Ben almanyada luftwaffe de bf-109 g6 ya da ju87 stuka kullanırım. Veya amerikada f4u corsair ya da boeing b17 flying fortress kullanırdım.
Officer olarak da almanyada gestapo veya ss den olurdum üniformaları çok karizmatik.
Ben almanyada luftwaffe de bf-109 g6 ya da ju87 stuka kullanırım. Veya amerikada f4u corsair ya da boeing b17 flying fortress kullanırdım.
Officer olarak da almanyada gestapo veya ss den olurdum üniformaları çok karizmatik.
Almanya da olup buranin ekmegini yedigim icin almanya icin derdim
Almanya nasıl İstanbul dan güzel mi?
Peki ne olmak isterdiniz? Havacı karacı panzerci denizci vb. Örneğin şöyle bir sey: überkommadant fraulein kelebek (dogru mu yazdim bilmiyorum;))
Istanbulu gezmedim sadece gezdim, ama elbette buranin da güzel ve cirkin bölgeleri var
Havaci havali olurdu😅
Deniz var mı orada
Stuka'nın sesi yeter :) güzel seçim
@Sinyal_Yok hamburg limanı falan var ya :)
Tabiki var
Peki ben oraya gelsem beni polisler yakalar mi? Yakalarsa sınır dışı mi ederler?
Polis seni neden yakalasin?
Oturma iznim falan yok diye hani
Oturma iznin yoksa vizen yoksa nasil gelebiliyorsun ki?
Farzı misal okul okuyorum ve WAT için geldim ama geriye gitmedim. Muhtemelen kaçak dueuma düşüyorum. Bu şekilde 5 sene yaşayamaz miyim orada?
Yasayamazsin
Peki wat yaparken oturma izni çıkartabilir miyim acaba? Uzatabilir miyim?
Orada biriyle nikah yapsam?
Bu cok cirkin bisey bu konu hakkinda tabiki bilgi vermicem
Neden çirkin? Almanya'da bir kıza aşık olamaz mıyım? Aşkın ırkı mi var?
Ikimizdr biliyoruzki ask üzerinden sormadin sirf burada oturum alabilmek icin nikahi sordun ikisi farkli seyler
Mantık evliliği de var yani. Bunu yapan bir sürü insan var. Neden bunu çirkin diye lanse ediyorsunuz ki? Sonuçta insanlar aşık olup da evlenebilir mantık evliliği yapıp da evlenebilir.
@Sinyal_Yok kanka hiç onurun haysiyetin yok mu da bu şekilde içgüveysi girmeyi (içgüveysine lafım yok bu şekline var) falan bu ne la mülteci gibi? Çalış gel. vize al tır şoförü falan ol ne bilim.
Aynen @BeratBozkurt
@Sinyal_Yok mantik evlilgiini sen cok yanlis anlamissin insanin kendi cikari icin oturum alabilmek icin yapilan evlilige mantik evliligi denmiyor
Mantık evliliği zaten çıkar üzerine yapılan bir evliliktir. Arada hiçbir duygusal bağ olmaksızın çıkarları gözeten evlenme tarzı mantık evliliğidir. Oturma izni almak için yapılan evlilik gayet mantık evliliğidir
Teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Amerika tabi ki zaten Amerika en sevdiğim ülke
Türkiye de mi yaşıyorsun
Türkiye de mi yaşıyorsun amerikada mü
şu an türkiye de
Peki savaş olsa amerikan askerleriyle mi olursun türk askerleriyle mi. Evet duyuyorum türk diyeceksin. E ozaman en sevdiğin ülke hala turkiye.
Hayır Amerikanın yanında olurum
Bruh:D
Ülkeden nefret ettirdiler bro Xd. ekonomisiydi mülteçisiydi
Konuyla alakalı olarak soruyorum neden amerika
Küçüklükten beri seviyorum dinlediğim şarkılar izlediğim filmler amerika yapımı, ve amerika kültürü bana daha yakın geliyor yaşam tarzı olarak ya da yaşam olarak
Yani savaş stratejileri silahlar uçaklarla falan alakası yok. Anladım teşekkürler.
Savaş olarak ta güçlü bir ülke. teknoloji ve silah olarak. ama benim daha çok kişisel nedenler kardesim
Şehitlerimizin kanları, atalarımızın verdiği 1000 yıllık uğraş olmasa ben de saniye durmam doğru flugzeug a atlar deutschland'a uçarım da :) işte onur gurur bayrak vatan meselesi. Bu şarlatanlara bırakmayacağım ülkemi!
Doğru sonuçta a10 warthog un makinelisi yeter. Teşekkürler
Rica ederim kardesim iyi geceler
Sana da iyi geceler kardesim;)
Almanya Nazi Almanyası tarafından esir alınma korkusu bile seçmek için neden
https://www.youtube.com/embed/2aD6VpfUlHEBelki alman olunca gulag'lara gideceksiniz ne malum:)
En mantıklısı İtalya şahsen hangisi güçlü ilde onun tarafına
Peki ne olurdunuz? Pilot mu denizci mi sniper mi hemşire mi...
Düşmanlarıma karşı sinsi ve uzakta olurum ama kafalarını delerim dersiniz yani:) güzel seçim
Savasmazdim sevişirdimm
Sonra da ya gulag ya da auschwitz kapıları sizin için açılır ve kafanıza bir luger p08 ya da mosin nagant mermisi isabet ederdi... savaş bu sevgiyi de dahil her seyi yok eder.
Benim s 400 takımlarini çıkarttım mi hitler bile saygı duruşuna geçerdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?