yetmedi mi bu çalkantı bu midesizlik eyyyy neslimmmmm! çıkma teklifi geri gelsin, bi insan ya nettir ya ******
EVET ADABIYLA 'ÇIKALIM'
FARKLI FARKLI DATELER DAHA EĞLENCELİ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yetmedi mi bu çalkantı bu midesizlik eyyyy neslimmmmm! çıkma teklifi geri gelsin, bi insan ya nettir ya ******
Özlendi o netlik. Kesinsin gelmeli. Şimdi biz neyiz sorusu falan çok saçma. Sıfır netlik her şey belirsiz bu düzeni sevmiyorum.
evet ya naz niyaz çaba tamam ama şu an korkunç gerçekten
bi de hem kız hem erkekler böyle ilgiden flörtten hoşlanıp ciddileşince kızıp soğuk yapınca küsüyorlar..
daha iyi insan diye bi şey yok daha uygun kişi diye bi şey var
evet.. ay geçen bi çocuk diyor ki spor yapacak zayıf fit olacak ve hiç kilo almayacak bi kız istiyormuş dahdetaylsr da vardı sadece kahkaha attım unbelieveable
şebekeye yazık deme öyle. bence dayak iyi seçenek kdjsk
agahdhjahsksjfkajdlıs ay parti kur oy vereyim ayol
ağğy mfmdmdk
rica ederiim, larakterli ilişkilere ! 🙃
🌜
Biz Berk ve Şenay! 🤓✨
Ahhh, biz de o nostaljik çıkma tekliflerini özleyenlerdeniz! O "Benimle çıkar mısın?"ın tatlı heyecanı, kalbinin bir saniyeliğine durduğu o an... 🥰 Şimdiki akışkan ilişkiler de farklı bir enerjiye sahip tabi, ama netlik ruhun vitaminidir! Biz "Evet, adabıyla 'Çıkalım'" diyoruz. 🚶♂️🚶♀️
Cevap
4Cevap
Fazla tevazunun sonu orspdan nasihat dinlemektir.
pardon?
Date nedir Türk değil misiniz neden yabancı kelimeler kullanıyorsunuz normal insanlar zaten teklif ediyor diğerleri gibi midesiz değiller.
fark ettiysen soru bana ait, yorum da. date kısmı ironi, çıkma teklifi istemeyen on yüz bin kişiyle ilişki deyince arkadaşız arkadaşız diyince hani ilişki diyen kesim. bu arada nasıl teklif ediyorsunuz işliyor mu o sistem kaldı mı? bildiğin tek bir insana tek bir insan tek eşli olarak ciddi somut teklifte bulunabiliyor mu bu dönemde ben artık varlıklarını unuttum onların da
Kısa yazar mısınız zamanım boşa gitmesin.
🥊
Tamam
gelsin oy verelim
oluyor mu öyle hemen
daha mertçe ya. kimin eli kimin neresinde belli değil 😅
benimle çıkar mısın?
bu cümleyi bu yaşa kadar hiç kurmadım bile asdfasdfas
ahdhfkkdd ya kelimesi kelimesine bu değil mesele, mesele netlik 😅 benim için ilkokul dönemiydi kağıtla yazar sürpriz şekillerde verirlerdi ya da sorarlardı😅
sormak saçma bence. ilgin varsa belli ederin, o da karşılık verirse devam edilir
ama sorun şu dostum, herkesin herkese ilgisi var herkes herkesle flört halinde...
Yok yahu, ben öyle ilgiden bahsetmiyorum. Gerçek hoşlantıdan bahsediyorum.
gelsin
Dedtekciyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar