AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
186Cevap
Sacma sapan futbol kulüplerinin bilmem ne başkanları bile aşırı büyük paralar alıyorken
Doktora 33 bin verilebilir
Kapalı safra kesesi ameliyatı için 35 milyar para istendi , bir ameliyata bu kadar para isteyen doktor aylık ne kadar kazanıyor acaba..
15 ten fazlası haram bunlara. Geç gelirler hastayla konuşmaya tenezzül etmezler emir kipiyle konuşuyorlar sabrın sınırlarını zorluyorlar.
Cahil herif
Okudun mu evlat?
Tıp okuyorum şu an o yüzden beni ilgilendirdiğini düşündüğüm için hakkımı savunma ihtiyacı duydum.
Savun tabi ama edep çerçevesinde
Her doktor iyi diye bir şey yok. Her meslekte işini iyi yapmayanlar elbet var. Bunu genellemenize ve sadece doktorluk mesleğinize tav oldum.
Siz de edepli olun. haram bunlara filan ne biçim üslup
Elbette hepsine söylemiyorum lakin e
Fazla bu para.
Minimum 35.000 TL.
Ayrıca gece parası.
İkramiye.
Fazla mesai parası ve lojman.
33 bin lirada çok şimdi doktor 33 bin lira alacaksa asgari ucretliyede en fazla 9 bin vermeleri lazim
100 bin istese hakkıdır
adam doktor olmak için 10 sene kafa patlatıyor
onları eleştiren cahiller?
Hayatımızı emanet ediyoruz komple vücudumuzla resmen ahenkle dans eden sanatçılar onlar milletvekillerinin aldığı maaştan fazlasını hakediyorlar
İstedikleri maaş verilmeli sözde milletvekilleri 40 bin tl maaş alıyor bu ülkede ve iki dönem sonra emekli oluyorlar hiçbir giderleri yok tum herşeylerini devlet karşılıyor. Doktorlara 33 bin tl vermek çok doğal ve normal.
2 bin euro bile etmiyor, çok az. Ayrıca artan enflasyon karşısında bu maaşı alsalar bile yine eriyip gidicek, çok değişen bir şey olmayacak kısacası.
Önemli olan maaşların değil, alım gücünün yükseltilmesi
Eğer kasettikleri recete yazmaktan oteye gidemeyen doktorlar ise bu maas cok yuksek olur.
Çoğu doktor o parayı hak etmiyor. Hasta memnuniyetine göre verilsin verilecekse de.
Kesinlikle öyle olmalı. Yoksa bu maaş artışı doktorları dahada şımartmaktan başka bir işe yaramaz. Şu an istisnalar hariç genel olarak işini iyi yapan doktora rastlayamıyoruz. Birde bunlara ödül verir gibi maaşlarını mı arttıracaklar
Bunlarin derdi de memleket meselesi oldu yahu sürekli gündemdeler.
Egoları okşansın istiyolar
Sekterip gitsinler daha iyi. İşini çok iyi yapıyorlarmış gibi 33 bin istiyorlar bir de mk
Sktr lan. Hasta olunca ağlayarak hastaneye koşma o zaman
@culturebeyfendi sen sekter lan :D gitmem merak etme sağlam gidip hasta dönüyorum malum csfsg
Abicim boş yapma ikile
@culturebeyfendi yorumumun altında boş yapan sensin birader gidebilirsin
Şimdi senin oyunla benim oyum bir mi be kardeşim
@culturebeyfendi ötede sorgula kardeş sana niye oy hakkı verdiklerini bence de yanlış senin oy hakkın olması. Ha aralarında iyi olanlar var ammena ama çoğu işini düzgün yapmıyor. Sağlık çalışanlarını ilahlaştırmanız komik. Aç bak bakalım googleye kaç kişi bunlar yüzünden sakat kaldı, öldü?
