Her yerde çarşaflı peçeli insanlar,
Fabrikaların, koprulerin satılması,
Buğdayın bile dışarıdan ihraç edilmesi,
Hiçbir şeyi kendimiz uretemememiz,
Genc beyinlerin surekli goc etmesi..
Ne bu gerçekten Atatürk ün bu ülkeye armagan ettiği ne varsa birer birer gidiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Turkiyeyei yok etme projesi "ekonomistler" her gun ulkeyi bok etmeye devam ediyo her kotu olayda dunyada birinciyiz bizi bu hale getirenler belli ama halk memnun neyse bi gun Adalete onlarin da ihtiyaci olucak elbet o gunleri bekliyorum
Her yerde çarşaflı peçeli insanlar yok ki olmasada bizene kendi tercihi. Diğer tarafa sorarsan da "her yer baldırı çıplak insanlar ile dolu" derler :D :D Nereden baktığına bağlı :D :D
Her yerde açık insanlar da var şimdiye kadar yönetimde Kimin ne yaptığı belli değilmiş ayrıca ülkede üretimi hükümet engellemiyor destekliyor sen ülke olaraktan yurt dışı pazarlama hakkı alabilmek için bazı şeyleri de satın almaya mecbursun saman da alırsın buğday da yağ da almak zorundasın ben narenciye bolgesindeyim ulke ihtiyacından fazlasi üretiliyor
Buğdayı ve arpayi biz dışarıdan almiyorduk yalnız...
İhtiyaçtan fazlasını uretiyorsunuz madem kiraz, erik, kayisi neden 60 TL derler adama?
Onu da satıcısına sormak lazım biz limonu 5 tl den verirken hale ordan 20 tl den çıkışı oluyor manava 30 a3geliyo bilmem anlata bildim mi
Bunlari da çıkıp ben denetleyecegim herhalde?
Denetleyen kim ki oda memur çıkıp reis mi denetleyecek sanki rejim değişse imaminoglu denetleyecek ti tek tek
Bence de haklısın , yeterli heykelimiz yok. Bence daha çok Atatürk resmi ve heykeli dikmemiz lazim.
Atatürk heykel yapılmasını isteyen biri değil mi bilimin ve uygarligin yolunda gidilmesini isteyen biriydi. Şu an ülkenin halini görse yıkın diktiginiz heykellerimi derdi..
Degildi **
@Cacikkoo @KızlarSoruyor bu sorudaki yorumumda bana küfür etti.
Bize dayatilan zaten Atatürk'ün kendi fikirleri değil. Onun gölgesi altında saklananların uydurduğu gerileme planları.
@Cacikkoo o senin Atan benim değil , benim ezeli ve ebedi önderim seninkinden 1200 sene önce yaşadı.
@Cacikkoo @KızlarSoruyor bu sorudaki yorumumda bana küfür etti.
Soru sahibi yorumunu kaldırdı. Lütfen ilgilenir misiniz
Soru sahibi kardeşim lütfen yorumları kaldırma. Seninle istediğin kadar tartışabiliriz.
sihamiz var ya yetmezmi
eee ulkenin %50 side terorist
reis bizi araplarin kayigina bindirim marsa goturecek
Ülkeyi Sevr den beter Sevr yoluna emin adımlarla götürüyorlar.
1940 lardan buyana izlenen politika ABD uşaklarının uyguladığı demokrasi denen uygulamadır.
şu an yöneticiler ülkeyi bitirme politikalarına devam ediyor. Bu sır değil.
Demokrasi getirecekler
Geldi selanikli pislik
Yıkım suriyeliler önderlikte
allah ne verdiyse
Erdoğan kazandı haha 😃