AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
186Cevap
saçma sapan dizi oyuncularının beceriksiz rollerinin karşılığı çekim başı 25 30 hatta 60 80 bin TL oluyorda doktorlar aylık 33 bin diyince çokmu diyorsunuz?
Dizi oyuncularının maaşlarını devlet ödemiyor
Televizyonda kenarda siyaset konuşan chp aşağı chp yukarı konuşan ve erdoğan hakkında ileri geri konuşanlar bile tv de bölüm başına zam gelmeden önce 30000 alıyordu! Gerisini sen düşün...
@Erdander Devlet dizi çeken setlerden daha zengin
Zengin olmazsa devlete bağlı doktorların parasını nasıl ödeyecek. 33 bin istiyorsunuz ya hani
@Erdander 33 bin çok tabi ama şuanki maaşlarından daha yüksek alabilirler, hakları
Doktorlar diğer meslek gruplarıyla orantılı olarak maaşlar alıyor. Diğer dallarla arasında uçurum maaş ücreti beklemeyin.
şu an galiba 15 bin civarı alıyorlar. 25 bin yeterli bence şu an.
Herhangi bir lise mezunu 12 bin maas alırken doktorun 30 alması gayet adil neyi sizi rahatsız ediyor
Bize de ülkeyi teslim etsinler madem 😂 doktorun 30 aldığı ülkede 50 almazsam durmam
Su alcamda 1 lirak eksik var mı bir lirasi olan buarada 20 bin yeter ya
Bence fazla gerçi ne kadar alıyorlar bilmiyorum ama her doktor da hakketmiyor.
hayir ya.. bence maaslar arasinda bu kadar ucurum olmamali.. Ozaman halk arasinda esitsizlik artar
Bence hepsi gitsin istifa etsin milletçe ölelim herkes rahatlasın
Zaten olacağı bu, bu gidişle ve haksız değiller
Haklıda olsalarda haksızlar bak bu eylemler yüzünden kaç ameliyat yapılmadı kaç insan öldü hatta bu eylemlerin sonucu masum olan doktorlara dokundu konyadaki olayı biliyorsun olan ne yazıkki en alt tabakaya oluyor yine halk çekiyor
Zaten kimse mağdur edilmemeli halk hiç ama insanlar da hakkını aramak zorunda bırakılıyor bu da devletin yanlışı
Milletvekili yaptığı işe göre asgari ücreti 10 kat maaş alıyor. Doktor gece gündüz çalışıp şiddete uğrayarak can kurtarırken 30 bin alması bence haksızlık olmaz
Net 33 bin ise alsınlar. Yanar döner sermaye falan olmadan.
33 bine döner sermaye eklenecek fazla mesai nobetler arti ameliystlwr falan aylik 70 80 bin alirlar artik
Peki bunu hak edecek vizyona sahipler mi :D
Bir devlet hastanesine gitsen randevu alayım dersen kaç ay sonraya atıyor bırakın ya
Bu doktorun elinde olan bir sey degil ki, randevu sistemini hekimler oluşturmuyor. Ya bugün keyfim yok deyip randevulari 3 ay sonraya yazin deme hakkı yok.
@gizliuye Ahahaha cahillige bak. O doktorun elinde olan bir şey değil. Doktor sıkıntısı olduğu için randevular dolu oluyor. Keşke eleştirmeden önce gerekli bilgiye sahip olsanız. Sallamak ne kadar kolay.
İşini gerçekten hakkıyla yapanlar kesinlikle hak ediyor. Ama 33 bin maaş alırlarsa haksız yere para alanlarda olacak
En az 50 bin olmalı bana göre. Ülkede doktora, mühendise, öğretmene iyi bakmazsan o ülkeden bi s*k olmaz. Ki olmadığını da görüyoruz
Bence doktorlara performans üzerinden maaş verilmeli hastayı köpek gibi 8 metre öteden sadece şikayetlere göre bir iki ilaç yazıp gönderenlere de maaştan kesme gibi cezalar olmalı fikrimce
Devlet doktorlara hasta başı 5 dakika muayene süresi veriyor bi sürede her hastayı nasıl detaylı şekilde dinleyebilsinler?
@culturebeyfendi Önce sağlık bakanlığına çalışma şartlarını düzenlemesi için dilekçe yaz. Sonrada bu talebinde bulun olur mu?
