Kızlar sorum size 💁 Suya dayanıklı, yemek yediğinizde çıkmayan, bulaşma yapmayan, bir bebeği öptüğünüzde hiç bir şekilde çıkmayan kırmızı likit mat ruj tecrübeleriniz varsa benimle paylaşır mısınız? 💄👄
Giorgio armani lip maestro 400, Nars powermatte lip pigment starwoman, Mac retro matte liquid lipstick feels so grand, The balm meet matte hughes long-lasting loyal, Sephora cream lip stain 0, Pastel kissproof daylong matte liquid lipstick 9, Flormar ve Golden Rose likit mat rujlarını tavsiye etmiyorum ancak fiyat olarak uygunlar; bir şans verebilirsin. Umarım kendine uygun olanı bulabilirsin:)
Sana iki ruj tavsiye edeceğim ve mükemmeler 😂 Maybelline superstay matte ink ruj kirmizi olan diğer pastel 36. Şimdi Maybelline biraz garip yapısı filan herkes sevmez ama yani makyaj temizleyicisi ile kazidigim halde anca çıkıyor yani denemende fayda var 😂😂
Maybelline superstar kesinlikle tavsiyem. Açık pembe rengi var bende de , sabah sürüyorum akşam yatacağımda zorla çıkarıyorum. Gratiste indirimde 24 tl olması lazımdı 🧚🏻♀️
Ben kırmızı ruj olarak bir tek flormar ın bir rengini sevdim ve arada kullanıyorum. Çok mat değil ama parlakta değil. Ama kırmızısı tam benim sevdiğim gibi.😉
The Balm çok uzun süredir koyu bordo ve kırmızı iki rengini her bittikçe alıyorum. Başka renk kullanmıyorum zaten. Mentollü olduğu için dudakları hafif büyütme etkisi var
Kırmızı ve bordo kalıcı Rujları tercih etmiyorum. Çünkü dudağın iç tarafı görünüyor çatlak gibi görüntü veriyor ama mat kalıcı rujlarda pudra tonları ii duruyor ama dudaklarda hep bir kuruluk hissi.
Of çok abartmışsınız kızlar, Flormar’ın silk matte kolleksiyonundaki kırmızı çok güzel ve kurutmuyor. Pastel’in day long rujlarından 09’un rengi efsane, biraz kurutuyor ama.
Şöyle ki öptüğün de azda olsa bulaşma ihtimali var kalıcı rujların ve sana kötü bir haberim daha var kalıcı zor çıkan bir ruj yemek yerken kesinlikle çıkacaktır çünkü çoğu yemek yağlı olduğu için :(
Tatlım likit ruj kadar ruj karası bişey bilmiyorum ayrıca pastelle boyamış gibi duruyor dudukta benden tavsiye yanından bile geçme başka mat ruj kullan
Pastel kullanıyorum mat rujlar görüntü açısından iyi ama yazın hiç çekilmiyor benim dudaklarımı çok kuruttu ve sürünce rahatsız oluyormuşum gibi bir his yarattı bilemiyorum.
Likit rujlari kullanınca malesef normal rumlara gecm3k çok zor. Ne bulaşma ne çabuk gidiyor. Normal rumlara göre dudağı daha dolgun ve düzgün gösteriyor. Likiti tek geçerim
Çoğu rujum mat ve onlar vazgeçilmezim😂 ama dikkat olmalısın güzel bir marka almassan pul pul olup dökülüyor ruj bir zamandan sonra. Maybelline de güzel mat rujlar var veya pastel de alabilirsin💚
Aslına bakarsan herkes Pastel'i övüyor evet güzel gerçekten kalıcılığı da iyi. Ama ben nedense Golden Rose'u daha çok beğendim, fırça yapısından da daha başarılı.
Mac ruby woı matte-al vazgecemezsz-65 tl falan-ama asla akmaz bulaşmaz-likir degil normal. yapısıda kuru ama rengi efsane. kırmızı ruj dedipin odur. rihannanın ruju diyim.
Tabi ki de kizlarin vazgecilmesi dudaklarinda durmasi ayri bir hoş ama temizlemede sana çok güçlu bir makyaj temizleme suyun olmalııı ama bence o gorunume her sey değr ❤❤
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
The balm likit mat ruj kullaniyorm cok guzel ama merve bolugurun yeni cikardigi rujlarindan bence almalisin ruj konusunda en guvendigim kisi o
Bende neden bilmiyorum ama pastelin rujları dudaklarımdan pul pul dökülme yapıyor hiç unutmuyorum bir kere arkadaşımın üniversitesine gitmistim üstüm başım ruj olmustu 🤦
En İyi Cevaplar