Siyasi kariyerine ve karnesine kaç puan veririsiniz?
10/10
1/10
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Siyasi kariyerine ve karnesine kaç puan veririsiniz?
0 bile fazla deniz baykala fetöcülerin seks kasedi şantajıyla genel başkan olmuş bu kemal kılıçdaroğlu denen piyon. hayatı yalan ve riyakarlıkla dolu biridir. deniz baykala bunlar yapılınca aday olmayacağım dediği günün hemen ertesinde chpye genel başkan olduğunu söyleyecek kadar yalancı birisidir.
Adam, karikatür gibi:)
Sıfır mantık, sıfır akıl. Bu adama bi de oy veriyorlar yaaaw
Şaka gibi
Kendi yalanına inanıyor
Bunun yüzünden muhalefet bölündü. (Muharrem İnce, Ümit Özdağ vs.)
KK yüzünden bölünmedi. KK kukla. Kuklanın ipini tutan var. Muharrem İnce çapsız ama millî bir adamdır; şimdilik yabancılarla teması yok. Ümit Özdağ süzme ajan (itrailin adamı)
E kim kaldı sjsjsjsjsjsj
Onu da sen bul
Araştırdım buldum: Tiktokçu Sarıgül
O, 7 sülalesine yetecek kadar dünyalık yaptı Şişli de. Şimdi spor olsun diye siyasetçilik oynuyor:)
Hayat ona güzel
Tenx
Cevap
10Cevap
Atatürk vefat ettikten sonra hiç bir siyasi yönetim başarılı olamadığı gibi tam da Yüce atamızın dediği üzere gaflet, dalalet içinde kendi çıkarları için çalışmışlar ve özelikle son 20 senede iktidarda olanlar ihanetleri ile ülkeyi yıkımın eşiğine ve işgale hazır bir hale getirmişlerdir. aklı olan herhangi bir partinin taraftarı olmaz.
kim olduğu farketmeksizin bu ülkeye ihanet edenler bunun bedelini canları ile ödeyeceklerdir.
Cahil insanların ferasetine güvenmedikleri için, chp ye değil cahil avamın seçim karnesine 1 veriyorum.
En az Tayyip kadar bu adamada kızgınım hatta akp nin adamı olduğunu düşünüyorum.
%40 zamı eleştirdi ama kendi maaşının da %40 arttığından falan bahsetmedi.
Ve ayrıca meclisteki tüm vekillerin.
meclisteki tüm vekillerin... neyse
Çorbalarının baharatı fazla olsun. Ssjsjsjjsjsjs
Sıfır veririm gizli destekçi niyeti iktirar olmak değil
1 / 10 dedim ama o bile fazla bu beceriksize.
son galibiyeti hepsini silecek.
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş varken aday olabilirse.
Puan dahi vermem her seyin sebebi kendisi
Görevi iktidarı orada tutmak olduğu için.
Ondan hiç bir halt olmaz
Türk siyasetindeki tüm partiler 1/10
Sinif tekrari
AKP + CHP = 1/10
Gençler gelin parti kuralım. 40+ yaş üzeri yasak partiye girmek.
1 vıle cık kanks
10 / 10
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?