+1 yılBir sağlık çalışanı darp ya da şehit edildiğinde hurrraa diye iş bırakırlar... Bunların derdi sağlık değil.
Devlet hastanelerinde suratsız doktorlar, hemşireler, sağlık çalışanları çok gördü bu gözler (İşini layığıyla yapanlar baş tacı).
Ul*n memlekette her gün türlü türlü şeyler oluyor, gık çıkmaz. Yılan gelip kendisini sokunca hallenirler. "Hep bana, rabbena" mantığı işlemiş tüm ruhlarına.
Kısaca memlekette zaten işini düzgün yapan tepeden tırnağa kim kaldı? Hoşgörü, anlayış kimde kaldı?
Kimse boşa maval okumasın, göstermelik miting yapmasın. Herkes işini yapsın, beğenmeyen de s*ktirsin gitsin. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Cinayetler, hırsızlık tüm yüz kızartıcı suçlar dün de vardı, bugün de var, yarın da olacak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır doğru bulmuyorum. Sağlık sektöründe hizmet veren kurumlarda işler aksamamalı. İşi aksatanlar hakkında umarım gereken yapılır. Hasta olup şifa bulmak için gidiyor insanlar doktorlara. sağlıkta bir gün değil, saniyeler bile önemliyken grev yapmalarını doğru bulmuyorum. Haklarını başka yollarla arayabilirler ama başka insanları mağdur ederek değil.
00 Yorumla
Buluyorum kesinlikle. Grevdeyken de acil hastalara bakıyorlar, polikliniğe ayaktan gelen ve birkaç gün sonra da gelebilecek hastalara bakmıyorlar. Ama grev yapmayıp haklarını aramazlarsa öldürülüp ömür boyu hasta bakamıyorlar. Tabii ki poliklinik hastasının da beklemesi güzel bir durum değil ama şu anki şartlarda yapılması gereken artık bu. Ben de sağlık sektöründeyim ve gelecekte hasta/hasta yakını tarafından öldürülmekten korkuyorum. Yardım etmek istediğin insan tarafından tehdit edilmenin nasıl bir duygu olduğunu bilemezsiniz.
00 Yorumla
+1 yılTepki göstermekte haklılar ama, üç beş saçmalıktan ötürü diğer hastaların bekletilmesi hiç de hoş bir durum değil elbette! Başka bir çözüm yolu olmalı, bence hastanelerde güvenlik önlemleri iki katına çıkarılsın. Elini kolunu sallayan girip sorun çıkarmasın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulmuyorum. Bir kaç tane adi kendini bilmez insan yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanların sağlıklarını riske atıyorlar.
Hepsi için konuşmuyorum. Söylediğim bu son olay içinde geçerli değildir ancak kendim tıbbi mümessilim. Çoğu zamanım hastanelerde geçiyor ve bazı doktorlar kendilerini gerçekten bir halt zannedip insanları çıldırtıp kavgaya, tartışmaya sebep oluyorlar. Çoğu insana köpek gibi muamele gösteriyorlar. Aşağılıyorlar, tersliyorlar vs vs.
Ayrıca doktorların hepsi masum mu? Hiç mi görmedik onlar tarafından saldırı başlatıldığını? Hiç mi görmedik taciz olaylarını? O zaman niye bu tepkiler verilmedi?
Her doktor bir olmadığı gibi her insanda bir değildir. Belki benim çok acil muayene olmama gereken durum var ne olacak peki?
O halde Nüfus müdürlüğünde çalışan, Tarım il müdürlüğünde çalışan memurlarda sorun yaşadığında greve girsinler. Polis, asker, jandarma vurulduğu zaman grev yapsınlar gelmesinler. Bunlar olabilecek şeyler mi sizce?
Neden sürekli doktorlar bunu yapıyor? Niye sürekli her konuda sorun çıkartıyorlar anlamış değilim.
