Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(2023) Bu seçim, kızgınlıkla, kırgınlıkla, nefsaniyetle hareket edilebilecek bir seçim değildir."
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl da biliyor halkın kızgın olduğunu ama bu sefer ne yapsa boş, gidecek ve tarihin kötü sayfalarına hapsolacak, bu millet yaşadığını unutmaz. Her kesimi ayrı bitirdi kendisi tebrikler... Ama 1923 den sonra 2023 de tarih olacak önemde o kesin... Herkes oyunu ona göre kullanmalı bu sefer çok farklı... Konu mülteciler konu ekonomi, konu can boğaz derdi, adalet desen yok ona göre herkes hareket etmeli, batık gemi artık yol almalı ama bu Erdoğan la imkansız...
46 Yorumla- +1 yıl
@Need4Read ekonomist mis...
- +1 yıl
@Need4Read aynı fikirdeyim
Cevap sahibi+1 yılAzınlık onlar herkes herşeyin farkında. Mültecilerin kahrolası oyları da kendileri de olmasa gerisi kolay ama elbet hesap günü gelecek. Ondan öte halk var bu seçim çok çetin geçecek o kesin... İnandık bizde onun ekonomist olduğuna, he de geç🤣
En İyi Cevaplar
+1 yılAlmayı planladığım araba,
Gitmeyi düşündüğüm ülkeler,
Oturmak istediğim muhit…
Hayal oldular. Bunlar sadece ekonomik sonuçlar. Peki kim için, birileri bilimle inatlaşsın diye mi, kesesini doldursun diye mi?
Yaşam tarzımız yetmedi şimdi de duygularımıza mı müdahale etmeye çalışıyor? Kızgın olmamak ne mümkün? Elbette kızgın gideceğim. Ancak bu sağduyumu engelleyemeyecek. Hoş, hangisine göre davransam da oyum değişmeyecek.10 Yorumla
+1 yılYıllarca insanların kimine nefretine oynarsan o kılıç gün gelir sana hiç ağlama hadi evine reis
10 Yorumla
Şahsi görüşüm tamamen devletin milletin bekası adına fayda olması adına oy kullanacağım
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
54Cevap
- Gündem konusunda 27b cevap paylaştı.
u +1 yılKızgınlıkla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkin , nefret , hınç mide bulantısı ile hızlı adımlarla sandığa gidip ulkenın eskı ayarlarına donmesı acılen gerektıgıne ınanarak yasama yurutme yargı ayrılması demokratık laik sosyal hukuk devletı ıcın ve secım sonrası en kısa zamanda burokrat 657 li tabi memur şirketler basta olmak uzere yargılama baslamalıdır .
seçim oncesı kaos degıl fakat o aksam kımse evıne gırmeyecek takım tutar gıbı partı tutan anıranlar bası ezılecek secım sonuna kadar sandık sahıp cıkılacak ne pahasına olursa olsun kımse yerını degıstırmeyecek.
10 YorumlaBüyük Türkiye resmini goremeyen biri AKP oy versede , diğer secimde muhtemelen vermeyeceği için Akp için değilde ülkem için endişeliyim, çünkü bir vizyon yok, bir yüzde biri ortak vizyona ulaşamazsa koalisyonlar ile sürünür, kaderimizde varsa göreceğiz gelecek on yılları
10 YorumlaGündem konusunda 1b cevap paylaştı. Yani Enayiler Olduğu sürece Seni seçen yine olacaktır ama Gerçeği gören Uyanan sana asla oy vermez Ulan sen ülkeyi batırdın daha ne konuşuyon Tayyip Halktan özür dilemen Ve bi an önce ülkenin ekonomisini düzeltmeye çalışma baslatman gerek anca çıkıyor İşte Kardeşlerimizi Ezdirmicez Ee nerde boş söz bunun tek çözümü var oda ne biliyor musun zam yapanlara bi frenlemen gerek Zam yapana ağır ceza vereceksin indirim getirip maaşları yüksletirsen işte ekonomi öyle düzelir
10 Yorumla
+1 yılBir suçlu ve hirsiz bunu dediği zaman komik geliyor. Ben kizgin gideceğim vatani satip mahvedip çetelerle iş birliği yapan ve müslümanlığı kullanip ahlaksizliklar i yapan bir anlayışa. Bastığı vatan topragini yol geçen hani gibi görüp.. sanki sene 2022 kendi kurdu bu vatani gibi kendi sini bi bok sanip atamizi küçük düşürüp bizi aşağılayan zihniyete kizmadan sandiga gitmek hata.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhalefette ülke yönetecek adam varmida erkek secim olsun? Ekonomik kriz bahane, o kriz su an dünyada var, Almanya dahi son 60 yilin en zor günlerini yasiyor.
