BİR GÜNDE, İKİ SIĞINMACI TACİZİ YAŞANDI. SORUMLULAR KİMLER VE ÇÖZÜMÜ NEDİR?

Bugün Afganlar ve Suriyeliler, tam iki kez : Türk kızını taciz etti.

1. Olay) Antalya 'da yaşandı ve linç edilerek polise teslim edildi. Link atamıyorum ama internette var. İsteyene, özelden atarım. X PER seviyem, yetmiyor

2. olay)
Bugün Ankara / Kızılay 'da, S. Soylu' nun " Türk kızı kardaja giriyor ve din kardeşim, kasıtlı çekmiyor" dediği Afgan uyruklu Sapık , Türk kadınlarını kameraya aldı. Ama sert kayaya çarptı. Arslan yürekli Çağla hanım, Ümit Özdağ'ı etiketleyerek ; Afgan sapığın canını okudu ve okuttu. . Bugün Çağla hanımın başına gelenler, Yarın senin bacının başına gelebilir.

Çünkü Akp, Amerikayla anlaşıp ; Afganları ülkemize aldı. Video ise, 800.000 den fazla izlendi.. X PER 3 seviyem olmadığı, için link atamıyorum. Ama Ümit ÖZDAĞ'ın TWETTİNDE video var. Ayrıca bir sürü de tik toka atılan: sığınmacı taciz videoları da var.. Twitterde'' başı boş kaçak sorunu'' isimli sayfada videolar bulunmakta.

3) Geçen ay Bursa 'da da benzeri olay oldu ve biz Zafer partili Avukatlar sınır dışı ettirdik. Altılı masa ise, sessiz kaldı.. X per seviyemden dolayı, link atamıyorum ama arama motoruna :'' Bursa'Da suriyeli ; YELDA'ya metroda taciz etti'' diye yazarsanız; çıkar.. tweet hesabından da Zafer partisine teşekkür etti.

Bunları ancak, Zafer partisi zorla gönderebilir. Zira Altılı masa, tamamen sessiz. Türk gençleri bıçaklandığında da sahada biz varız. Altılı masadan, kık çıkmıyor. Çünkü hepsi, ABD' ye hizmet ediyor.. Yani Partizanlığı bırakıp, zafer partisine oy vermez iseniz; Akp asla gitmeyecek be Suriyeliler, 2040 da ülkeyi yönetecek. Amerika böylece, tek mermi atmadan ; Türkleri yok etmeyi planlıyor.

Zira on milyonlarca kaçak vatandaşolup oy kullanacak ;2028 ve sonrasında.. Buna ilişkin, AKP video da çekmiş: Nasıl oy kullanılacaklarına dair. X per 3 seviyem olmadığından link atamıyorum ama SİNAN OĞAN'ın tweet hesabında video var. Bir çok arap dernekleri de yayınlamış.

Özetle ey TÜRK KIZI! Tacize uğradığında, muhakkak Zafer partisinden yardım iste. Kıyameti kopartıp sınır dışı ettiririz. Aynı şey, saldırıya uğrayan: Türk gençlerimiz için de geçerli. .. Amerika, Suriyeliler ve Afganlar üzerinden: Türklüğü yok etmeyi deneyecek. Bop projesi, bunu gerektiriyor.. Başarısız olmaları, tamamen bizim elimizde. 2023 seçimlerinde, yatmaya devam edersek; işimiz çok ama çok zor.. Zİra 2028' kadar, 20 milyonu geçecekler. 2013 lu yıllarda da 30-35 milyon!! Bu durumda Amerika, geniş çaplı iç savaş başlatacak ve VİETNAM benzeri ağır yenilgi almadan: asla çekilmez. Vietnam'da ne oldu? Vietnam halkı milyonlarca şehit verip topraklarının %30 nu yakıp kül ettirdi. Ama 100.000 Amerikalıyı imha etti ( 50,000 asker intihar etmiş) ve öyle defolup gittiler. Ama Türk milleti, artık silah kullanmayı da bilmiyor. Karadeniz VE Doğu /GÜNEY Anadolu dışında. Güney doğu, zaten Amerika safında olacak Kİ; hdp ye OY VERİYOr.. Bir de askerde, üç mermi ancak sıktırıyorlar. Bu yüzden işi şansa bırakamayız ve zafere oy vermeliyiz. 2023 SEÇİMLERİ, SON ŞANSIMIZ OLABİLİR.

Çözüm, zafer partisi. Oylar, Zafere..
ÇÖZÜM ALTILI MASA, ALTIL MASA;HEPSİNİ SINIR DIŞI EDER.(KESİNLİKLE, BÖYLE VAATLERİ YOK AMA )
Sığınmacılar kardeşimiz, tek tük çürük elma; hepsinin böyle olduğu göstermez ve ölümüne akp.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Altılı MASA'NIN Suriyelileri zorla göndereceğini zannedenler ; nerede böyle söylemleri var? Hiç bir yerde yok.. Altılı masaya verilecek her oy, Suriyeliler gitmesin oyudur
BİR GÜNDE, İKİ SIĞINMACI TACİZİ YAŞANDI. SORUMLULAR KİMLER VE ÇÖZÜMÜ NEDİR?