Biliyorum çok şıklı bir soru oldu ama bu şıklar olmazsa olmaz diye düşündüm
Karasız
Mhp
Akp
Chp
İp
Diğer
Kullanmayacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Biliyorum çok şıklı bir soru oldu ama bu şıklar olmazsa olmaz diye düşündüm
Parti olarak CHP tabi ki, İttifak Olarak Millet İttifakı
akp nin karşısında ki en güçlü olan parti kimse ona oy vermek gerekir, aksi halde başka partiye vereceğimiz her oy, dolaylı yoldan akp ye gitmiş olur
Nefes aldığım sürece milliyetçi olduğuna inandığım her partiye
@Yazgn sebebiyle anlat oy zaferin
Şeyh saite seyit rızaya terörist diyen tek parti. Kürt milliyetçisi chp gibi hdp yandaşı değil ve hdp'yi kapatacağız diyor. Yeni parti Kurabilirler ama yine terör yaparlarsa yine kapatırız diyor ümit özdağ.
Sığınmacıları gerekirse zorla göndereceğiz diyen tek parti.
Bir sürü ekonomik ve sosyal planı var. Lütfen ülkenin geleceği için Ümit özdağ'ın şu 1 saatlik programını izle. Eğer anlattıkları mantıklı gelmiyorsa oy vermezsin. Ben bu programı izledikten sonra ümit özdağ destekçisi oldum. Beni rahat ikna etti. Diğer siyasetçilerden 1 değil 100 kat daha iyi ve vatansever https://youtu.be/9_Xjl_8meY4
@Yazgn tamamdır oyum zafere
Cevap
6Cevap
chp muhtemelen
Allahım inşallah izin verirse 2023te burada bu boktan ülkede olmuycagim şurdan bir kurtulim buraya bir daha geleni sksnler.
Sanane dayı benim görüşümden hadi ordan olup gidicem inşallah bu ülkenin Allah belasını verir.
Ben Mansur Yavaş a oy vereceğim hangi partiden aday olursa
Aslında kararsızım oy verecek parti yok ama "inadına" akp'ye vericem. Çünkü muhalefet kendine gelmiyor... Batacaksak iyice batalım.
fatih erbakan iyi gibi
Zafer partisi
Zafer
zp knk
zafer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar