillik konusunda ve açlık konusunda evet avrupa bu ülkeyi gıptayla izliyor
Hala bu masallara kananlar var mi, cok merak ediyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bunun kavgasını yapan dayılar bile var.2023 de dünya devi olacağımızı sanıyorlar, olamayınca da dış minnaklar yaptı diyecekler
O dayilara sorsan belki bana da dış minnak diceklerdir. Ama inan disardan bakilinca hic de guzel bi tablo goremiyorum artik ben tr'de ne yazik ki 😥
Bizim için hain diyolla. Ha deseler ne yazar o ayrı mesele. Biter bu saltanat elbet
İnsallah 🤲🏻 ama ulkede bu kadar at gozlugu takmis kara cahil varken zor be dostum 😕😥
Onlar yarın bir gün kaybedecekler, sonra da gelip yine bize hainsiniz o dönemi desteklediniz diyecekler. Aynı fetöde olduğu gibi
Amaaann diyorum yaaa, bu ülke şaha kalkmaz artik. Ben ümidi coktan kestim, snrsinda da tası topragı topladim gittim. Belki de kactim 😏
Nere gittin yahu :)
Kacabildigim kadar uzaga 🤣🤣😝
Geri dön, bizden daha mutlu olmaya hakkın yok :)
HHaha bana ne bana ne. Donmicem iste 😜🥳🥳
Hem ne demis Gora'daki unlu bi dusunur; "Mutluluk icinde, icindeee... " 🤣
Garaver usta sen misin :))
Hepimiz aslinda birer Garaver diil miyiz 🤓🤓🤨
Hadi bakiiimm :)
Alışveriş için uygun bi ülke her şey ucuz ohhh
Yok sende para var :)
Dışarıda yaşayanlar için diyorum yoksa bendeki para ölmeyecek kadar yaşamak için
Ölüm ile yaşam arasındaki ince çizgidesin Sazi
4250 tl olan asgari ücretle nasıl hayatta kaldığımıza gıptayla bakıyorlar kesinlikle..
5500 oldu, reis zam yaptı :)
Açlık sınırı kaç oldu?
Asgari ücretin 2 katı nerdeyse ( gerçek rakamlar)
5500 olması çokta önemli değil o zaman
Şu şartlarda 10 bin olsa önemli değil. Enflasyon %100 ün üzerinde
Evet once enflasyon sorunu çözülmeli daha sonra asgari ücrete zam yapılmalı.
Gerçekten milletle nasıl dalga geçiyor hayret ediyorum
Yazık gerçekten hükümet kendi başarısızlığını, millete yalan atarak kandırmaya çalışıyor.
Bu kadar zekâ özürlülerin yaşadığı bir ülke daha yok diye gıpta ile bakıyorlardır
Bunu dedikten sonra nasılda kıs kıs gülüyordur kimbilir.
Açık açık dalga geçiyorlar artık
Avrupa: Türkiye'yi kıskanıyoruz
İtiraf ediyorlar :)
Askeri sanayide gıptayla izleniyor olabiliriz
Askeri sanayide iyi olan israili yıllarca katil diye adlandırıp, silah üretip insanları birbirine düşürenler diye lanetleyip şimdi askeri sanayide iyi olmak çelişkili değil midir?
Kismen Dogru diyor
Yalanlar hayatlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?