Erken secim olsun kilistaroglumu ülkeyi yönetecek, o önce chp'yi tekrar Atatürk Partisi yapsin. Atatürk sadece arkada resim kaldi.

11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBegenmeyenler yani Türkiyeyi bunlara teslim edecek, 3 yilda İstanbul'a birikimleri bitiren balon ekoya birde Türkiyeyi emanet edelim, batiyi yunana, doguyuda pkk teslim etsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer türlü oyun ve provokasyonlara karşı halk olarak sakin kalıp sandıkta gereğini yapacağız.
Kimseyi ötekileştirmeden, millet ittifakını geniş tutarak ve herkese yer açarak, akılla bu işi halleşeceğiz.
Tıp kı yerel seçimlerde, İstanbul seçimlerinde yaptığımız gibi…10 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. , Eğer olur ise ve namusu ile yapılır ise Türkiye'nin olmak veya olmamak kaderini belirlemedir çünkü ülke artık sarıklı Arap kıçı yalayan seytanlarindan kurtulmak zorunda yoksa Afganistan'dan kötü oluruz.
20 YorumlaGökten melek inip vahiy getirse akape ye oy vermem
Akape ye oy verip 20 yılımın içine eden herkese ah ediyorum
Bu seçimde akape ye oy verecek biri varsa allah ve tüm kozmik güçler çarpsın
23 Yorumla- +1 yıl
Reis çok ağır beddua etmişsin
- +1 yıl
@paslanmazdemir aklımdan geçenleri yazamam
- +1 yıl
İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar
- Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkizgınligı kırgınlıgımı kalmis :)))
aç millet ya karni doyaninda bir keyfi zevki tatili kalmadi
yani iyi bir tane gosterge yok egitim tarim saglik ekonomi
artik ozur dileyip birakmasi lazim
20 Yorumla - Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDuygularımla değil aklımla oy verdim ve öyle yapmaya devam edeceğim. Bu kötü gidişata rağmen hâlâ iktidara oy vermeyi düşünenler varsa sonumuz kötü demektir, 2023'te bir daha kazanırsa yaşanacak bir ülkemiz kalmayacaktır.
10 Yorumla
+1 yılREEEEEEE CEEEEEEEEEEP TAAAAAYYYİPPPPPPPPP ERRRRRRRDOĞAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN
113 Yorumla- +1 yıl
Misal sana nasıl bir faydası oldu, vatandaş olarak?
- +1 yıl
ekonomi çok iyi farkında diil misin
- +1 yıl
erogan olmasa bu ülke batar gider
- +1 yıl
Bir ekmek 4 lira, bir litre mazot 30 lira. sabaha kadar sayarım, bu mu iyi ekonomi? Farkında mısın insanlar ekonomik ve sosyal bozukluktan kafayı yiyor.
- +1 yıl
ekmek alamıyosanız pasta yiyin sizde
- +1 yıl
kimsenin kafayı yediği felan yok
- +1 yıl
Kişi başına düşen milli gelir ne kadar? O iktidara geldiğinde ne kadardı, biliyor musun?
- +1 yıl
paranın zaman değeri diye bir şey duydun m hayatında karsında ekonomist var. bilmiyoosan önce araşır sonra tartışalım
- +1 yıl
Peki ekonomist bey, son bir soru.
Dış ticaret açığımız kaç trilyon dolar? - +1 yıl
tuik e başvurun lütfen
- +1 yıl
Ama siz ekonomistsiniz, ne güzel bilen birini bulduk, sormayalım mı?
