İTHAL İÇ SAVAŞ
OY KULLANDIRMAK
CUMHURİYETİ YIKMAK
TÜRKLÜĞÜ BİTİRMEK
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ulan Türklük için ne yaptığınız? bugün ki dünya 1900lerde şekillendi endustri 2.0 ile bir tane patentli malınız var mı? ne endustri 2.0daki içten yanmalı ve gaz türbünlü motorları üretebiliyorsunuz 90 yıldır ne 1971 deki mikro işlemcileri 1980lerdeki işletim sistemlerini endustri 3.0 da.. ne de bugünün IoT, yapay zekaya sahip bir patentli malınız var... milliyetçilik böyle ucuz şovanizm değildir bu ülke arabaya, uçağa, telefona trilyon dolarlar verdi yurtdışına gitti bu ülkenin parası yıllardır hala veriyor ne yaptığınızda bu ülke için sözde şoven milliyetçiler... dışardan düşmana ihtiyaç yok ki bu şoven kafa zaten kamu zararı en büyük zarar sizsiniz.. o suriyelilerle birlikte bu zihniyette gitmeli aslında.. almanın arabasına binip maerikalının kotunu telefonunu kullanıp gelip milliyetçilik vatanseverlik oynuyor..
@Yazgn dedi beyni olmayan
Üzülerek söylüyorum hepsi birden bir birinden ne fazla ne eksik.. Amerika Yunanistan'a ve Irak'a tüm kuvvetini yağdı işgale hazır bir Türk baharı hikayesi ile girip yerleşecek ve Wilson planı oluşacak.. Suriyelileri 10 at bin kişi olarak tüm ilçelere yerleştirdiler.. Seçim olmayacak bana göre.
Cevap
11Cevap
A, C ve D şıkları aynı kapıya çıkıyor oyları bölmüşsünüz :) Aslında sıraladığın tüm şıklarla ilgili olabilir.
Bence tüm şıklar.
Hicbırı sadece beceriksizlik sınırlarımız yol gecen hani dunyanın hıc bır ulkesınde böyle bir şey yoktur ipıni koparan ulkemızde develtımsızın acil cözum bulması lazım buyuk sorunlar cıkacak yoksa
Türklüğü bitirmek mi 😂 😂 😂
Sen Türkiye de şu an Türk olmayan kişilerin %70 olduğunu biliyor muydun acaba 😅
Doğu tarafı kürt, batı tarafı bulgar göçmenleri, doğu karadeniz laz, iç anadolu da ve orta karadeniz gibi türk nüfusu var
kısa vadede oy kullandır
orta vadede iç karışıklık
orta ve uzun vadede cumhuriyeti yıkmak
Amerika'da ne olduysa, aynısı. Düşük zekalı ergen
Bir şık daha koyalım - Koltukta kalıp yargılanmadan sıyırmak.
Cevap ise tabiki "hepsi"
Kısaca hepsi resmen ihanet bunları alanlara oy verenler kendine vatansever demesin
Ummetci bir devlet haline getirmek turkiyeyi
Cevabi sen de biliyorsunda neyse ahshs
Hepsi diyorum
B c
Hepsi
Hepsi
onlara oy lazimmm
E hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?