"Bunlar" olmasaydı o sakat kaldı dediğin kişiler sağlıklı mi kalacaktı ya da "bunlar" kaç can kurtarmış haberin var mı? Neyse yazma daha fazla "sen haklisin". Susuyorum
Valla ameliyat olmadan önce daha sağlıklıydım. Başka vakalarda biliyordum etrafımda. Neyse dediğim gibi komiksiniz, yazamayabilirsin hadi eyvallah
Komiksem gül geç kardeşim
İstemesi bedava. Fakat bu maaş doktora şiddetin önüne geçmez daha da kötü yapabilir. Sadece doktorun yaşama şartlarını iyileştirir.
Hak eden doktora elli bin versin ama yüzümüze bile bakmayan doktorlara en düşük maaş verilsin. Hasta memnuniyetine göre artsa maaşları
33 bin çok az. Hastanenin 1 aylık cirosunun %45 ini doktorlar aralarında paylaşmalı. Ayrıca her doktora birer limuzin, 5+1 villa verilmeli.
eskiden asgarinin 10 katı alıyorlardı. Dünyanın çoğu yerinde böyle zaten.
Doktorların yaptığı iş çok önemli ona göre de maaş almalılar
Eger ozel hastanedeki gibi ilgi gostereceklerse okey. Ama zaten kopek gibi davranip ego kasintisi hepsi. Sorsan kutsal gorev hass
👍aynenn
Özel hastaneye gidiyorum anlaşmalı olduğum için. Verdikleri ilaçlar hep anlaşması olmayan ilaçlar. Cebimden ödüyorum her seferinde. Bazı doktorlar da tacizci. Arkadaşıma yaşlı doktor evlenelim demiş
Hastane degistir. d
Haksız değiller çünkü bekçi bile 10 bin lira civarı alıyor şu anda. Doktor en az 35 40 bin civarı alması gerekiyor.
normal fiyatlar bunlar ama asgari ücrette artmalı Amerikalılar türk lirasına çevirirsek 22 bin tl alıyor
Bunlar iyice şımarmaya başladı artık. Biz burada sesimiz çıkmıyor onlar oturduğu yerden bide çemkiriyorlar. Yuh be nankörler
Otudugu yerden cemkirmek mi? Tamam belki evet biraz abartiyorlar ama onlar buralara kadar gelebilmek için yıllarını vermiş insanlar. Gençlik yılları onların ders çalışmakla geçiyor.
Eeeee sonuç
Şimdi düşün, bu kadar emek vererek yıllarını harciyorsiun iyi biryerlere gelebilmek için fakat senin maaşın Almanya'daki insanların asgari ücreti kadar bile değil.(2500Euro = 43.695,30 TL)
Gecinemiyorsun
Ozaman çıksın gitsin almanyaya. İki üç kuruş fazla verecekele diye vatanımı devletimi hiçe saymam
"Ne demek dohtor yoh, herkes nerdeh, vadan hainlerii"
20-30 k rası olmalı bence yeni başlayanlar 15-20k olmalı birden fazla para bozar sonra 15k yetmez olur
yeni başlayan doktor maks 16 almalı bunlar çok abartmış tecrübeli 10 yıllık doktor maaşı olabilir bu ancak
İşini düzgün yaptıkları sürece daha fazla da alabilirler ama gördüğüm kadarıyla özellikle devlet hastanesindeki doktorlar baya sıkıntılı
Hak eden vardır o parayı illa yıllarca çalışıp ama yeni mezun bir doktorun ya da 2-3 senelik o kadar parayı alması ne bileyim
Ne saçma bir düşünce
@aselnisalyn bilmukabele
24 yıl okul eğitimi + 10 yıl meslek içi eğitim alan gecesi gündüzü olmayan doktor asgari ücret alacak. 😂
@dördöncümurat4 sen ne sanıyorsun acaba onca sene okumayı, 36 saat nöbet tutmayı?
@aselnisalyn ben mi onca sene okuyun dedim 🤷🏻♀️36 saat ellerinde silah mı var
@Semih4500 fazla mı geldi 😉
Ne s@lak adamsın ya, anan acısından geberiyor olsa doktor nerde diye devlet Hastanesi'ne koşarsın
Sizin gibilere mübah kıvranın...
