provokatif yorumlar yapmayın
15 temmuzun sizin için anlamı ve o gün nasıl bir gündü sizin için?
provokatif yorumlar yapmayın

Herkese iyi günler diliyorum..
bugünün sizin için anlamı nedir? benim için anlamı 'egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünü bir kez daha kanıtladığımız gündür benim için
bir de o gün benim için sıradandı gece uyuyordum ben bütün bunlar olurken , ergenlik zamanlarımdı
Açıkçası biz o gün evdeydik babam gece nöbetindeydi televizyondan ilk darbe yayınını gördükten sonra gerçekten darbe olduğunu sandı hatta annemle balkonda oturuyorduk tepemizden F16 uçak geçmişti gerçekten kötü bir gündü Allah bir daha yaşatmasın
umarım yaşatmaz.. bizim oralarda olmadı ama annemle babam yürüyüşe çıkmışlardı sabah uyandığımda yoktular öyle öğrenmiştim
Anladım iyiler mi
evet evet iyiler ALLAH'a şükür burada pek bir şey olmadı sadece yürüyüş yaptık o kadar
Anladım Rabb'im bir daha yaşatmasın
Amin..🙏🙏
Benim için Türkiye Cumhuriyeti tarihinde böyle bir günü özel gün yok şahsen, tatil ilan edilmesi vs unutulmamak için hep. Çoğu senaryo planlı şeyler. Hükümet değişirse bu özel gün tatili kaldırılmalı bence. Olan şehitlere oldu hükümet primini yaptı misler gibi
Atatürk'ün aslında ne haklı olduğunun kanıtı
bir dakika Atatürk le bir alakası yok ki 15 temmuzun neden öyle dediniz
hmm şimdi anlıyorum
görüşünüz için teşekkür ederim sanki olacakları görmüş gibi haklısıınız..
yorumunuz için teşekkürler :)
normalde kimsenin cevabına yazmam..
ama buna dayanamadım..
mükemmel tespit..
Rabbim tüm şehitlerimize rahmetini esirgemesin
Amin..🙏🙏
Eig için teşekkür ederim 🌺💚
rica ederim güzel görüştü bacım :)
Keşke herkesin görüşü güzel olsaydı
çoğu görüş güzeldiseçmekte zorlandım açıkçası ama seçeyim dedim işte bir tane sadece provokatif bir paylaşım vardı onu da kaldırdım zaten
ben size bu anlamda katılmadım
bu gönderi için konuştum ben
Şehitlere saygı göstermeyen o kadar çok insan var ki bu ülkede bunları görmek üzücü elbette değer veren saygı duyan güzel insanlarımız da çok var şükür
yaa maalesef ülkede var o tipler bunun farkındayım..
ama ben bu gönderi için söylemiştim bacım sadece neyseki bu gönderide gelmediler..
Aman gelmemeleri iyi olmuş
evet gönderimi mahvetmelerini istemezdim
👍
Cevap
15Cevap
Benim için anlamı yok
Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Başta Ömer Halis Demir olmak üzere Allah hepsinden razı olsun. Gazilerimize geçmiş olsun. Allah şifa versin. Şehitlerimizin geride kalan ailelerine sabır versin. 🙏
Amin Amin..
hepsi ışıklar içinde uyusun..
Aminnn
1944 de marsall yardımlarıyla kemalizm denilen yapıyor kurdu abd 70lerde fetöcüleri 80lerde de pkkyı bu üç grubu Türkiyeyi istikrarsızlaşmak için kullandılar defalarca... en sonunda gerçek yüzleri deşifre olunca yuvalarından çıktı böcekler ama Türk milleti ezdi geçti... geriye kalan pkk bitiyor sahte Atatürkçü kemalistlerde bitecek az kaldı...
dağa çıkacak cesareti olmayan gizliden pkklılar ve yardakçıları kemalistler fetöcüler alınmış... bu arada kemalizm Atatürkçülük değildir Atatürkten sonra uydurulmuş 1924 mübadelesinde kendini Türk gibi gösteren soyadı kanunuyla Türk soyisimleri alan rum ermeni dönmeleridir Atatürkü de kemalistler hç sevmez zaten mustafa kemalin itleri diyenlerin kim olduğunu bu ülke çok iyi biliyor... neyse sonuç olarak burası Türk toprakları sonsuza kadar öyle kalacak..
Benim için hiç bir anlamı yok sadece güzel yazılmış bir senaryodan ibaret.
senaryo ya da tiyatro olsaydı ölen olmazdı onlar insan değil mi ne alaka?
hmm peki ama ölen şehitlerimizi görmezden gelemezsiniz hani bu yüzden tiyatro senaryo demeniz biraz saçma olmuş o yüzden demiştim
O gün Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi hastanesinde yatıyordum. Pencereden alçaktan uçan uçakları görüyordum. Ülkemiz felaketin eşiğinden döndü. Şehitlerimi, ze allah rahmet eylesin. Ölenlerden bir tanesini tanıyorum. İzmirden bir arkadaşımdı
Tarikat ve cemaatlerin ne kadar tehlikeli olduğunu
Radikal islamin ne kadar tehlikeli olduğunu gördüm
Ülkenin organlarına cemaat üyelerini sızdırırsak ne olur onu gördüm
Hiç bir anlam içermeyen, milletin aklıyla alay edilen bir gün.
O gün olanlar çok ilginçti, çok.
Ne Mutlu Türküm Diyene
Din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması gerektiğini gözümüze soktular.
Bir sene sonra buraya herşeyi istediğimiz gibi yazacağız şu anki diktatörlük buna müsade etmiyor
Şehit olanlara çok üzülüyorum. Sana katılıyorum Ayrıca.
Aslanlar gibi savunduk ülkemizi ve ben dışardaydım o an milletimle beraber
ölenlere üzülüyorum..
bende..
Ben de seninle aynı düşüncedeyim.
Hiç bir anlami yok
engelledim yorumunu kaldırcam zaten birkaç gün sonra provokatif bir paylaşımdı bende sildim
*sildim öteki görüşlerini
sizde en son yazmıştı engellediğim sırada sizinkinin yorumunu da yani o sizin göörüşünüze yaptığın yorumu birkaç gün sonra kaldırcam
sizin görüşünüzü kaldırmıycam yanlış anlaşılma olmasın
peki bacım
görüşünüz için teşekkürler :)
Oyun içinde oyun oldu olan garibanlara oldu
Beni pek alakadar etmeyen bir gün
o gün kngihtta çar kasıyordum
sonra seslerden korktum
Tatil
İlgim yok
Benim icinde öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?