Tüm yurt dışı gezilerinde cumhurbaşkanının yanında olan danışmanı mariam kavakçı’nın pozunu nasıl buldunuz?

Tüm yurt dışı gezilerinde cumhurbaşkanının yanında olan danışmanı mariam kavakçı’nın pozunu nasıl buldunuz?

Bkz Yeşil Sermaye, Haşemalı Cevriye tek fark cevriye kader mahkumuydu bunlar gönüllü, haksız parayla haksız yaşam sürünce ağız böyle yamulabiliyor, şımarıklığın göstergesi, Dile gelince illaki yurt dışı gezisinde kabinede bilimum ihtiyaçları olan erkekler vardır yani belliki boruyu iyi döşemiş birileri, havana purosu anlarsın ya, mahşer de pislik bunların başına yağacak ve birbirlerini yalayarak temizleyecekler..
Meclisten bozma mercedesi ile sivasa gelen at pazarı sokağında oteller kralı şaban ağanın oğluna muamele yapan saksafoncu mervenin kerimesi değil mi bu😆
Ay dur beynim yandı🤯
@gulsuberenkolsuz Allaaah su falan getirin, itfaiyeyi arayın yaa biriniz🤔
https://youtu.be/JZJV-DguOH0
Hhbbbbbvggrhbfyh
Cevap
39Cevap
İğrenç ya
bu kadın akpli olmasa erdoğanın danışmanı olmasa sanane o kadın dilediğini yapar böeöeöe diye öten tipler görürdük... ama akpli olunca malum yorumlar çakma modernler sizi.. he burada bu kişiyi savunduğum sanmasın kimse ezber siyete ne de olsa bunu yazdığım için akpli olmam lazım ahaha :) çünkü ezberien göre beni akpye yaftalayacak öyle konuşacak ezberledikleriyle...
Bu kafa değişmez kardes
Din tüccarı bunlar. Doktorun içtiği içkiye laf ederler ama kendileri böyle pozlar verirler. Allah sizin soyunuzu kurutsun inşallah
Bu kavakçı ailesinin hepsi danışman olmuş ne hikmetse çok zeki bir aile sanırım ama pozdan pek öyle durmuyor 🤔
Sana ne pozundan. Ayrıca s3n onun okuduğu univde okudun mu?
O kadını baş örtülü diye meclisten attilar. Bu da rövanşı olsun kemalist beyin sizciklere
@Copernicus git kendi yorumunu yap bu benim yorumum ve bahse varım ne şu kız ne de sen benden daha zeki değilsiniz, sen benim okuduğum okulları biliyor musun?
Konuşma engellilere öğretmenlik yapan sıradan biri sanırım 'dil'e olan ilgi de oradan geliyor, tırnağım dahi olamaz.
Buda anasının yolundan gidiyor işte bundan yıllar yıllar yıllar önce türk-amerikan İslam din adamı olan babacığının desteği ile sanırım 2003 yılındaydı sanırım, otel ağası lakaplı şaban ağanın mahtumu ile sivas at pazarı sokağının arkasındaki meram apartmanına gelip meclisten bozma siyah mercedes ile gelip mercimeği fırına verdiklerini basından örtbas ettiler ama hala dün gibi aklımda görsel basından kaldırırlar ama zihinlerden asla bu k. e. v. a. ş. e ile kendinizi kıyaslamayın derim😆
@sofistikepalyaço_- reşit olduğumdan beri referandum dahil 4 defa oy kullandım bunlara asla oy vermedim vermem de, kendimi de asla kıyaslamak o sebepten
✌✌✌✌
Biliyorum sizi eski hesaplardan👍
Bizene sizene arkadaşlar Erdoğan'ın danışmanlığını yapıyor diye bu fotoğrafı koyup eleştiri yapıyorsun bu pozu vermeyen mi var
Kendisine sormadan fotoğrafını neden paylaştın bı bi suç ! 2. Laikçi böyle fotoğraf çekinse sıradan olurdu değil mi?
Sana ne kendi özel hayatı. Sen hiç böyle atmıyor musun.
Iyi iyi yakında bununda videosu çıkar 😂 fragman göstermiş işte
Bu kezban kız pozundan öte olmuş daha fazla yorum yapmıyayım.
Her ne kadar yakismiycak sekilde sevmesem de beni ilgilendirmiyor
Aşırı sıkıldım sanane kardeşim kim ne yapmış ne poz vermiş ne kıt insanlar var ya
Neden bu kadar kızdın ki 😃
@meçhulbestekar sence neden😆
Eski bir haber ama ben sevdim yani. Böyle danışman bende isterim
Bir kişiyi, kendi özel hayatında verdiği poz sebebiyle yargılamak olmaz.
Zaten uzman değiller mi yalama konusunda yerinde bir poz olmuş
Ay herkese her şeye bir lsf atın aman bitmiyor bitmeyecek
Kes savunma şu partiyi
Tamam yavrum neyse😏
Seksi bir danışman, eğlenceli olabilir uzun seyehatlerde
Needen paylaşmış atta görelim milletin hakkına girmeyin!
Bunların ve ne idüğü belli olmayan insanların kaçacağı zaman çok yakın.
İnsanlar özel hayatında istediği gibi takılabilir ve çekici bir poz olmuş
bu türbanlılar niye böyle ya
Tuhaf bı poz olmus
Saniyede 3000 dil darbesi vururum diyor
Ay ama neden bu kadar tatlı bu🥴
Sana banada hazineden pay versinler bizde tatlı oluruz😆kimbilir ne operasyon geçirdi ne bakımlar yaptırdı
@sofistikepalyaço_- shjdjndjdjhejejwwjeh
asddasdfhklşajkhlj
Yanıyorum fuat tankerini doldur gel diyor
Dil fetişi olanlar iyi malzeme 🤣
Isırır fazla yaklaşmayın
gece gündüz nefes aldırmadan danışacan buna
Coook eski bir foto
Yakıyorsun fuat abi🔥
Hepsinden nefret ediyorum ülkeyi sömürdüler
Sizin kalpleriniz fesat biz ne yapalım.
canı istemiş demek ki
Ne danissam ne danisssam