@aselnisalyn yok ben özele gidiyorum , iyi dileklerin için teşekkür ederim ama ben senin seviyene inmem 😉
Özelde kaç alıyorlar haberin var mı senin
Al lazım olur 🧠
@aselnisalyn teşekkürler bende var 🧠 size daha çok lazım oluR 🫢
Seninki sana yetse kafi.
@aselnisalyn gözlerimi yaşarttınız teşekkür ederim ☺️
Ee çüş bizim sevmediğimiz matematik dersini onalr yaptı diye o kadar haketmiyorlar rızkı ticarettedir hadi by
Max 33 bin mi? Nitekim yeni mezunun 33 bin almadiğinda mutabıkızdır. Ve en çok yorulanlar da yine asistan doktorlar.
Asgeri ucretin anlami fasifsiz ucret demek bu adamlar vasifsiz degil hic okunuyanla 4 yil unv okuyanla bir olamazlar sonucda hayat kurtaruyorlar
almalılar evet çünkü kafa patlatıyorlar doktor olmak için ayrıca çok yoğun çalışıyorlar kesinlikle hakları
İyi bir evde oturup, ortalama 2 çocuklu bir ailede konforlu bir yaşam için ancak minimum 30 bin TL gerekiyor.
Bunlar da iyice b*kunu çıkarttı ama. Hadi yazmayayım diyorum da olmuyor.
Haklılar sen gel köpek gibi yıllarca çalış sonra az maaş al. Haklılar bence
Hakkını vererek çalışsınlar, daha fazlasını alsınlar.
Bu para 2.000 USD bile etmiyor aslında, gayet makul :)
nie her seyi avrupa amerikayla kıyaslıyonuz
şu anki aldıkları maaşın hakkını versinler önce
kafa patlatıyormuş bilmem neymiş. daha raporlu ilaçları bile doğru düzgün reçete etmeyi bilmeyen çömez asistanların kafaları başka yerde.
Biraz fazla değil mi ya asgari ücretliler bile bu kadar aglamiyor
Geceleri gündüzleri yok az bile
Yoksa yurtdışına giderlerse
Ebemizi goruruz
Asgari ücret yeter aga bu gönül işi para için ülkeyi satacaklar yav
her ne kadar can kurtarsa da 33bin fazla 15-20 olabilir normaldir.
Sadece doktorların değil herkesin maaşı artmalı.
Evet rakam bi tık fazla orta yolu bulup anlaşılabilir bir milletvekiline 56 bin vericeklerine asıl hakeden öğretmen ve doktor maaşlarına zam yapıp onların gönlünü alıcak bi seviyeye getirmeleri şart.
ya milletvekilinden daha mı az emek harcıyorlar da sorguluyorsun
Doktor o kadar kazanabilse herkes doktor olurdu
olabilirse olurdu :)
@random1212 Para var de bu ülkenin insanı herşeyi olur nasıl ki 3 ay tatil 15 tatil vs var yılın yarısı tatil diye memleketin yarısı ögretmenlik okudu aynı ona döner
Yok herkes olamıyor derece yapanlar olabiliyor.
@Merveyyys Sen paradan haber ver bu ülkenin insanı herşeyi yapar memleket atanamayan ögretmen çöplüğü daha ögretmenlik okuyorlar tatili çok ögleden sonra eve geliyorsun diye
Hangi doktor. Bazıları okke hak ediyor bazılarinın sadece adi doktor
Kendini emanet ettiğin birine maaş kısıtlaması olmamalı.
Mecliste sadece uyuyup 60 70 bin alan millet vekili varken. Doktorun o parayi istemesi cok normal.
Doktor olacak kişiler zeki ama ahlak sahibi olmayan insanlardan seçilirse böyle olur.
