Arkadaşlar oy verip vermeme mevzusu değil adama hak veriyor musunuz bunu merak ediyorum.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar oy verip vermeme mevzusu değil adama hak veriyor musunuz bunu merak ediyorum.
Emperyal batı devletlerine, onların patronu olan küresel sermayeye hizmet etmeyen, çalmayan, caldirmayan herkese destek veririm.
Ümit, Rte den çok daha dürüst, gerçek ve güvenilir duruyor. Ama kimseye %100 güvenilmez. Batının emperyal kapitalist güçleri her devlet başkanını kolayca ele geçirecek kadar güçlüler.
Ümit hocam vatanını ve milletini seven, sorumlu ve duyarlı bir Türk vatandaşıdır. Yaptığı şey de Türklüğü savunmaktır. Savunduğu politikalar da toplumun değişik kesimlerinde karşılık bulmaktadır..
Evet tek gerçek muhalefet o CHP deki bazıları entegre olacak diyor genel başkanisteueni yollayacağım diyor iyi parti başkanı ise oğlu sığınmacılara girisimlik dersi veriyor bunlar mı gönderecek asla güvenmiyorum geçen seçim CHP yeverdim ama artık asla vermemm
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?