Ancak şu var. Hastane personellerine şu konuda hak veriyorum. Hastanelerin kapılarına x-ray cihazları konulmalı ve hastane güvenliklerine gerekli teçhizat verilmeli. Çoğunun belinde jop bile yok. Oturup duruyorlar belli bir yerde düzenli devriyeleri yok. Gerekirse polis, jandarma sabit olarak devamlı görevlendirilmeli. Bu en azından bir nebze daha güvenli ve caydırıcı olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu doktor denen satilmislar gitsinler mesayi saatleri disinda öldürenin mezari basinda grev yapsinlar, protesto yapsinlar, öldürenle sorunlarini halletsinler🤮🤮🤮🤮🤮🤮
TÜRK ASKERI SEHIT olunca POLISIMIZ; Ögretmenlerimiz TERÖRISTLER TARAFINDAN SEHIT edilince Askerler, Polisler, Ögretmenler isi birakmiyor isine devam ediyor, görevleri basinda.

Kimseye siddeti tasvip etmiyorum, fakat bir akli dengesi, ruh sagligi bozuk bir insanin yanlisini SIYASI MALZEME yapip masum insanlarin tedavisini ihmal EDEN bu CAKMA Doktorlar ÖDETEMEZLER.
BIrazda aynaya baksinlar
00 Yorumla
+1 yılDoğru bulmuyorum bazilari kendini illah sanıyor baska bir platformda yorumlara baktim en kutsal meslek falan yazmışlar ne alaka yani biri 1doktor bin askere bedel demiş ne yasiyor bunlar her meslekte iyilerde var kotulerde yani objektif olamiyorlar hepsi her konuda haklı Allah milelte sabir versin gercekten artık yoruldum hastaneye gidiyoruz hem sozlu hem psikolojik şiddet goruyoruz madur ediliyoruz ruhende hastalanıyoruz kolay kolay gitmiyorum ya da ozele gidiyorum devlet gorevlilerinin artık bir duzenlemesi denetlemesi gerekiyor devlet kurumu değil mi hastane biz ne diye sigorta yatiriyoruz neden vergi veriyoruz sanki mahallenin marketi aç kapa bu ne ya ayıca masum bir tıbbi sekreterde öldü neden onun adı hic gecmiyor hiç onu konusan yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulmuyorum. Çünkü ne kadar zorluklar olursa olsun bu zorlukları bilerek bu işe kendini adiyorlar. Evet insanlar cok kötü. Ama insanların şu an doktorlara daha fazla ihtiyacı var. MHRS sistemlerinden zaten randevu acmadiklari için randevu alamıyoruz. Sanki çok gidebiliyormusuz gibi bı de grev yapıyorlar. Bu provakasyon sadece provakatorlerin işine yarar. İyi niyetli de olduğunu düşünmüyorum doğrusu 🤷 neyse işini en iyi şekilde layığıyla yapan canlarımız doktorlarımız iyi ki varlar. 🥰🥰🥰 Çok kalp. Ama grev yapmayın hasta oluyoruz biz çok 🥲
00 Yorumla
+1 yılSaçma buluyorum ahlaksızca buluyorum , ağır hastası olan aciliyeti olan bir sürü hasta var , bi doktor öldü diye grev yapmak saçma
Kuyumcular öldürülüyor grev yapsınlar !!