O üniversite sınavında ne zakalar ne ahlaklı insanlar heder oluyor bir bilinse. Sırf 2 soru fazla yaptı diye bunların eline düşüyoruz. Rabbim doktorların yokluğunu göstermesin, kimseyide doktorlara muhtaç etmesin
@SezaiYanlız maalesef öyle👍✌️amin🙏
2 soru fazla yaptı diye derken :d
@random1212 Devlet üniversitesinde tıp okuyabilmek için 19.300 barajına girmek gerekiyor. 1 soruyu ufak bir dikkat hatası yüzünden yanlış işaretleyipte bu sıralamanın gerisine düşen aslında çok zeki ve ahlak sahibi olan insanlar doktorluk hayaline veda ediyor. Ama gamsızlığıyla belkide 2 soruyu sallayıp o kişinin önüne geçen aslında onun kadar zeki olmayan kişiler doktorluğu kazanıp böyle başımıza bela oluyorlar. Evet 2 net fazla yaptı diye. İtirazın mı var?
şans diye bir şey yok. zeka da tam karşılayamaz. çalışmaktır aslolan. çalışıp karşılığını alıyorlar. onca sene de emek veriyorlar. 2 soru fazla yapıp diyor olman da komik oluyor bu durumda aynı zamanda da haksızlık. her meslekte ahlaklı/ahlaksız insanlar var. başımıza bela oluyorlar demen de utanç verici. canını kurtarıyor bu insanlar.
@random1212 Git biraz derece yapan öğrencilerin sınav anılarını dinle. Bizzat kendileri itiraf ediyor şu soruyu sallamıştım falan diye. Evet bunların eline düşüyoruz. Sen bu zamana kadar doktorların hayatını kurtardığı kaç hasta gördün? Zaten kurtardıklarında tüm dünyaya duyuruyorlar reklamın kralını yapıyorlar. Ben çok fazla yakınımı kaybettim. Ve ölmeden önce söyledikleri söz hep aynıydı "Beni bunların elinden kurtarın" demişlerdi. Doktorların yani. Sen çok ufak bir şikayetle hastaneye gidiyorsun doktorlar iyi huylu kist falan deyip başından savıyorlar. Aylar sonra fenalaşıp tekrar gidiyorsun ve kanser olduğunu öğreniyorsun. Doktorlar durur mu bu seferde kansere iyi huylu diyorlar endişelenecek bir şey yok diyorlar. Tonla ilaç veriyorlar. Kanser iyice çevre organlara yayıldıktan sonra kanserin kötü huylu olduğunu öğreniyorsun. Sonra bir ton ameliyata sokuyorlar seni ameliyatta o kanser hücresini almaya çalışırken beceriksizlikleri yüzünden dağıtıp bütün organlara yayılmasını sağlıyorlar. Sonra komaya giriyorsun uyutuyorlar. Bütün organların iflas ettikten sonra uyandırıyorlar ve son sözlerini söylemeni istiyorlar sonra ölüp gidiyorsun. Ben sana ilerde Allah korusun kanser falan olursan başına gelecekleri bil diye söyledim. Kanserde erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu bilmeyen yoktur ama böyle sorumsuz doktorlar yüzünden ünlü, zengin insanlar dışında kimseye erkenden kanser teşhisi konmuyor. Ya bende sürekli öksürük şikayeti var mesela. Bir sürü kbb uzmanına gittim. Bir sürü film çektiler tomografiye soktular dispansere falan gönderdi verem olabilir diye ama yok bir türlü anlamadılar ne olduğunu. Sonra aile hekimine gittim. Adam daha muayeneye başlamadan konuşurken senin burnun yamuk dedi sonra baktı burnuma. Kemik eğrilin var ameliyat olman lazım yoksa öksürük yapar bu dedi. Kimin sallayarak geldiğini kimin hakkıyla geldiğini anlamak hiç zor değil
Abi şaka mısın sallayarak doktor olunduğunu da duydum ya. İşini iyi yapmayan insanlar her sektörde var. Sen kalkıp burada "doktorlar" diye genelleme yapıyorsun. Gecesini gündüzüne katıp her çeşit insanla ilgileniyorlar. Kaç yıl asistanlığı osu busu bir sürü aşamadan geçiyorlar.
