#SağlıktaŞiddeteHayır! Bugün Konya da Bir doktor ve sekreteri vahşide öldürüldü ne zaman son bulacak bu şiddet!. Tek bir doktor ve sağlık çalışanı kalmayana kadar uğraşıyorlar resmen. Neden önlem alınmıyor? Önlem için neler yapılmalı sizce?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1126İnsanlar gergin. Gergin insanlarla uğraşmaktan sağlık çalışanları da gergin. Bu sefer sağlık çalışanları gergin olduğu için gene insanlar gergin. Bu bir döngü. Bunun en temel en ana sebebine inmek lazım. Ülke o kadar kötü bir durumda ki başta ekonomi olmak üzere bu insanlar üzerinde stres yaratıyor. İnsanlar nereye çatacağını, sinirini öfkesini nasıl atacağını bilemiyor. İkinci olarak da eğitimsizliği eklerim bu soruna. Yani çözüm için direk al hapise at günü kurtarmak olur pek bir etkisi olmaz. Asıl sorulması gereken olay toplum neden böyle? Toplumu nasıl düzeltebiliriz?
Artık son bulmalı gerçekten. Bir çok sağlık çalışanı yakınlarım var yani o kadar güzel meslekleri varken işlerine korkuyla gitmeleri gerçekten üzücü bir durum. Belirli kurallar prosedürler var doktorların uyması gereken ve buna hastalarda saygı duymalı. İstenildikleri yapılmadı diye şiddete başvurmalar artık son bulmalı. 6 Sene tıp okuyup sonrasında uzmanlık sınavına giren hekimlerin hak etti bu asla değil. Artık bir yaptırım olmalı gerçekten, yakından şahit olduğum için bu olaylara fazla dolmuşum ne yazık ki.
Peki kendini bilmez doktorların hemşirelerin sekreterlerin tavırlarına ne diyeceksin? ukala ukala artist artış konuşmalarına tavırlarına küçük. daglari ben yarattım havalarında olmalarına insanca. yaklasio sorduğunda terslemeyenkalkmalarina !
Sizin gibi cahillerin yüzünden bu ülke de sağlık sektörü diye bir şey kalmayacak. Hangi sebepten olursa olsun bir insanın hayatına kastedemezsin. Ülke de doktor kalmayınca hacı hocalara gidersiniz sizlere yakışan yer orası.
Sadece sağlıkta değil ülkede şiddete son. Evet doktor büyük bir kayıp fakat her gün insanlar katlediliyor. Bir an önce ülkede suçlu suçsuz her türlü insana olan şiddeti engellemeye yönelik yaptırımlar getirilmeli. Doktora da yumruk atılmasın, sokakta bok süpüren x amcaya da. Ancak bu şekilde düşünebilirsek medeniyeti elde etmiş oluruz.
Bazı sağlık çalışanları ciddi anlamda dayağı hak ediyorlar devlet hastanesine gittiğim zaman herkesin yüzü beş karış soru sormaya korkuyorsun tersliyorlar kayıt işlemi yapan insanlar bağıra çağıra konuşuyor Allah böyle insanlara fırsat vermesin yakın zamanda sağlık ocağında sorun yaşadım hatta
Salı günü sağlık ocağında doktorlarla tartışan hamile bi bayan vardı o sizmisiniz acaba
Dayağı hak etmek nedir ya? Sizin gibi cahillerin yüzünden bu ülkede sağlık sektörü bitecek!.
👏
Şiddet Her yerde sadece sağlıkta değil!
İnsanların psikoloji bozuk vicdansız ve merhametsiz. Art niyetli menfaatçi İnsanların yaşadığı bir ülkeyiz kötülükte insanlar yarış yapıyor!
Kişi katlettiği gibi kendini de öldürmüş. Kendini bile öldürecek seviyeye nasıl gelmiş o kişi?
İnsanlar modern bir zekaya sahip oldukları zaman son bulur 😌
Egolu doktor ve sağlık çalışanları ne zaman biterse o zmn.
Cahil.
Evvela nesil düzgün yetiştirilmeli, vicdanlı merhametli çocuklar yetistirmeliyiz. Hastanelerde de güvenlik artırılmalı
Son bulacağını sanmıyorum. adalet yok çünkü
Öfke damarlarına işlemiş vatandaşın en ulaşılabilir yerde hastane olunca oraya parlıyorlar
Doktor da hasta da anlayışlı olduğu zaman son bulur.
Niyeyse özel hastanelerde böyle olmuyor, çok ilginç değilmi sıkıyorsa devlet hastanesindeki gibi hastayı yakınlarını aşşağılasın
Bende devlet memuruyum millete memur olmak millete amir olmak değildir
Ozeldeki kaç hasta bakıyor devletteki kaç kişi bakıyor insan bunalir illaki
Gayet kalabalık özellerde var Medipol, Esencan oralardada olmuyor ayrıca hiç kimse kaldıramayacağı işi yapmamalı bu bir bahane değil
Hiçte değil devlet ile özel syni değil ayrıca devlete giden halk ile özele giden halk aynı değil
Gitmesek bilmeyeceğiz yani 🤣
Sen nütün özelleri acıbadem , amerikan, alman hastanesi vs sanıyorsun
Belli oluyor
Sağlıkta şiddet hiçbir zaman son bulmayacak bir konu.
Nedeni ise cahil halk kaprisli doktorlar
saçma sapan yorumları okuduktan sonra ülkedeki iq seviyesinin gelişmişlik seviyemizdende düşük olduğunu gördüm.
Klasik olacak ama eğitimle... Bir de sağlığı ticari bir sektör olmaktan çıkarıp, gerçek manasıyla ele alırlarsa düzelebilir. Daha birçok şey varsa aslında yapılabilecek yazmaya üşendim
Geri kafalı yobaz halk ortam kalkınca ama bırak ilerlemeyi cahilliği kutsayan bir halk var
Kimse kusursuz degildir. Ne vatandaş nede sağlıkçılar.
toplumdaki herkesin ahlak seviyesi 10 kat artıgında