Samsun’a tamamlanan projelerin açılış töreni için gelen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitingde konuşma yaptı. Açıklanan miting saatinden tam 2 saat sonra alana gelen Erdoğan, 20 yılda kente yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Erdoğan alanı dolduran kalabalığında 100 bine dayandığını ileri sürerek, toplam yatırım bedeli 5 milyar 880 milyon lirayı geçen 244 ayrı projenin açılışını yapacağını belirtip, “Laf değil icraat yapıyoruz” dedi.
Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
ALTILI MASAYI ÇÖKERTECEĞİNİZE İNANIYORUM
“Ülkemizin yönetimini üstlendiğimiz 20 yıl boyunca da sayısız örneğiyle mücadele içinde yer aldık. Teröristlerden ekonomik tetikçilere kadar her çeşidinden tetikçilere karşı milletin bekasını savunduk. Gabar’da Cudi’de Tendürek’te Bestler Deresi’nde bunları çökerttik mi? Bunların inlerine gireceğiz, inlerine. Girdik, şimdi bu parlamentomuzda terör örgütünün uzantıları var. Bu uzantıları da 2023’te hep birlikte temizlemeye hazır mıyız? Bu altılı masayı her birlikte çökerteceğinize inanıyorum.
GENÇLERE TESLİM EDECEĞİZ
Türkiye Yüzyılı ile yeni ve daha büyük atılımın müjdesini sizlerle paylaşıyoruz. 2023’te milletimizden kendi adımıza son defa istediğimiz destekten alacağımız güçlü Türkiye Yüzyılı’nın inşasını başlatıp bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer