AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erdoğan 2023'den sonra kanun kaçağı ya da suçlu ünvanlarını alacak sakin ol sen
20 yıldır sıkılmadınız demi aynı laflardan
Daha Sen yoktun Erdoğan başkandı o zamandan beri indirecekler
Benim tüm hayatım Erdoğan iktidarında geçti benim kendi babam çok eski AKP'lilerden kendisi müteahhit AKP sayesinde milyonlarca lira kazandı 20 yılda ben buna rağmen bu devrin bitmesini istiyorum daha fazla çalsınlar istemiyorum
Kardeşim sanırım ilk oyunu kullanacaksın ben sana şunu diyeyim Erdoğan bu işe başlarken bizim yolumuz dikenlidir ayağını seven gelmesin dedi milyonlar destek verdi şu an boğazına zarar gelen çürükler oy yok demeye başladılar yıllardır ak parti sayesinde ferah içinde yaşayanlar son 2 yıldır kötü durumdayız diye davasına ihanet ettiler adamın 18 yıllık emeğini hiç ettiler 90 li yıllara bak araştır İnternet var elinin altında ülkemizin gururu yerlerdeydi abd başkanları karşısında el pençe divan durup emir alırlardı ülkede fabrika kurulmasına izin vermezlerdi güçlenmemizi istemezlerdi bunun karşılığında da doları makul seviyede tutarlardı şu an Erdoğan ülkeyi yönetemediği için bu durumda değiliz diğer ülkeler Erdoğana hüküm edemediği için bu durumdayız Erdoğan Müslümanlığı ve Müslüman haklarını savunduğu için düşmanlar bize bizi bitirmek istiyorlar inan Erdoğan ayasofyayı ibadete açmasa sınırlarımızı korumak için harekatlar başlatmasa ülkenin yükselmesi ve korunması için adımlar atmasa onların dediklerini yapsa geçmişte olduğu gibi bu tür saldırıların hiçbirine maruz kalmayız
En açıklayıcı şekilde anlattığımı düşünüyorum anlayıp anlamamak sana kalmış
Ayasofyayı açmak için bunca zaman neden beklemiş sultanımız acaba? Kaç yıldır iktidarda olupta yeni mi aklına gelmiş yoksa yine zorda kalınca gündem değiştirmek için mi açtı :) Gerçi açtığında olanı gördük oy verenleri gidip Ayasofyayı yiyor. Asgari ücrette de hep aynısını yapıyorlardı mesela düşük zam yapıp hemen ardından gündem değiştiriyorlardı unutulup gidiliyordu. Ya da hata yaptıklarında yine bunu uyguluyorlardı. 90 lı yıllarda yaşayan bir çok akrabam var hepsi söylüyor 90 larda böyle abarttıkları gibi şeyler yoktu. Yağ şeker kuyruğu stokçuluk çok olduğu ve piyasada haliyle az olduğu için varmış onları da genelde parası olanlara satıyorlarmış veresiye isteyenlere genelde verilmiyormuş. Stokçuluk şimdide var. 90 larda yaşamadım ama stokçuluk meyve sebze bulamama ben bu yıllarda bile gördüm. Eskiden yağ şeker kuyruğu varmış ama soğan patates veya manavlarda ekmeklerde kuyruk yoktu gerçi yağ kuyruğu bu senede oldu ya neyse :) Ekonomik saldırıları bahane etmek yerine tarım için harika bir konuma sahip olmasına rağmen tarımı ve hayvancılığı bitiren, ekonomiyi iyi yönetemeyenlere sormak lazım.
https://www.youtube.com/watch?v=XB7pnUEMzQk
Böyle insanları bakan gibi konumlara getirenler bence ekonominin kötü olmasından sorumludur. Haberde de gördüm bir iş adamı açıklamış ismini vermemiş. Nebati yabancılara yatırımcılara yatırım yapmak isteyenlere çocukluk anılarını anlatmış. Ekonomiyle konuşması gerekirken yaptığı bu. Amerika gibi ülkeler ekonomik saldırı yapmasına gerek olmadığını düşünüyorum.
Ankara'ya da koydukları kişi lunaparkta oyun oynayan, goril, dinazor, robot diken biriydi. Sizce başka ülkelerin saldırısına ne gerek var iktidar ve seçtikleri kişiler yetiyor bize.
Önceki yıllarda gücümüz yoktu o yüzden beklendi
yok artık bundan sultanın s si olmaz
Ya bırak Türkiye tarihi böyle başkan mı görmüş ülkemizi asla ezdirmedi ya oyum helaldir
işte senin gibi apt*llar yüzünden ülke bu halde
Ülke keşke hep böyle iyi olsaydı
açlıktan ağzın kokuyor gptunde don yok
Baktın mı 😅😅
😃😂😂 nerden aklınıza geliyo bu sorular
Az önce biryer de gördüm çok hoşuma gitti 😅😅
Adımdan utandım aw