- +1 yıl
biz de tuik deki verileri yorumluyoruz
- +1 yıl
İyi de pasta ekmekten daha pahalı sözde ekonomist bey. Nasıl alsın da yesin halk yoksa biz simit yemeyi de biliriz ekmek yerine ama bil bakalım ne yok cepte mıngır yok ki halk simiti de alamıyor. O da ekmek fiyatını gecti diye burada soru açılmıştı millet de kafayı yiyor işte yiyecek bişey bulamayınca sayın ekonomist. Buyurun mikrofon sizde...
+1 yılÜlke batmış heryer satılmış peşkeş çekilmiş bir vatansever olarak kızgınlıkla gideceğim evet 20 yıldır nefretle yönetildiğimiz gibi
30 YorumlaBunda ömceki seçimlerde erken seçime gitti çünkü kazanacağını biliyordu şimdi kazanacağına inanmıyor erken seçim şart ekonomiyi düzelte bilecek birileri lazım saçma canım adamları bakan yapıyor
10 Yorumla
+1 yılDeğişim şart. Ülke yuvarlanan kaya gibi bir oyana bir bu yana gidiyor. Memlekete genç vekiller bakanlar taze dimağlar, iyi eğitimli liyakâtlı yöneticiler lazım.
10 YorumlaEskidende farklı partilere oy vermek doğaldı ve şimdide bence öyle. Bende mevcut hükümete oy vermeyeceğim, bu sebeple vatan haini filan değilim çünkü anayasal hak bunu yazar.
10 Yorumla
+1 yıl2023 de sandığa uygulaycağım tarife:
https://www.youtube.com/shorts/QXUXF3wdFLQ10 Yorumla
+1 yılKızgınlık mı şaka gibi😆bu adam ya ruh hastası ya da tam bir çakal başladı gene şakır şakır algıyla manipülasyon yapmaya şakır şakır petrol çıkıyor bir yerlerden
10 YorumlaGündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Başına geleceği bildiği için şimdiden önlem almaya çalışıyor. Özgürlük, demokrasi, hukuk, ekonomi, eğitim gibi ana alanları beceremedikleri için ben aleyhine oy kullanacağım.
10 Yorumla
+1 yılAynende öyledir vermeden almak allaha mahsus bilirdik rte ye masus oldu gençler farkında değil ama emekliliğide bitirdi katsayı 71 den 20 lere kadar düştü kızgınlık az bile kalır
10 Yorumla
+1 yılmührü öyle bir vuracağım ki, oy pusulası dile gelip "yandım allah" deiyecek.
40 Yorumla
+1 yılBoş yapma erdo nefretle gidicem ben sandığa, içinde bulunduğum zamanın koşullarından ve oluşturanlardan dolayı beslediğim nefretle.
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman olduğu gibi aklıma, gözlemlerime, verilen ve verilmesi muhtemel olupta verilmeyen hizmetlere göre parti seçimi yapacağım.
20 Yorumla
+1 yılherkesin bir fikri düşüncesi siyasi görüşü var
sanırım herkes yine aynı fikri düşüncelerle oy verecekler bakalım ne olacak
10 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğru söylüyor kızgınlıkla ve duygusallıkla yaklaşmayalım. Sakinlikle yeni iktidarlar deneyelim😊
10 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHer zamanki hislerimle milletime karşı olan sorumluluk ve yönetime katılma konusundaki duyarlılıkla sandığa gideceğim
10 Yorumla
+1 yılona kırılmaz kizmafikya başarısız basiretsiz beceriksiz olduğunu dusundugum için oy vermeyecek adalet zaten ondan sonra gerekeni yapacaktir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir nefret ile gideceğim ki kimse tahmin edemez ülkeyi ne hale getirdiler akp karşısında kim varsa oyum ona
40 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen kindar nesilim o öyle söyledi kinimle gideceğim
20 Yorumla
+1 yılNefret ve bilinçli olarak hak, adalet, hukuk için hırsızlardan hesap sorulabilmesi inançı ile gideceğim.
