Konya şehir hastanesinde görev yapan Dr. EKrem Karakaya'nin öldürülmesinin ardından Selçuklu kayalar cami imamı Dün hastanelerin hiçbir tanesi görev yapamadı daha fazlası öldürülmesi getirir, tahriktir dedi
İmam doktorları hedef aldı sizce katliama çağrı mi bu sözler?
şu durumlarda taraf tutmamız doğru değil bence yaşanan olayı tam bilmediğimiz için... o an o odada neler yaşandı kimse bilmiyor doktor mu suçlu yoksa öldüren kişi mi? veya biri suçlu oldu mu illa öldürülmesi mi lazım? o yüzden sosyal medyada veya haberlerin paylaşımına bakarak karar vermek doğru değil bana göre çünkü medya çok güçlü istediği gibi yansıtabilir ve insanların düşüncelerini değiştirebilir. imam dedin de bugün cuma namazına gittim orada ki hoca da kızıyordu nasıl bir cana kıyılır diye bir insanı öldürmek tüm insanlığı öldürmek gibi diyordu yani demem o ki sosyal medyada olanlara bakarak hareket etmek pek doğru değil bu arada doktorların yaptığı şeyi de doğru bulmuyorum birinin veya bir kaç kişinin yaptığı şeyi masum olanlara bedelini ödetmeleri ne kadar doğru?
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İşte bu Allahsız kitapsız vatan haini kafirleri idam etmek gerekir !
Hem senin doktorla falan ne işin var it herif? Sen üfürükçüye falan git rezil dümbük ! Sen okumaya, tahsil yapmaya falan zaten karşısın. Cahil insanların ferasetine güveniyoruz diyen siz değilmisiniz? Eğitim seviyesi artarsa oylarımız düşer diyen siz değilmisiniz?
At videosunu linki bakalım bizim imammi eğer o işe gidip azına ben çakacam at videoyu hadi Bu arada ne alaka camide içki içilir görüntü olmadan inanacakmisim ben gözünle görmediğim hiç bir şeye inanmam ona anca mal insanlar inanir
Ne alaka sen soruma cevap ver polis asker ölünce onlar niye mesleği bırakmıyor buna cevap ver doktor canda polis asker patlicanmii onlarda bıraksın o zaman vatan beklemeyi
Polisler hedef gösterilmiyor olabilir mi polislere giderse gitsinler diyen var mı yok ya da bunlar can kurtaran insanlar ve güvenlikleri yok polis kendini korur silahı var ama demi cb danışmanı Mariam kavakci ne demiş oku bakalım bu insanlar hedef gösteriliyor yaptıkları ise saygı yok Allah akıl. fikir versin sana gerçekten hangi yüzle hastalandiginde gideceksin doktora merak ediyorum
Ya saçmalama polis asker resmen hedef Türkiye dünya düşman doktora çıkmış bir deli vurmuş sen şimdiye kadar kaç doktor vuruldu gördün can guvenligi yok die senin hiç doktorla aranda sorun olmadı herhalde onlar da bazen hak ediyor ben acile gittim nöbet sırasi gelmiş doktor gidiyor sordum hocam bana kim bakacak yerime gelen arkadaş bakacak dedi onun yanına geldim hocam diğer arkadaşın yerine siz gelmisiniz sonuçlara bir bakın dedim adam ben niye bakayım başka doktor gelecek otur bekle dedi sen bu adamı napan alt tarafı sonuç bakıp ilaç yazacak iki dklik iş birde görevi o yani
Ben daha da cahillestigimizi düşünüyorum. ki orada tepki vermeyen cemaatten de belli oluyor din görevlisi diye susmayı doğru bulmuyorum. cemaat tepki olarak terketmeliydi orayi