Marketlerde hırsızlık oluyur arbede de ölen oluyor grev yapsınlar
Bu doktorları oldum olası sevmem sizin egonuzu Bilmem ama maaşınız bizim cebimizden çıkıyor o yüzden egonuz bana sökmez113 Yorumla- +1 yıl
Doktorlar ölürken hayat veremezlerbu kadar bencil olma
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek huyum kurumasın bencil olduğumu söylerler , grev yaparken birilerinin ölümüne sebep olacaklar , grev yaparken ölüme sebebiyle verecekler bu kadar kör olma
- +1 yıl
Acilde hasta vakiliyor bu bir iki olu bir doktordansa grev yapan bir doktor olsunlar haklarini savunsunlar bu iki öldükten sonra zaten hasta iyilestiremezler bu onlarin degil katil ruhlu o. clarin sucu bu üç
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek sadece acillik olanlar ölmüyor , tahlil yapmasalar ölümcül bir hastalığı olan birisinin hastalığını öğrenemezler.. hakkını savunurken başka insanların hakkına giriyorsan o katil dediğin kişilerle aynı kefede oluyorsun
- +1 yıl
Grev yapsinlar ki dokyorlarin kiymeti anlasilsin hem grev zaten hak neyi tartışıyoruz kendi canlari dururken seni mi düşünsünler
- +1 yıl
Aldıkları da para olsa
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek o zaman bedavaya yapsınlar , ben vergi mükellefiyim devlete ödediğim paranın haddi hesabı yok , paramı iade etsinler madem ki paranın önemi yok.. ben şahsen grev yapan doktor görsem dalga geçerim 😂
- +1 yıl
Can kurtarirken canlarindan oluyorlar biraz saygin olsun be
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek ben ona bir şey demedim grev sürecinde aldıkları maaş helal değil , ettikleri yemine bağlı kalmıyorlar ve Hizmet bekleyen hastalar var siz halka biraz saygılı olun
- +1 yıl
Grev zaten hak maaşları zaten haketmedikleri kadar az
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek ne kadar olsun maaşları peki
- +1 yıl
50 bin olmalı bence
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek 😂😂 özelde belki 😉 kamu’da Recep ‘le zor
+1 yılAsla doğru bulmuyorum abim ameliyat oldu ve stenti kontrol edilecekti gitti doktorununun grevde olduğunu öğrendi. Sonuç enfeksiyon kaptı acile gitti kaç gün süründü ve acı çekti kimse kimseye bunu yaşatmak zorunda değil yeter artık bir halk olarak bizim ne suçumuz var neden? Aynısı anne babaları olsa ne yaparlardı acaba. Bıktım artık.
Hâlâ neyin grevi bu ayrıca onu da anlamış değilim çözümü asla bu değil.10 Yorumla
+1 yılBir doktor öldü ve ölmekte olan koca ülkedeki hasta insanların ihmal edilmesi doktorların artık saçmaladıği görev suistimali yaptığını düşünüyorum ülke başı boş bir yer değil yasama yürütme ve yargı var. Grev mi eylem mi her ne b0ksa bu belki kısmen belkide çok. kisa süre ile olmalıydı ki hastaların canı tehlikeye girmesiin.
Doktor kendini diğer vatandaşlardan kendini üstün mu görüyor ne bu kibir ego.
Doktor ihmali ve hatası yüzünden nice canlar gitmiştir ve hesabı sorulmamistir.10 Yorumla
+1 yılDoğru bulmuyorum. Ciddi bir vaka olduğunda ya da hastanede tedavi altında olan hastalara müdehale nasil olacak bilmiyorum. Resmen pire için yorgan yakıyorlar. Okulda öğrenci öğretmene saldırdığında tüm eğitime ara veriliyormu? Onu bunu bilmiyorum da bir cezanin faturası, başka bir ceza ödeterek kesilmemeli.
10 Yorumla
+1 yılişin zorluklarını bilerek doktor oluyorlar demişler de doktorlukta "şehit olmak" gibi bir durum yoktur. kimse hasta veya hasta yakını tarafından öldürülme ihtimalini düşünerek doktor olmaz. şu durumu normalleştirmeseniz keşke. bu eğitimsiz, cahil insanlara sağlıkçıya şiddet gösterme hakkını kim tanıdı acaba :d grev yapmakta haklılar ayrıca aciller çalışıyor kimse görevlerini yapmıyorlar diye zırlamasın
11 Yorumla- +1 yıl
Bu olay normal bir durum değil ama doktorlar bu konuda ayrı bir duyar kasıyorlar aldıkları maaşlar şuanki şartlarda en yüksek seviyedeki maaşların başında geliyor kimse trafiğe öldürülme ihtimalini düşünerek çıkmıyo gibi bir düşünce olmuş seninki yani neyin grevi ya da neyin protestosu onu anlamıyorum bu arada bende diş hekimliğinden mezunum
Saçmalık, oyuncak ettiler iyice, ee tüm meslekler grev yapsın, askerler şehit veriyoruz diye grev yapsın, ego ego tıpbı yeniden icad ettiler ya, ben daha bir doktorun bir hastaya hastaligini süreci tedaviyi tam anlamıyla anlattığını görmedim, kitapdan okuyup yaz ilacı gönder, ama doktor gibi doktorlarımız ayrı hakları ödenmez.