10 Yorumla
+1 yılKızgınlıkla göndermeyeceğiz bildiğin güle oynaya göndereceğiz merak etmesin sayın Erdoğan
20 Yorumla
+1 yılEkonomik işsizlik hayat pahalılığı bunlar bana yeter patron benim kimsenin babasının koltuğu değil.
10 YorumlaBunu diyen asamın hakaret etmediği tek kesim kendine oy verenler şaka gibi ama değil
10 YorumlaGündem konusunda 506 cevap paylaştı. Duyguylarımla değil mantığımı kullanarak hareket edeceğim inş.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir seçim öyle değildir zaten. Ben DEVA Partisi'ne oy vereceğim.
10 Yorumla Oy oranı her geçen gün düşüyor işi bitti silinip gidecek
10 Yorumla- Gündem konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılSeçimlerde duygulara yer olmamalıdır.. Mantıklı düşünerek uzun zamandır süren yanlıştan vazgeçmeliyiz..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakin, ama masa kırılacak, muhtara oy yok milletveli ise hak edene var olana verilecek artık, diğer adayda da biri abbasyolcu bağlasan durmaz olacak. (z) deniz. ✊
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVirgülü ilk yanlış attım, kalp soldan atar. ✊
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşeyin farkında agalar, düzeltmek için çaba yok, herkese herşeyi olduğu gibi yutturmaya alışmışlar kızgınlıkla gitmeyelim, olur olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamamen savaşa gider gibi gidicem ve suya düşmanı suya döküp gelecez
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeyefendi herşeye karışıyor. Sanane kim kızmış, kim kızmamış Allah Allah ya..
10 YorumlaOy kullanmamayı düşünüyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Ama AKP ye yazılacak senin oy atmaman
- +1 yıl
Kendince tâbi haklısın
- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKin ve nefretle
19 Yorumla- +1 yıl
Çöp bidonuna oy var Erdoğan'a oy moy yok
- +1 yıl
Artık insanlar çıldırma noktasına doğru gidiyor... Geçen gün otobüste Suriyeli kadının biri bana " kalk ben oturacağım, hamileyim " dedi. Bana mı sordun benim memleketime gelirken, git basımdan sinirliyim dedim. Dusunsene benim vatanımda benden rahat. bunlara bu hakkı verenleri gebertmek istiyorum resmen
- +1 yıl
benide motosikletle çiğniyolardı canım avukatlar ve doktorlar isyanda
- +1 yıl
Ne yapsınlar.. nerde eğitimli insan var, onlara düşman bu iktidar.
- +1 yıl
konyadan bahsedeceğine İstanbul ve Ankara'da çogunluk bizde yok cart yok curt
- +1 yıl
Sorma...
- +1 yıl
oyumun geçegini bilsem çöp bidonuna oy var erdoğana yok diyecem pusulaya
- +1 yıl
Oyun iptal edilir
- +1 yıl
biliyorum canım evet yazabilsem
+1 yılÇünkü koltuk tehlikeye girdi saltanatı yıkılacak çaldıkları geri alınacak ondan böyle mızmızlanıyor
20 Yorumlaöfke kin ve nefretle sandığa gideceğim
20 Yorumla
+1 yılÖnce cebini boşaltıp öyle konussun
20 YorumlaKızgınlıkla neden gidiyormuş halk acaba?
10 Yorumla
+1 yılHer seçimde aynı şey
10 YorumlaBirazcık sussa da kafamızı dinlesek.
10 YorumlaGündem konusunda 665 cevap paylaştı. Suriyeliler ve ekonomiyi düşünerek gidecem
10 YorumlaDoğru demiş Reis
10 Yorumla
+1 yılUmutluca bi duygularla
10 YorumlaGündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir kaşık suda boğacağım düşüncesi ile.
10 YorumlaBen sandık başında karar vericem
10 YorumlaDüşmana vurur gibi.
10 YorumlaNefret ve gınayla
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiyeymiş o?2023 diye mi?
10 Yorumla
+1 yılGeleceği düşünerek ölçüp tartarak oy vereceğim
10 YorumlaChp büyük ihtimal
10 Yorumla
+1 yılMantığımla
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi