Gazi̇antep; Hatay, Ki̇li̇s ve Mersi̇n gi̇bi̇, Suri̇yeli̇lere yeni̇k düşer mi̇?

Hatay, Kilis ve Mersin ' de, Türkler artık şehri terk ediyor.. Kilis' de dükkanını, Suriyelilere satmayanlar saldırıya uğruyor. Ümit Özdağ, hepsinin videolarını paylaştı ama bir ay oldu. Ben de yeni üyelik, açtım buraya. Kilis, Hatay ve Mersin, hızla boşalıyor böylece. Buna ilişkin, Ümit Özdağ 'ın Youtobe sitesin de video da var. Ekran görüntüsünü, attım. Vatandaşlarla, reportaj edilerek hazırlanmış.

Daha sonra da Gaziantep 27 Gazetesi imtiyaz sahibi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkan Yardımcısı Ökkeş Özekşi, Gaziantep 'in nasıl Suriyeli istilacılarına karşı düşmek üzere olduğunu ve Suriyelilerin nasıl işlerini ellerinden aldıklarını iyice anlatmış.. Xper seviyem, yetmediğinden; link atamasam da makalenin görselini attım.

Akp nin kalesi olan bu kentte, akpden ciddi kopuş var. Ama oyların, kime gideceğini söylemek için ; henüz çok erken.. Fakat bir Gazi Antep ki bir Türk amca şunu demişti; "akp buna çözüm bulmasa, biz çözüm buluruz ve Fransızları gönderdiğimiz gibi ; bunları da göndeririz" o kadar!! Kuvayi milliye ölmez!!

Siz ne diyorsunuz? Fransızı, şehrinden kovan Gazi Antep de düşer mi? Akp, seçimi yine kazanır diyorum. Gaziantep, tek başına mücadele edecek..
Gaziantep, "Suriyelilere din kardeşim" diyerek şehrini teslim eder
Gaziantep, Fransızları kovduğu gibi ; bir gün Suriyelileri de kovar..
Suriyeli nüfusu, Türk nüfusunu geçtikten sonra ; Gazianteplileri yener ve Gaziantep düşer.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Üçüncü şıkkı seçen, üyeler çok fazlaymış. Gaziantep, istediği kadar sussun; Zafer partisi iktidara gelirse, tekrar askere gider, tek bir Suriyeli bile bırakmam ve Gaziantep için savaşırım. Nice milyonlar var benim gibi... Ama önce, AKp nin gitmesi lazım...