@random1212 Ya ben bütün soruları salladı mı diyorum? Nerenle okuyorsun sen? Bizzat kendileri itiraf ediyor diyorum. Yks de 1 soru seni sıralamada 30 bin kişinin önüne atabiliyor. Gecesini gündüzüne katıp çalışan, o soruların hepsini hakkıyla çözüpte anlık bir heycandan ufacık bir noktayı kaçırıpta doktorluk hayaline veda eden binlerce öğrenci var. Bunun dışında diğer soruları kendi çözüp kalan bir kaç soruyuda şıkların sıralanmasına vs göre sallayarak tutturan yüzlerce öğrenci var. Bunları ben uydurmuyorum bizzat kendileri itiraf ediyor diyorum. İşte bu gamsızlar doktor olurken diğerleri olamıyor. Neden çünkü onlar sallamadı soruyla cebelleştiler ve ufak bir hata yüzünden yanlış yaptılar. Sınavda bilmediği soruyu sallayıp kazanıyor ve sen bunu savunuyorsun. Sen zannediyorsun ki 1 sorudan ne olacak diğerlerini çözmüş ya işte. Hayır efendim öyle değil. 1 soru öğrenciyi 30 binli sıralamalardan alıp ilk 5 bine sokabilecek kadar önemli. burada savunulacak bir şey yok
@random1212 nerede yapmış genellemeyi göster bakalım düşük zekalı bir insan bile genelleme yapılmadığının farkına varır😆
Ahlak sahibi olmayan doktorları kastediyor ki şu an devlet hastaneleri bu doktorlar ile dolu herkesin özel hastaneye gidip muayene olacak parası yok hangi ülkede yaşıyorsun
@random1212 işini iyi yapamayan her sektörde var sözü çok talihsiz bir söz, doktorun işini iyi yapamama gibi bir lüksü yok yapamıyorsa bırakacak o işi en iyi yaptığı işi yapacak, hakkını verebilecek kabiliyete sahip doktorlara bırakacak 2 sorudan kasıt, söz konusu insan hayatı ise tıp fakültesi tek sınavla öğrenci almayacak mülakat yapacak
"Sen bu zamana kadar doktorların hayatını kurtardığı kaç hasta gördün?" . Doktorların başına bir şey getirmiyorsan tüm doktorları kast ediyorsundur çok zeki arkadaşım. :) Acaba devlet hastaneleri neden daha yetersiz doktorlarla dolu bunu sorgulayacağına herkesin parası yok diyorsun. Doktorlara gereken değer verilsin onlar da özel muayene açmak istemesinler. Sen, "Giderlerse gitsinler" dersen adamlar da değer gördükleri yere gider. Sonra burada asistanlara kaldık paramız yok diye ağlarsın.
Mülakatta ne soracaklar da anlaşılacak bu durum? Ahlak testi mi yapacaklar :D Ha bir de "referans" adı altında mülakatlarda hakkı olanların getirilmediği ülkede mülakat yapıp doktor alsınlar o zaman daha iyi doktorlar bulursunuz. :D
@random1212 Sen başına gelmeden anlamayacaksın. Bir gün ufak bir sağlık sorunu yüzünden o çok övdüğün doktorların elinde can verirsen son sözlerinee yine onları savunmaya devam et olur mu. "Ama o kadar tıp okudular, pratisyenlik yaptılar. Ben ölüyorsam mutlaka bir sebebi vardır doktorun suçu olamaz" der son nefesinş verirsin
Ben öyle bir beyanda bulunmadım. İyisi de var kötüsü de dedim. Sen sadece genelleme yapıyorsun, emek verenlerin, işini iyi yapanların hakkını da vermiyorsun. Doktor hatası yüzünden canından olan insanlar da var. Yok demedim hiçbir yerde. Ve bu hatayı yapan doktorlar haklı demedim.