11 YorumlaBuluyorum elbette.
Karşılarına ne canım geliyor, ne derdini söyleyemeyecek kapasitesizler geliyor da uğraşıyorlar. Sonra öldürülüyorlar, en ufak bir surat çekemez oldu millet herkes ihtimam bekliyor. İnsanların bize bakmaya 5 dakikaları var ve bu onların suçu değil, bu tamamen onları bu çalışma şartlarına mahkum edenlerde, giderlerse gitsinler diyenlerde.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok yaygara koparılıyor her meslek grubunda şiddet vakaları görülüyor
bu konuda gelişmiş bir ülke olmadığımız kesin
ama dr lar kendilerini haşa Allah sanıyor sanki hastaları onlar hayat bahşediyormuş gibi kibirli egolu tavırlar, sözüm hepsine değil istisna sağlık çalışanları da var elbette ama geneli böyle.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayrıca her mesleğin grevi olmaz olmamalı yani kamu yararı gözetilmeli
asker , polis, dr, hemşire, adliye çalışanları bunların grevi olmamalı
+1 yılGrev doğal haktır fakat sağlık sektörünü aksatmak nasıl bir vicdansızlıktır. Bu işin bir ağırlığı var öyle her şeyi yapamazsınız.
Diş ağrısını çeken bilir, gittiğinizde size doktor yok deseler ne hissedersiniz şimdi doğruya doğru
10 Yorumla- Gündem konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılYerden göğe haklılar, artık iş çığırından çıktı devletin hiçbir konuda bir işe yaradıgi yok insanlar kendi haklarını tabiki savunacaklar, ki tıp öğrencileri okulu bitirmeye korkuyor gençliği bitirdiler... Yeter artık demek herkesin hakkı...
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle bulmuyorum provokasyon hükumeti yıpratmak ve halkı isyana sürükleme girişiminde olan zihniyetlerin oyununa geliyorlar, tabiki bazılarıda bizzat bu durumun bilincinde olarak kasıtlı rol üstlenmiş durumdalar.
00 Yorumla
+1 yılMaaş için haklılar ama şiddet için anlamsız buluyorum. Toplum hasta neticede. Doktorlar da farklı değil. Kamuda hastayı azarlayan özelde şeker gibi olan doktor gerçeği varken pek şeyapamıyorum. Hayırlısı diyelim
00 Yorumla
+1 yılHayır bulmuyorum. Aylar önceden anca randevu bulabilen, ameliyatı olan insanlar ne yapacak? Ne kadar sorumsuzca bir şey. Hastaların kaderi katillerin insafsızlığına, caniliğine terk edilmemeli.
00 Yorumla
+1 yılHaklı makli değiller aksine şerefsizlik hainlik bu fakir milletin parası ile okuyorlar sonra hak yok hukuk yok hakkını aramayan gariplerin ustunde deneyle stajla profosyonel oluyolar Almanya ABD gibi ülkelere düşük maaşa çalışmaya gidiyorlar masrafi bize kitleyip hizmeti oraya veriyorlar asalak sürüleri Allah hepsinin belasini versin hadi ordan gitsinler samanı ithal eden ülkeyiz doktoruda ithal ederiz bacım çocukları
00 Yorumla
+1 yılBulmuyorum, menfi olayı tüm halka mal edemezsiniz. Bu düşünceye bakarsak tüm ülkeyi kapatmak gerekir. Her meslek grubu eylem yapsın iş bıraksın e nasıl olacak.
