feto borsası
feto siyasi ayağı
fetonun çaldığı sınavlar
araştırılması hep rededildi

Feto siyasi ayağı red ediliyor
Feto borsası red ediliyor
Fetonun çaldığı sınavlara inilmiyor
bu durumların sebebi nedir
… Vur hançeri kalbime
Kalbim kana bulansın
Fazla derinlere inme
Çünkü orde sen varsın
:))))))) kendilerine oy vermeyen herkesi teror ile iliskilendiren oysa açılım diye bir duzen kuran yillarca fetö tedrisatindan gecen kisileri bakan vekil yapan parti bunlar :)
hala şuanda bile bakanlik vekillik yapan bircok kisinin abisi kardesi esi babasi vs fetoden ceza almis kisiler :)
evet farkındayım
yorumlarda hele birkac iktidar sevicinin boyle seymi olur komikligindeler :)))))) kesinlikle milat kabul ediyoruz şu ve şu tarih oncesine gidilmeyecek onlar allah sevgisine inanip birlikde olan insanlardı bizde yanlis yaptik allah affetsin diyen bizzat rte kendisiydi :)))))))))))
hablemitoglu u. mumcu bu adamlar katledilirken 90 lardan itibaren herkes fetö arastirilsin bunlar hain katil derken rte kucak acip gel hocam deyip el etek opuyorlardi :)
adam bana belge göster diyor tvlerde her kanalda çıktı kanal d show tv ntv sinirllendirdi ya
valla onlara belgeye falan ihtiyac yok cunku tedavi gormeleri lazim
döviz ucmus
akaryakit ucmus
temel ihtiyaclar ucmus
ekmek ya 5 tl olmus
adamlar butun dunyada kriz var diye sacmaliyorlar hala :))))))
bunlara belgemi olur ancak tedavi cunku körler :)
sütte leke var bunlarda yok sizde duymadınızmı haberlerde feto siyasi ayağı red edildi feto borsası red edildi yalan haber yok
kacincı sefer ustelik :)
yani
rewerans fm :)
dün araştırdım çalıntı sorular hakkında chp ip önerge vermiş yine akp mhp tarafından rededilmiş
onlarin isi tozu halı altiba supurup heryeri pürü pak sanmak
Çünkü bir numaralı feto kendileri. Insan kendi kendinin kirli çamaşırlarını ortaya döker mı?
aynen haklısın canım yorumunu beğendim
o yüzden canım çöp bidonuna oy var erdoğan a oy moy yok dimi
Cevap
8Cevap
Kendileri çünkü
Symbiyan bağ var. Araştırmaya başlansa yığınlarca AKP çıkacak.
banada öyle geliyor
Mhp de baston değnekliği, yedrk lastiklik yapıyor ama zaten onlar da çok sıkı fıkılı fetö ile.
ama onlara göre fetö chp ve iyi parti
İşine öyle geliyor
aynen
Bence zaten halen fetö yönetiyor devlet. Bu ülkede artık hiçbir şey beni şaşırtmıyor.
mantıklı
ne istedilerde vermediler beraber yürüdük o yollarda
beraber yürümedilermi çalıntı sorularla bunlar soktu devlet kurumlarına
Altından kendi haltlari cikacak
mantıklı
Yediği naneler ortaya çıkmasın diye ret ediyorlar.
Ne önergesi reddedilmiş feto ile alakalı?
feto siyasi ayağı feto borsası red edildi açıklamalarda yazdım
Bir çok kişi KHK ile atıldı sınav muhabbetlerinde. Sedat Peker mi izledin sen.
sedat peker izlemeye gerek var mı
Ümit Özdağ ın , Buğra kavuncu hakkında söyledikleri var mesela bunun gibi şeylerden mi bahsediyorsun? Yani iyi partiden ayrılma sebebindeki fitili ateşlenmesi birazda bu yüzden olmuştu. Ama iyi parti bu konuda hiç bir şey yapmamıştı. Tabi gecmiste Meral hanimin da sevgilerini bir yana koymak gerek. Hatta 15 Temmuz öncesi sürekli dillerine pelesenk olan hersey çok güzel olacak , başbakan olcam ben , ve yurtta sulh cihanda sulh terimleri?
Ak parti içinde de bulent Arınç tipli feto sevici ya da ona iyi davranma meyilinde olanlar vardır. Zaten hakan şükür gibi şerefsizler kaçıp gitti.
2007 2009 2012 pmyo baştaolmak üzere polislik haksav kpss tus dus bir çok sınav çalındı neden hiç biri araştırılmıyor bu benim aklıma şüpheler getiriyor
Dedim ya 2011 de bile kpss sınavına ehliyetle girenlerin hepsi paket oldu. Memur olanlar atıldı , hatta alakasi olmayıp yine ehliyetle girenlerin bile sınavları iptal edildi. Çok eski bir geçmişe sahipler. Köklerini temizlemek zamanla daha da iyi olur. Umarım bunlara acıyıp dışarı çıkarmak için kimse vaatte bulunmaz.
hayır olmadı olduğu duruyolar hala
fetoyu bunlar musallat etti
kendileri
akp = feto
çünkü kendileri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?