@random1212 Aile hekimi örneği neydi o zaman? Adam bir bakışta anladı hastalığımı dedim. Hani diğerlerinin hakkını vermiyordum. Ben sana şunu diyorum doktorun iyisi veya kötüsü olamaz. Doktor dediğin her açıdan iyi olmak zorundadır. Bir çok genç sırf zekasını kanıtlamak veya para kazanmak uğruna tıp okuyor. Sonrada zorluğundan şikayet ediyorlar. Böyle olmamalı bu işi gerçekten isteyen kişiler yapmalı. Mesela hastanelerdeki bütün doktorlar grev yapmadı. Bazıları çalışmaya devam ediyordu. İlginç olan şey de bu doktorların hiçbir zaman randevu ve sıra sıkıntısı olmaması. Kapısının önünde uzun kuyruklar oluşması. Yani sevilmesi. İşini gerçekten yapan ve sevilen doktorlar maaşlarını, öldürülen doktoru bahane ederek görevini bırakmazken hastaneye uğramayan, randevu vermeyen paşalarımız aldığı maaşı beğenmeyip grev yapıyor
Gerçekten sana bir şey anlatmaya uğraşamayacağım vaktim kıymetli. İyi günler.
@random1212 Sana üzülüyorum. Umarım bir an önce gözün açılırda gerçekleri görürsün
@SezaiYanlız başına geldiğinde en çok yaygarayı da bunlar koparır😆
@random1212 onlar bilir ne soracaklarını sen kafanı yorma😆dünyadan bir haber yaşıyorsun aç harvard medical school mülakatlarını oku feyz alırsın belki😉
@random1212 oda senin ülkenin ayıbı referans ile içeri almak senin gibi bir şey bildiğini sanan boş tenekelerin ağzına beşli falım ışıl atıyor 😆
aynen mülakatla ahlak ölçülüyor zaten. boş teneke babandır mk evladı küfür etmemek için tutuyorum kendimi ama yeter @sofistikepalyaço_- ben kişiliğine bir saldırıda bulunmadıkça hadsizleştin yeter.
@random1212 dökül dökül o... u ne mal olduğun belli zaten😆karakterin bu zaten senin liboşlar doktor olduğu müddetçe bu toplumun belini doğrultamaz, senin çıktığın yere sağlam koymuşlar ki senin p. ç evladı fırlamış senin gibilerin yeri zürafa sokak
@random1212 bencede yeter şimdi s. kt. r. p gidebilirsin
çok değil nebatinin gözlerinden çıkan ışık kadar istiyorlar
Bence en az 50bin almaları lazım. 33 çok az bi rakam doktorluk mesleği için
Bugün bir otel ceosu dünya kadar para alırken doktorlar 100 bin de istese hakları.
Bu h e s a p sahte baska kisileri resmi kullaniyor https://www.kizlarsoruyor.com/uye/zeynepaydas17
50 000 tl olmalı. hiç bir şey yapmayan bazı sadece okur yazar millet vekilleri 50 00 tl alıyorsa 8-10 yıl okuyan Doktorlarda aynı parayı alsın
Zaten o parayı döner sermayeden kazanıyorlar. Bu aç gözlüler çıplak maaş onu istiyor
Haklarıdır
Zaten kıyaaladığın şey asgari ücret olmamalı ki asgari bile çok çok düşük
O kadar okumuşlar doktor olmuşlar 33 bin lira az bile. Kimsenin hakkı verilmiyor maalesef.
Zam istiyebilirler ama 33 binde çok fazla bence 20 olabilir bence
Bana da bir tık yüksek geldi. Ama okumuş ayrıca kendini geliştirmiş insanın farkını iyi vermek lazım ki insanlar kendini geliştirsin.
Bir emekçi doktor amele farketmez ne isterse verilmeli
Doktor değilseniz maaşları hakkında konuşmak size düşmez.