00 Yorumla- Gündem konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılŞu son olay doğru değerlendirme yapmamı engelliyor, tamamen cehalet ve canavarlık. Bu olay dışında ÜCRET ARTIŞI İÇİN yaptıkları grevlerde, grev hakkını doğru buluyorum fakat doktorların grev süreleri ve çok sık yaşanmasını doğru bulmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılhaklılar ve hazır doktorlar dışarıdayken herkes çıksın grev yapsın onlar tehtitle korkuyla halkı yönetiyorsa halkta toplanıp buna karşı çıkmalıdır.
Celladına aşıksa bir millet
İster ezan ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstehaktır ona her türlü zillet
- Ömer Hayyam00 Yorumla
+1 yılKatil ruhlu insanların anlayacağı dil bu. Yuzde yüz haklılar. Polis ile askerle karşılaştıŕanlar var. Doktorun cebinde silahı mı var? Bu ne bomboş bir karşılaştırma?
00 Yorumla
+1 yılEvet doğru buluyorum. Bu duruma getirenlerede sövüyorum. Sadece bu duruma değil randevu bulamıyorum grevden ötürü değil kendi doktoruma 1yıldır yok ne zaman baksam çıkmıyor.
00 Yorumla
+1 yılHayir ise yaramayacak hicbir girisimi hakli bulmuyorum saglik bkn yurusunler meclise vs basin top yapsinlar pnlarda hast bakmayip milleti magdur edyo grevleri bi ise yaramaz
00 Yorumla
+1 yılÜlkenin durumu hiç iyi değil, yönetimsel konularda tamamiyle sınıfta kalıyoruz. Böyle devam ederse sadece doktorlarla sınırlı kalmayıp tüm meslek gruplarında isyanlar başlayacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten Dr mu kaldı Allahını seversen, iyi olanlar basıp gitti, eski Dr lar gibisi var mı, adama böbrek taşım var, diyorum, 3 kere acile gittim, Bi karış sakal surata, hala idrar enfeksiyonu olmasın diyo r bana dal... K
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen bu ve bunun gibilerin Dr lık yapmasını tasvip etmiyorum, TUS u geçemeyen Dr luk yapamasın
Asla doğru bulmuyorum asker şehit olunca greve mi gidiyor? Üzüldük hekime yapılan saldırıya ama vatandaşı mağdur etmek ne kadar doğru bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılYerden göğe kadar haklılar. İşine gelmeyen gitsin diyen bir yönetim var.. yakında eczanelerde ay insekild egreve gidecek
10 YorumlaDoktorlar hakkını aramalı tabi de görevi bırakıp hastayı sağlık hakkindan mahrum bırakarak degil. Randevuya gittim eve geri geldim. Benim suçum ne?
10 Yorumla
+1 yılHepsi işaretleniyor bundan emin olabilirsin, günü zamanı geldiğinde bunu yapan, bunu yapmaya teşvik edenlerin kıçlarına tekme vurulacaktır.
00 YorumlaÇöpçü de grev yapar doktorda , insanların hayatlarıyla oynuyorlar böyle yaparak ama elden ne gelir, grev bi yerde bişeyleri riske atmak oluyor
00 Yorumla
+1 yılHayır ya ülkede bu kadar dert varken işsizlik varken kimse hakkını alamıyorken doktorların bu kadar duyar kasması bana boş geliyor
00 YorumlaGündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. % 100 haklılar , diplomasız biri 100 bin TL alacak 6 sene okumuş birinin can güvenliği bile olmayacak çok garip bir durum.
00 YorumlaGündem konusunda 906 cevap paylaştı. bence 1 hafta tatil yapmalıydılar çünkü bu millet hiç bir şeyi hak etmiyor en azından kafaları ağrımazdı
00 YorumlaHaklarını istemekle haklılar ama grev yapmalarını doğru bulmuyorum açıkçası mağdur olan onca insan var
00 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru buluyorum bir can gitti hem doktor kolay yetişmiyor özellikle işin de iyi olan uzmanlar ya zaten bu ülke de doktora ulaşmak zor bir de olanı ya kaçırıyorlar ya da öldürüyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBen doğru bulmuyorum çünkü haftada 2-3 kez kontrole giden engelli ve ya kronik hastalar var. Onların açısından bakarsak hiç iyi değil
00 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Grev haktır. Bunun tartışılması bile insan hakkı ihlalidir.