O sayıyı yine doktor belirliyor diye biliyorum en azından 2018de ben staj yaparken öyleydi sonrada meslek değiştirdim zaten
@culturebeyfendi yanlış etiketlemişim seni. @Fth4731 'i etiketleyecektim.
Olur uğultu beraber yazalım
Yalnız bırakma beni bu haklı davada
Şikayeti olan sensin. Önden buyur lütfen. O sayıyı belirleyen randevu sistemi, doktor değil. Randevu sisteminin kurallarını kim koyuyor onu mu tartışalım
@Fth4731 bilmediğin bir konu hakkında boş beleş bilgi kirliliği yapıp kalabalık yapma ortalıkta. Öyle biliyorum şöyle biliyorum diye bir şey yok. Adamakıllı biliyorsan öyle konuş.
Siz biliyormuşsunuz işte hadi ön ayak olun birlikte kaliteyi standartı yükseklere çıkaralım
Değiller önce hak etmeleri lazım hak ediyorlar mı çoğu hayır etmiyor
Bende 5 bin dolar maas istiyorum, askerim, doktorlarin göttünü bekliyorum
bekçilerin 10 bin aldığı yerde gayet normal bence..
işe yaramayan vekillerin aldığı parayı düşünce çok gelmedi bana
Kendilerini İsviçre’de falan zannediyorlar galiba.
Yukarıdakiler 3-5 maaş alıyor hiç bir şey yapmadan 33bin az bile bence
yurtdışında daha fazla maaş veriyorlar haklı bu para
Asgari ücretle çalışanın 6 katı okuduklarını var sayarsak ve onlara olan ihtiyacımız da göz önünde bulundurursak bir polisle aynı maaşı almaları bana da hep saçma gelmişti.
Bence doktorundan doktoruna değişmeli. Her bir doktor bu kadar maaşı hak etmez.
Tamam pandemide önemli görev yaptılar. ama artık yeter yani. iyice şımardılar ya.
Yürü lan bilmediğin bir konu hakkında boş yorum yapma. Şımardılar ne demek terbiyesiz? Bir doktor kolay mi yetişiyor? Bir insan doktor olmak için ömrünü feda ediyor?
Maaş adalaletsizliği var zaten. Lise mezunu, öğretmenden çok alıyor.
Daha fazla alması gerekiyor. Öğretmeninde şöyle bir 30K alması gerekiyor zaten. Maaşların hepsi düşük.
Yani 2 bin dolardan daha az bir maaş. Kabul edilse bile avrupadaki tüm doktor maaşlarından dsha dğşük bir seviyede olucsk
O kadar kafa patlat, yollarını ver, can kurtar... Her meslekte iyi insan da kötü insan da var. Ama 33 bin istek makul ve buna değer.
Düşünelim, aslında ekonomik açıdan sıkıntılı. Daha fazla para basmak demek, türk lirasının değerinin düşmesi demek.
fazla olmalı, ne kadar olursa olsun yeter ki fazla olsun. milletvekilleri o kadar maaş alırken...
Az bile istiyorlar hayat kurtarıyorlar yaptıkları göz ardı edilecek bir şey değil
Ne is yapıyorlar ne zamn gitsem hiç birsey yapmiyolar
Sağlıkçılar iyice şımardı.
onların istediği şey saygı
Hakediyorlar fazlasini bile
biraz fazla talepleri ama hak ettikleri de bir imam maaşı değil 20 bine anlaşalım..
Doktorlara bu maaş az bile.
hak ediyorlar fazlasıyla.
He abart abart işçilere ne oluyor onlarda almalı o zaman ha öğretmenler de
Doktor biri olarak haklıyız
leyalcim 33 bin lira çok hastaneye gittimde kendi işyerleri gibi takılıyorlar burası turkıye çogu egoist sanarsın vali bakan çok para isteyen ticaret yapsın
Doktorlar aç gözlü
Bence amme hizmeti yapmalılar :D
Sonra devlette vergilerle bizden alsın o ücreti
Doktorlar yurtdısına göç etsin de bi kurtulalım
33 ister 13 alırlar olay biter
ülkenin tapusunu da verek mi
Prof maaşı o kadar değil mk
Kafana gore atma nerde 33 bin aliyor
33 bin ne ya 22-23 falan ideal.
Bu doktorlar da fazla olmaya başladı
Bence 33bin az 500bin almaları lazım 😂
O zaman askeriyede zam olsun