İstediğimiz ve olmasını dilediğimiz hayalleri olmuş gibi olumlu frekansla bu niyeti hayatıma çekmeye çekim yasası diyoruz peki bütün bunlar size hurafe mi geliyor yoksa gerçek mi?
Gerçektir, bilimseldir ayrıca. Ama burada anlatmayayım siz zaten bütün detayları ile biliyorsunuz. Keşke konuyu açarak yazsaydınız, okuyanlar faydalanırdı.
@gamze07xx Hocam burada nasıl yazayım şimdi onca şeyi. Bununla ilgili çok araştırmalarım oldu, bazı eğitimler aldım. Genel olarak enerji-titreşim-frekans diyelim detaylı bir şekilde bir ara İnşallah sohbet etme imkanımız olur.
Bu yazdığınız rakamlar dahi büyük rakamlar. 🤔 Ve %100 yamak niyetiniz, süper bir motivasyon yani tebrik ederim. Master seviyesinde bile görmedim ben o şekilde. Başarılar dilerim
Hocam, tamamı pozitiften oluşan birkaç cümleden neden negatif aldınız anlamadım. Bakınız; 1- Bu yazdığınız rakamlar dahi büyük rakamlar. (Diyor ki şu an elde ettiğiniz başarı dahi çok yüksek bir başarı)
2- Ve %100 yamak niyetiniz, süper bir motivasyon yani tebrik ederim. (Diyor ki; Bu elde ettiğiniz büyük başarıya rağmen niyetiniz %100'e ulaşmak. Bu, süper bi mitivasyon, Çok iyi bir motivasyonunuz var, tebrik ederim)
3- Master seviyesinde bile görmedim ben o şekilde. Başarılar dilerim. (Öyle ki Master seviyesinde dahi görmedim böyle bir başarı ve motivasyonu. belki vardır, ben görmemişimdir ancak ben görmedim. Bu ne demek, Master seviyesini dahi aşmışsınız başarınız ve motivasyonunuz ile. Ne güzel bir şey değil mi? Tebrik ederim.
Bunları samimiyetle okursanız zaten, teşekkür ederim dersiniz, paylaşmak isterseniz bu başarıyı, motivasyonu elde etmek için nasıl bir yol izlediğinizi paylaşırsınız biz de faydalanırız.
Ancak siz bunca güzel, methiye ve övgüden sanırım benim dalga geçtiğimi düşünüp olumsuz bir sonuç çıkartıp savunma ve çatışma durumuna geçmişsiniz, yapmayın! Bu, yazdığım övgü ve methiyeler konusunda beni tekrar düşünmeye iter, sizi de olumsuza çeker. Bana da, kendinize de bunu yapmayın. Cevap yazmanıza gerek yok, Hayat sizin, tercihler sizin, tartışmak da kimseye fayda getirmez. Sevgiler, saygılar