16 Yorumla- +1 yıl
Sağlık hizmeti aksatılmıyorsa evet.. Aksatılıyorsa hayır... Her meslekte grev hakkı yoktıur.. Ordunun grev yaptığını bir düşün 1 gün sadece hiç bir birlik obüs hava aracı sınırda yok.. Bir günde işgal edilirsin
- +1 yıl
Bugün grev ile insan hakkı çalan kişilere bir gün lokavt yapılırsa ağlamasınlar o zaman dönüşümlü bıraksınlar.. Sağlık hizmeti aksayamaz.. O cani halkı temsil etmediği gibi hükümet te devletin sahibi değil
- +1 yıl
Bir çok meslek grubu yapamaz o durumda demişsin.. Devlet kadrosunun büyük kısmı yapmamalı zaten
- +1 yıl
@_AnakinSkywalker_ zaten devlet kadrosunun büyük kısmı yapamıyor grev filan. Nedeni ise 12 eylül öncesinde grev kiriciligi yapan faşistlerin, bugün başta türk is gibi sözde sendikalarda kadrolasip işçilerin ödedikleri aidatlari hortumlayip, işverene peşkeş cekmeleridir.
Yani işçi 1 ay bile greve gitse, sarı sendikaların onlara maddi destek saglayabilecekleri maddi kaynaklari yok. Aynen ülkenin hazinesi gibi, sendikanin hesapları da tamtakir. Bilmem durumu izah edebildim mi genç arkadaşım?
+1 yılBulmuyorum o zaman askerler polislerde grev yapsın bakın ülke ne hale gelir..
10 Yorumla
+1 yılElbette hicbirsey yokmus gibi davranmaları beklenemez
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle doğru buluyorum. Canımızı yolda bulmadık biz bu mesleğe sahip çıkmamız lazım.
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar haklılar. Süresiz iş bıraksınlar bence
00 Yorumla
+1 yılOnlara silah sıkınca doğru onlar bırakınca mı sorguluyorsunuz. Bu ülke hiç bir şeyi hak etmiyor
00 Yorumla
+1 yılBulmuyorum ama adamlar haklarını arayacak başka bir yol bulamadıkları için bir şey diyemiyorm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşadıkları şey ağır ama bunun bedelini grev ile halka kesilmemeli zaten sağlığa ulaşmak zor ve zahmetli…
bedelini sandıkta ödetelim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı doktor hemsireler hastalara hasta yakınlarına kötü davranıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır bazı bulmuyorum beğenmeyen istifa etsin kimse zorla tutmuyor etmiyorlarda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe demişler;
-Susma, sustukça sıra sana gelecek.
Bu yüzden haklı buluyorum…00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSonuna kadar haklılar burada yanlış olan halkın destek vermemesi
00 YorumlaO zaman asker polis pisi pisine oluyor onlarda bıraksın görevi
00 YorumlaEvet haklılar ama bizde burada mağduriyet yaşıyoruz belki hastanede onemli islerimiz var hepsinin grev yapmasi sacma
00 YorumlaHiç doğru bulmuyorum yaptıkları yanlış ve saygısızca
00 Yorumlabi yandan haklılar bi yandan yanlış
11 Yorumla- +1 yıl
Neresi haklı neresi yanlış açıklar misn
- Gündem konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılEvet doğru buluyorum
00 Yorumla hayır para yok o zaman
00 Yorumla
+1 yılDogru buluyorum sustukca basimiza cikiyor caniler
00 Yorumla
+1 yılHaklılar. Öğretmenler de öyle olsa keşke
00 Yorumla